View Full Version : zbiórka na ots
Goldenka
06-11-2018, 20:20
Proponuje zrobić zbiórkę kasy dla voltana żeby kupił ots od mortiisa wtedy zrobi tutaj apdejta oraz paka za fri, to jedyna szansa dejcie głos na tak oki
Lepiej dajcie mi te kasę, voltanowi nie można ufac 😂
Lepiej dajcie mi te kasę, voltanowi nie można ufac 😂
Tobie tym bardziej :cool:
Ogarnijcie Mortiisa i kupuje serwer. Niestety gość nie chce go sprzedać i chyba czeka na koniec dedyka. :D
Ogarnijcie Mortiisa i kupuje serwer. Niestety gość nie chce go sprzedać i chyba czeka na koniec dedyka. :D
Komu jak komu ale Tobie mam nadzieję że jedyne co sprzedadzą to pento kiełbasy w Szczecinie.
@topic
A odnośnie sondy to czekam na wypowiedz władz ;P
Może byc zabawnie
Napalcie nim w piecu i po temacie
huehue a ty czekasz chyba na koniec diety
14:17 First Sasha: Ja? No co ty, czekam co Mortiis mi odpisze.
14:18 First Sasha: Kase mam, a pobawilbym sie. :)
14:16 First Sasha: Nawet i 5000zl moge dac, bol dupy masz, ze mam kase?
14:18 First Sasha: 3000 czy 5000 to nie duzo. c(:
14:19 First Sasha: Moim zdaniem nie, mam kilku skrypterow, mappera.
po co robicie takie tematy? zeby ludzie tacy jak ten klaun sie kompromitowali i osmieszali? XD
Chciałbym widzieć ten płacz rekrutów
ze co? chyba ty nie wiesz juz sam co piszesz. w chuju to mam czy usuna serwer czy nasraja na niego. czaisz? to ze mam tu postac to wiem ze cie to boli, trudno.
VimpexxNaBanicji
08-11-2018, 14:55
Dam za APO nawet 7000, kupię i tego samego dnia zamykam w pizdu :)
Chciałbym widzieć ten płacz rekrutów, człowieka kartofla czy nawet zwykłego Kowalskiego.
ze co? chyba ty nie wiesz juz sam co piszesz. w chuju to mam czy usuna serwer czy nasraja na niego. czaisz? to ze mam tu postac to wiem ze cie to boli, trudno.
Tak sobie to tłumacz :)
Zobaczysz, jak będzie Cię bolało to, że przejebałeś tutaj tyle lat, a Mortiis z dnia na dzień Ci to zabierze XDD
Pozdrawiam, Vimpexx :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.