View Full Version : Domki
Może by tak zwolnić trochę domków które przejął komornik Voltan? Święta się zbliżają, a my na Rooku to chyba będziemy musieli choinki w depo sadzić :)
Potwierdzam.. przydałoby się coś z tym zrobić :)
Mordeczka69
03-10-2019, 19:21
na main tez Voltan z Mortiisem mają kilka najlepszych domków.
Z tego co pytałem Voltana mówił że ma ważniejsze sprawy np zrobić event i zrobił chyba ten co po maratonie było ale minęło juz trochę czasu od tego wydaczenia i chyba zapomniał ogarnąć licytacje domków :D
Sasha Rookslayer
03-10-2019, 19:48
Od 2 lat pisałem tematy na forum, aby zrobić coś z tymi domkami. Trochę beka, że tyle typów w Administracji, a nie umieją ogarnąć jakiegokolwiek pomysłu związanego z domkami.
Co do domków są pewne plany i dlatego są zapisane na Mortiisa, zostały zabrane ze względu na brak logowania, nikomu nie zabraliśmy domków w sposób niezgodny z regulaminem.
Od kilku lat planują! XD
Powinni już dawno coś z tym zrobić!
Mieli zrobić eventy na te domki ale nie maja czasu ;(
Kolejna rzecz nie wrzucą na licytacje bo i przecież po co robić coś dla ludzi którzy tutaj jeszcze graja.. Przykre to trochę naprawde
Może by tak zwolnić trochę domków które przejął komornik Voltan? Święta się zbliżają, a my na Rooku to chyba będziemy musieli choinki w depo sadzić :)
Tutaj 70-80% właścicieli domków to "duchy". Nie logują od kilku miesięcy, podejrzewam, że część należy w ogóle do jednej osoby (podobny czas ostatniego logowania) np. na cyc lub evul.
#topic
Oczywiście jestem za zwolnieniem domków, zarówno tych, które należą do Voltana/Mortiisa jak i tych, których właściciele zapomnieli o serwerze.
Sir Avengo
03-10-2019, 23:18
Tutaj 70-80% właścicieli domków to "duchy". Nie logują od kilku miesięcy, podejrzewam, że część należy w ogóle do jednej osoby (podobny czas ostatniego logowania) np. na cyc lub evul.
Wiadoma sprawa. Jak dobrze przeszukacie forum znajdziecie post goscia który zaraz po choinkach wystawił pierdyliard nutek i sopli na sprzedaż :D
Teraz była by podobna sytuacja jak zwolnią wszystkie wolne domki. Powinno być dawno w chu* zrobione tak że pobiera czynsz za domek co miecha jak na rl. Teraz nawet nie wiadomo kto by to zrobił ten clean domków bo tu nawet jak serwer wypier***a co 2 dni na kilkanaście godzin nie ma komu się tym zająć a wy o domki walczycie :D :D Święta idą widać :D Jest mi to totalnie obojętne co z tym zrobią i czy w ogóle coś zrobią ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.