Zaloguj się

View Full Version : Najazdy,Maratony

Komornik
02-07-2018, 09:43
Proponuję żeby co Niedzielę odbywał się najazd robiony przez ADMINISTRACJE
można byłoby się go spodziewać w godzinach 12:00-18:00.
Nie musi robić tego najazdu jedna osoba, ale jest ich sporo w administracji i jestem pewien że w tych godzinach mógł by poświecić z 1h na server.

Oraz proponuję żeby Maratony odbywały się regularnie skoro Voltan ma Gooda to może poświęcić w np 1 niedziele miesiąca 15 minut by zwiększyć exp, a np po maratonie ktoś z administracji robi najazd.

Myślę że to nie jest dużo, ale zachęciło by graczy do gry.

Wypowiedzcie się w komentarzach czy jesteście na tak czy na nie.

@edit
Tak wiem, Sonda będzie dodana :)

Sorc Kingow
02-07-2018, 09:59
Co do najazdu, to jest prosta odpowiedź "wprowadziliśmy najazdy na Ankaros, każdy ma pod siebie falę, wystarczy wybić"
Co do maratonu exp uprawnienia mają Mortiis i Voltan, a może jeszcze Rinson.
Te mooby aktualne na najazdy Ankaros, gdyby zmienili je na zwykłe mooby występujące na respach i zmniejszyli ilość do 50 na fale, to najazd Ankaros byłby idealny.

#topic
Brak sondy :)

Etholt
02-07-2018, 10:05
Na rl tibii co chwile są jakieś eventy double expa czy lootu dlaczego tutaj nie może być to częściej niż raz na pół roku aby ożywić serva?

Orson_Pall
02-07-2018, 10:07
Temat z propozycją musi mieć sondę, lepiej taką dodaj.

@topic

Ots i tak umiera, najazdy i maratony tego nie zmienią. Ekipa ciężko pracuje nad update i nie ma czasu na poświęcanie ani jednej godziny w tygodniu na przeprowadzenie maratonu czy najazdu.

Hakka
02-07-2018, 12:13
Najazdy sa maraton juz byl, masz hote + !speed :)
Raczej na pewno update by zachecil graczy do powrotu, a nie jakis exp :) co z tego, ze beda wbijac na te niedziele na chociażby godzinę, pozniej wyloguja tak jak zawsze po maratonie :).

Na nie.

Herato
02-07-2018, 18:38
Co do najazdów to fajnie by było np gdyby GM miał jakąś komendę która pozwalała by każdemu po zalogowaniu/relogu automatycznie na czerwono wyświetlał się komunikat o najeździe bo chyba każdy z nas miał taką sytuacja że zalogował i poszedł expić a w tym czasie odbywał się jakiś najazd :)

Swoją droga nie musi być maraton ale idąc śladem RL czasami raz na jakiś weekend można zrobić większy exp przez jeden dzień chociaż.

Dominikaa
02-07-2018, 19:17
-co do najazdów, to faktycznie Herato daje dobrą propozycje z tą komendą bo każdy może sobie sprawdzić a nie spam na okrągło ...
-Najazd na cały server gdzie rzucą pare omenów itp jest według mnie bez sensu bo nie ma tak dużej ilości osób na servie żeby to bić i jaki jest sens stać po schodach góra dół i to nawalać jak i tak ani loota ani expa z tego nie ma?...
-co do maratonów to faktycznie dawno nie było mogli by znowu zrobić jakiś quiz wiedzy o APO v2, czy coś ale za częste maratony spowodują że lvl'e będą leciały za szybko, nie ma co kolejnego Mazurka tu i tak jest dużo łatwiej wbić hlvl'e niż pare lat temu...

Boonek*
02-07-2018, 23:16
zaznaczylem nie tylko dlatego, ze to raczej oczywista kwestia... nie rozumiem jak to sie dzieje, ze jest tam 5? 6? 7? gm i nie ma najazdow? lol maratony tez mialy byc co miesiac... taki temat to mozna zalozyc w dziale opinie/krytyka a nie propozycje

Shinkai
02-07-2018, 23:25
Propozycja nie powinna miec miejsca....brak zainteresowania serwerem przez administracje zaznaczam tak?

inquis1t0r
02-07-2018, 23:38
Pomysł ogólnie popieram, ale nie wiem czy to wystarczy. Każdy widzi jak wygląda życie na servie; zostali tylko "pasjonaci" (znajdą się też oczywiście frustraci #pdk). Raczej poszedłbym w stronę pokazania czegoś co podkreśli atmosferę jaka tu panuje, że każdy prędzej czy później będzie się tu znał z każdym. Co by nie było to w MMO właśnie gracze tworzą atmosferę, a tutaj godowie, GMi itd są blisko graczy, tworzą tę grę. Czas przestać tyle pić, bo zaczynam pier...Znaczy wiecie co mam a myśli. Nie będzie tu masowego napływu graczy, podkarpacki nie ma szans konkurować z masówkami, więc trzeba budować i wzmacniać to co mamy, tylko tak przyciągnie się nowych i utrzyma tych, którzy już zdecydowali się zagrać.