View Full Version : :mad: 2x ded in DHQ
deadheal
29-09-2007, 21:00
:mad: Ku*** Mortiis nie dało się wiecej tych demów banshee itp dac na DHQ 2 x dedlem na 105 lvlu wez cos z tym zrób!
Chojrak :P
29-09-2007, 21:02
lol -.- Tyle jest demkow ile ma być może masz lagi i dlatego padasz ? ja na postaci magicznej na 110 zrobiłem solo :p A knight to 90.. bez problemów!
A jaka grasz profesja?
HAHA na 105 lvlu padłeś i dziwisz się? 5 Demonów i 3 Banshee bodajże do wybicia to ma być "TRUDNY" quest nie dla pierwszego lepszego nooba który tam wejdzie osobiście też na nim padłem ale ja na 134 lvlu, zrobiłem go dopiero na 151 (wtedy mi się przypomniało xD). Nie próbuj przed 130 bo szkoda na AOLa.
Taa..
Nie dziwie mu sie...
Dzisaj poszłem a tu włażę:
12 Demonów
7 Banashe ^^
180 knight w 4 sek dead ^^
Jak sie ma taka sytuacje to szybko sie leczyc i do korytarza z dzwignia i pojedynczo tluc demony. Ja mialem 8 demcow i 6 banshee na 102 rp, do korytarza dobieglem i dalem rade jakos, ale byl hardcore niezly. Nagrod nie biore z tego questa, bo czasami tam expie. xD
Jaka profesja?? Bo jak wszedłem na Dhq na 80 druidem to było czysto..knightem na 80 stałem na ŚRODKU Dhq i jakoś zrobiłem...(nie liczyłem black i red hp:D ) I jakbym padł to byłbym szczęśliwy:p, przynajmniej jakaś rozrywka a nie..
Twoja propozycja (?) jest beznadziejna..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.