Zaloguj się

View Full Version : Domki Mortiisa!

Hakka
01-07-2018, 18:23
Witam, proponuje aby domki Mortiis'a poszły na licytację, lub zrobić losowe aukcje domku, nikt by nie wiedział jaki domek licytuje (tylko te na liście). Ponieważ tylko stoją i się marnują, a każdy by chciał mieć domek który mu się podoba.
Sorc Kingów
Z nimi nie jest coś nie tak, po prostu nie trafiły na licytację :) Bo miało być coś niby robione, ale jakoś nic nie widać.

JEŚLI KTOŚ DAJE NA NIE TO NIECH SIĘ WYPOWIE JAK MA UZASADNIENIE :)

Sorc Kingow
01-07-2018, 18:27
Witam, proponuje aby domki Mortiis'a poszły na licytację, lub zrobić losowe aukcje domku, nikt by nie wiedział jaki domek licytuje (tylko te na liście). Ponieważ tylko stoją i się marnują, a każdy by chciał mieć domek który mu się podoba.

Dużo jest zabranych przez Voltana również. Czyli coś będzie z nimi nie tak, jeżeli są zabrane.

NIE

Sir Avengo
01-07-2018, 18:51
Dużo jest zabranych przez Voltana również. Czyli coś będzie z nimi nie tak, jeżeli są zabrane.

NIE

Voltan odbierał domki tym co mieli więcej niż jeden. Domki Mortisa jak w przypadku soran gdzie mapa była zmieniana poszły na przebudowie mapy pozostałe miały być nagrodą w eventach. Czekamy :)

PRINCE.
16-07-2018, 03:47
Przydałoby się coś nie ukrywajmy, że na serverze nie było nic od dłuższego czasu.

Tony Stark
16-07-2018, 07:25
Faktycznie sporo domków z bardzo dobra lokalizacja jest zajęte przed administracje, nie wiadomo czy to czasem nie na konkurs jakiś wiec może dajmy im w tej kwestii wolna rękę a domki napewno prędzej czy później zostaną przekazane dla graczy.

First Sasha
22-07-2018, 17:37
Domki już dawno powinny być wykorzystane w jakikolwiek sposób. Nie pisze o domku, który jest obok świątyni, ponieważ pusty stoi już ponad rok czasu. To jakieś nieporozumienie.

Pedzel
23-07-2018, 19:37
Z poczatku myslalem, ze beda dostepne na Quzie, ktory byl teraz ;o #nagrodaNiespodzianka w co watpie no ale :D
Cus moze z tym niedlugo zrobia, kto wie. Ja jestem na TAK, zeby dac je do uzytku.

EbooW
24-07-2018, 21:49
Będą dostępne w lotteri zapewne

Don Dox
26-07-2018, 13:42
Domki już dawno powinny być wykorzystane w jakikolwiek sposób. Nie pisze o domku, który jest obok świątyni, ponieważ pusty stoi już ponad rok czasu. To jakieś nieporozumienie.

rok? mi sie wydaje ze 4 lata jakos bo poprzedni wlasciciel to go nie uzywal xD