Zaloguj się

View Full Version : Wprowadzenie zakładki z expem

Komornik
29-07-2018, 21:17
Witam!
Przychodzę do was z propozycją wprowadzenia zakładki "Statystyki Expa"

http://images.stimax.pl/i7/przechgrg.png

Jak wiadomo została dodana zakładka "Statystyki Czasu", a niedawno "Eventy PvP" to może i taka zakładka by została wprowadzona?
Pokazywała by ile grasz wbił expa i lvl, była to jedna z fajnych opcji na intergaming.
A z tego co widzę niektórzy wbijają ładnie lvl tylko szkoda że nie widać tego nigdzie ;(

@Edit

Razeer: [2886]: ja to mowie, staty expa i np tygodniowy ranking kto najwiecej wbil

Coś w stylu jak napisał Razzer

@Edit
Tak wiem zapomniałem dodać sondy, ale zostanie dodana.

Pedzel
30-07-2018, 00:41
Mmm. Co by nie bylo to rzeczywiście opcje z intergaming'u byly okej wiec na pewno by to nie zaszkodziło, a taki skrypt nie jest skomolikowany :l
Jestę za, za jestę.

Bolec uOrkiestra
30-07-2018, 08:53
Bym was wszystkich prześcignął, a potem ten ból na Game-Chacie, że siedzę 24h, żrę, sikam, nie śpię, po fecie itd. :D Potem moi psychofani szukają moje fejsbuki, jakieś instagramy - którego nie posiadam.

#t:
Jestem jak najbardziej za propozycją.

Maxymek
30-07-2018, 10:15
Mysle ze to naprawdę fajna propozycja :D brakuje czegos takiego :)

Hokage
30-07-2018, 11:17
Chcesz tego bo dużo expisz? Pamiętaj że od 3 k przestaniesz bo będę miał dostęp na te respy co ty xD

Jakoś mało mnie interesuje kto ile gra i ile wbił lvli

Jestem na nie. Są ważniejsze rzecz
Gz bana hehe

Don Dox
30-07-2018, 17:29
spoko propozycja, ale brakuje mi tez jednej opcji w statystykach czasu, sprawdzenie ile ma sie przegranych godzin online, na intergamingu mozna bylo sprawdzic sobie kazda postac a teraz tylko te ktore sa w top 200

Kiroshi
30-07-2018, 20:16
Jestem na nie.
Aktualnie jedyną osobą, która byłaby to w stanie zrobić jest Rinson jak i zarówno Mortiis. Jak już pisałem w jeden takiej propozycji, wpisuj sobie komendę !exp i potem użyj kalkulatora - chyba umiesz?

@Down
Jak wiidaxlć twoja marna propozycja została olana- w sumie jak reszta xd

Vinh Hung Vuong
04-08-2018, 03:22
Voltan Wypowiesz się czy taka propozycja wejdzie w życie?

Voltan
06-08-2018, 01:40
Są szanse, że zostanie to wprowadzone. ;)