Zaloguj się

View Full Version : paral

Tiki Tenii
27-01-2019, 20:55
yy witam?

proponuje dodanie czegoś dzięki czemu nie będzie na nas działał paral...

a) ring:
może działać np. na zasadzie might ringa / być na określony czas
zdobycie go np. z jakiś mobków / u npc

b) coś na zasadzie "adite mana"
po zrobieniu arenki możemy użyć czaru i przez 60min nie działa na nas paral

a zresztą nie ma co liczyć na wprowadzenie tu czegokolwiek...

@edit
tworząc temat myślałem o paralach od potworów (czyli najazd ank i dwarfy), na które świetnie sprawdiło by się coś jak adite mana :p większość graczy nie doświadczyła ani pewnie nie doświadczy jak paralują 3 dwarfy... nie mówiąc już jak jest ich 6
a do pvp to taki ring podobny do might ringa też był by spoko [np. ring z 10 użyciami za cene 4kcc (może być i jeszcze droższy)], teraz ek może tylko klikać utani hur.... a z takim ringiem miałby jakąś zaporę przed spamem paraliży

Master.Lucas
27-01-2019, 21:01
Bez sens po to zostaly one wprowadzone zeby wlasnie dzialaly na postaciach

na nie

Delorian17
27-01-2019, 21:04
propozycja zbędna bardziej byłbym za zwiększeniem exhaustu parala nooby paraluja z bota jak wczoraj np podczas najazdu.
@edit
jeśli chodzi o parala z potworów to właśnie o to chodzi że lurniesz za dużo padasz, tracisz jakies tam kilka sc jest trochę ciężej. wg mnie w pvm nic nie trzeba zmieniać

Voltan
28-01-2019, 03:55
Jednak parale ktoś do niektórych potworów dodał specjalnie, a nie przez przypadek, tak sobie ktoś to obmyślił. :D Wydaje mi się, że nie trzeba nic z tym zmieniać. W jakiś sposób to dodatkowa trudność. Na dwarfach jednak ludzie przebywają, więc chyba te potwory nawet w takiej postaci są opłacalne.

Boonek*
28-01-2019, 11:55
Co za idiotyzm XD To wszystko jest po cos, np na ank masz te posagi + potwory ktore paralizuja aby nie nalurowac calego najazdu pod brame, dwarfy o ktore zapewne glownie ci chodzi tez musza paralowac bo moznaby ich po 10 na raz bic...

debilna, wgl nie przemyslana propozycja ktora pisales myslac glownie o sobie i expieniu na dwarfach... (nie)

skoro są parale dlaczego nie może być coś przeciwko ich działaniu ? xD

widząc wyniki ankiety temat można zamknąć. chyba

minelo sporo czasu od ostatniego posta wiec napisze nowy bys zauwazyl, otoz oczywiscie jest paral wiec musi byc cos przeciw, powiem ci w tajemnicy (tylko nikomu nie mow) ze takim czyms jest czar utani hur/gran hur :soczek:

smerfus
28-01-2019, 18:33
Ja równiez pizgam na dwarfa h jestem całkowicie na NIE.
Po to są te parale aby to normalnie szło.. Nie przesadzajmy już. Wystarczy ułatwień w grze

Hokage
28-01-2019, 22:24
ja jestem tylko za tym zeby trole z nobcharów nie mogły walić po 10 parali w ciagu 5 sekund i tyle. Były takie propozycje mieli coś z tym zrobić i nic a to wkurza w pvp czy najezdzie. Zrobić go od jakiegoś lvla albo najlepiej jakiś quest żeby nie można było go wykonać na 100 lvlu i po sprawie.

djakon
30-01-2019, 08:06
Utani hur wystarczy. Mnie rowniez irytuje paraliz, ale tak ma byc.

Aku$
31-01-2019, 23:28
Tiki Teni a czy Ty czasem nie pisałeś pożegnania na forum ze nie będziesz tu już grać ? Poza tym jak pisze większość parale są dobre na dwarfach czy najazd a jak nie umiesz grac to nie graj proste tyczy się to tez pvp a dla Ciebie Leonidass jak nie umiesz sie bic w pvp z noobami którzy "paraluja z bota" polecam nagrywać lub zająć się prywatnym życiem a nie pikselami ;)

Code Black
06-02-2019, 19:20
Bez sensu po to zrobili te parale zeby bylo i dzialaly... co prawda z mobach to jest troche lipne no ale jesli tak ekipa zadecydowala to tak ma byc

Tiki Tenii
18-02-2019, 14:20
Bez sens po to zostaly one wprowadzone zeby wlasnie dzialaly na postaciach

Jednak parale ktoś do niektórych potworów dodał specjalnie, a nie przez przypadek, tak sobie ktoś to obmyślił.

Co za idiotyzm XD To wszystko jest po cos

Bez sensu po to zrobili te parale zeby bylo i dzialaly

skoro są parale dlaczego nie może być coś przeciwko ich działaniu ? xD

widząc wyniki ankiety temat można zamknąć. chyba