View Full Version : Domki Rook
Zabieracie ludziom domki stoją na was i nie ma z nich użytków .
Lepiej zrobicie jak dacie na licytacje dużo graczy szuka kupuje na paccu a xx domki na Gm stoją ...
'Rook Center VII'. Voltan jest wlascicielem tego domu.
Rook Center VII'. Voltan jest wlascicielem tego domu.
'Rook Street IV'. Voltan jest wlascicielem tego domu.
Domki zabrane a nie można kupić szkoda żeby stały 2 lata ...
Co prawda to prawda, ale to chyba zły dział ;)
tez nie wiem po co te domki stoja na nicku Voltana czy Mortiisa, powiecie ze na "konkurs" a taki konkurs jest raz na rok no to troche poczekamy
Kamilosek55
17-08-2018, 21:06
szczerze to rozumiem czemu te domki ma ktoś z administracji ale Domek na trop przejęty przez Voltana to już kompromitacja powinien trafić na licytacje . Te domki z tego co wiem są na konkurs
Domek na trop przejęty przez Voltana to już kompromitacja
pewnie zapomniał sobie o nim i dlatego nadal jest zapisany na niego
Ebo nie wiem po co twoj żal skoro masz już jeden swój domek -.-?
Czemu nikt nie rozumie tego ze skoro admini zabrali domki i są na nich zapisane będą przeznaczone na jakieś nagrody etc ... coś w przypadku ostatniego quizu gdzie killerek wygrał i dostał domek na bam.
VimpexxNaBanicji
01-09-2018, 14:51
pewnie zapomniał sobie o nim i dlatego nadal jest zapisany na niego
Ebo nie wiem po co twoj żal skoro masz już jeden swój domek -.-?
Czemu nikt nie rozumie tego ze skoro admini zabrali domki i są na nich zapisane będą przeznaczone na jakieś nagrody etc ... coś w przypadku ostatniego quizu gdzie killerek wygrał i dostał domek na bam.
Wszystko pięknie i cacy, tylko te konkursy są raz do roku albo rzadziej i nie oszukujmy się, że tak nie jest.
#topic
Według mnie to te domki już dawno powinny trafiać na licytację, a jak nie, to już dawno powinien być napisany kosz który automatycznie wystawia domki zapisane na Nobody/Mortiisa/Voltana.
Pozdrawiam, Vimpexx :)
Skoro byly juz rozdawane na konkursach to jaki problem zeby sobie poczekac na kolejny? Przynajmniej jest alternatywa dla nagrod typu full eq, bo chyba bylo duzo narzekania wlasnie z tego powodu, prawda?
giorgioni
04-09-2018, 09:29
Problem jest chyba tego typu, że konkursy odbywają się bardzo rzadko, raz do roku, więc ciężko o te nagrody, fajnie by było jakby odbywały się raz na kwartał np.
Jeżeli Administracja nie ma pomysłu, możliwości albo czasu na zrobienie jakiegokolwiek konkursu to wystawiłbym je na licytacje.
Powinni już dawno coś z tym zrobić! :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.