View Full Version : Najazdy,Maratony
Komornik
02-07-2018, 09:43
Proponuję żeby co Niedzielę odbywał się najazd robiony przez ADMINISTRACJE
można byłoby się go spodziewać w godzinach 12:00-18:00.
Nie musi robić tego najazdu jedna osoba, ale jest ich sporo w administracji i jestem pewien że w tych godzinach mógł by poświecić z 1h na server.
Oraz proponuję żeby Maratony odbywały się regularnie skoro Voltan ma Gooda to może poświęcić w np 1 niedziele miesiąca 15 minut by zwiększyć exp, a np po maratonie ktoś z administracji robi najazd.
Myślę że to nie jest dużo, ale zachęciło by graczy do gry.
Wypowiedzcie się w komentarzach czy jesteście na tak czy na nie.
@edit
Tak wiem, Sonda będzie dodana :)
Sorc Kingow
02-07-2018, 09:59
Co do najazdu, to jest prosta odpowiedź "wprowadziliśmy najazdy na Ankaros, każdy ma pod siebie falę, wystarczy wybić"
Co do maratonu exp uprawnienia mają Mortiis i Voltan, a może jeszcze Rinson.
Te mooby aktualne na najazdy Ankaros, gdyby zmienili je na zwykłe mooby występujące na respach i zmniejszyli ilość do 50 na fale, to najazd Ankaros byłby idealny.
#topic
Brak sondy :)
Na rl tibii co chwile są jakieś eventy double expa czy lootu dlaczego tutaj nie może być to częściej niż raz na pół roku aby ożywić serva?
Orson_Pall
02-07-2018, 10:07
Temat z propozycją musi mieć sondę, lepiej taką dodaj.
@topic
Ots i tak umiera, najazdy i maratony tego nie zmienią. Ekipa ciężko pracuje nad update i nie ma czasu na poświęcanie ani jednej godziny w tygodniu na przeprowadzenie maratonu czy najazdu.
Najazdy sa maraton juz byl, masz hote + !speed :)
Raczej na pewno update by zachecil graczy do powrotu, a nie jakis exp :) co z tego, ze beda wbijac na te niedziele na chociażby godzinę, pozniej wyloguja tak jak zawsze po maratonie :).
Na nie.
Co do najazdów to fajnie by było np gdyby GM miał jakąś komendę która pozwalała by każdemu po zalogowaniu/relogu automatycznie na czerwono wyświetlał się komunikat o najeździe bo chyba każdy z nas miał taką sytuacja że zalogował i poszedł expić a w tym czasie odbywał się jakiś najazd :)
Swoją droga nie musi być maraton ale idąc śladem RL czasami raz na jakiś weekend można zrobić większy exp przez jeden dzień chociaż.
Dominikaa
02-07-2018, 19:17
-co do najazdów, to faktycznie Herato daje dobrą propozycje z tą komendą bo każdy może sobie sprawdzić a nie spam na okrągło ...
-Najazd na cały server gdzie rzucą pare omenów itp jest według mnie bez sensu bo nie ma tak dużej ilości osób na servie żeby to bić i jaki jest sens stać po schodach góra dół i to nawalać jak i tak ani loota ani expa z tego nie ma?...
-co do maratonów to faktycznie dawno nie było mogli by znowu zrobić jakiś quiz wiedzy o APO v2, czy coś ale za częste maratony spowodują że lvl'e będą leciały za szybko, nie ma co kolejnego Mazurka tu i tak jest dużo łatwiej wbić hlvl'e niż pare lat temu...
zaznaczylem nie tylko dlatego, ze to raczej oczywista kwestia... nie rozumiem jak to sie dzieje, ze jest tam 5? 6? 7? gm i nie ma najazdow? lol maratony tez mialy byc co miesiac... taki temat to mozna zalozyc w dziale opinie/krytyka a nie propozycje
Propozycja nie powinna miec miejsca....brak zainteresowania serwerem przez administracje zaznaczam tak?
inquis1t0r
02-07-2018, 23:38
Pomysł ogólnie popieram, ale nie wiem czy to wystarczy. Każdy widzi jak wygląda życie na servie; zostali tylko "pasjonaci" (znajdą się też oczywiście frustraci #pdk). Raczej poszedłbym w stronę pokazania czegoś co podkreśli atmosferę jaka tu panuje, że każdy prędzej czy później będzie się tu znał z każdym. Co by nie było to w MMO właśnie gracze tworzą atmosferę, a tutaj godowie, GMi itd są blisko graczy, tworzą tę grę. Czas przestać tyle pić, bo zaczynam pier...Znaczy wiecie co mam a myśli. Nie będzie tu masowego napływu graczy, podkarpacki nie ma szans konkurować z masówkami, więc trzeba budować i wzmacniać to co mamy, tylko tak przyciągnie się nowych i utrzyma tych, którzy już zdecydowali się zagrać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.