View Full Version : Bronie Rook
Pitbulek
17-07-2018, 17:37
Witam nie sądzicie że to trochę nie fer w stosunku do sworda/axa że wprowadziliście nowy club który ma 48 ataku a nadal najlepszym axe/swordem jest Daramanian Waraxe/Djinn Blade które mają sporo mniej ataku ? Sca rook nie uwzględniam w tym poście. Jestem za wprowadzeniem axa o podobnym ataku który byłby do zdobycia na rooku oraz sworda który miałby oczywiście mniej ataku o 2-3 ale za to więcej obrony. Co sądzicie ?
Pitbulek
17-07-2018, 21:05
Jaka nowa broń? Hammer of Wrath był dostępny na Rookgardzie i spadał z Giant Serpenta. Te Daramian waraxe, to z dobrym skillem i rabbit present niema dobrych obrażeń, nawet axe ring nie dużo tu da. Z samym HoW'em i dobrym skillem ataki są o niebo boskie. Dorzuć sobie Club ring i masz kozak broń.
Dlatego jak dla mnie powinni to wyrównać żeby każda broń miała plusy i minusy a nie dzieliła je przepaść bo club jest albo za dobry albo pozostałe bronie są za słabe.
Orson_Pall
17-07-2018, 21:38
niema dobrych obrażeń
PL?
Z samym HoW'em i dobrym skillem ataki są o niebo boskie..
PL2?
@topic: jak dla mnie to na rooku powinniście bić z katany, więc jestem na nie:confused::confused::confused:
Sir Avengo
18-07-2018, 01:20
Już był temat, była sonda, i dalej brak rezultatów xD
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=132404&highlight=bronie+rook
Czekamy na wprowadzenie :)
Jak orson pisal, powinno sie bic z katany na rooku
W koncu to wyspa POCZATKUJACYCH, taki czlowiek nie potrafi uzywac broni ktora ma 48 ataku
niech zostanie jak jest
Już był temat, była sonda, i dalej brak rezultatów xD
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=132404&highlight=bronie+rook
Czekamy na wprowadzenie :)
Tenat niby byl ale dobrze, ze ktos to poruszył. Szybka kwestia, na pewno mogliby cos zorganizowac. Ja jestem na tak, co prawda rook to rook ale skoro i tak lataja H lvle to czemu by tego nie zrobić? Cos slabszego od Howa, lepszego od dwar axe. Nawet mega trudnego do zdobycia. Badz, zeby wypuścili kilka itemow :x Loteria... Zaloze dzisiaj temat, pewnie nic to nie da ale napisać mozna. Milo by bylo
First Sasha
22-07-2018, 17:34
Nowa broń jeżeli chodzi o bicie toporem jak i mieczem już dawno powinna wejść w życie. Jak każdemu wiadomo najlepsza broń to Hammer of Wrath oraz Stonecutter Axe, lecz topór ma jedynie jedna osoba na całym Rookgardzie. Różnica między HoWem, a Daramanian Waraxe oraz Djinn Blade jest ogromna, dlatego już dawno ta propozycja powinna wejść do gry i owe bronie powinny być oczywiście z questa, minimum 1000 poziom. Jestem na tak.
Kamilosek55
30-07-2018, 02:55
nikt się z administracji nie wypowiedział od 2016 roku ... (hehe) pewnie sprawa jest olana ....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.