View Full Version : Rekompensata
Jak wiadomo w ostatnich dniach server co chwile jest offline i wielu graczy straciło "Speed'a", ale nie tylko Speeda lecz też pacc, więc domagam się zwrotu speed'a dla wszystkich graczy oraz rekompensatę w postaci 21dni pacc dla każdego grającego gracza.
#1edit
Moze i nie 21 dni pacc'a, ale ze 3-4 na pewno.
A dlaczego nie?
Nie dzieje się nic na tym APO, a to że raz do roku zrobią maraton to nic, 0 eventów, 0 update, więc powinni dać nawet więcej + żeby każdy mógł aktywować "Ci co juz mieli aktywowane, dać im od nowa możliwość aktywacji" 3dni gratis pacc, ponieważ wielu graczy, którzy logują się po latach mieli by szanse na 3 dni free pacc i zdecydować czy chcą wrócić, a akurat może wielu by wróciło
Mortiis Voltan
Belmondo
04-10-2019, 00:23
ja chce za to full eq w ramach rekompensaty a co mi tam
Moze i nie 21 dni pacc'a, ale ze 3-4 na pewno. Speeda owszem, powinni zwrócic, najazd, zwiekszony exp? ale wole uptade. XD
jakies info, co kolwiek, nic?? XD
sory za double posta, pzdr
Nauczyliście ze dostajecie po awarii serwera rekompensatę. Spróbujcie zrozumieć ze nie wszystko jest wieczne i nie wszystko działa nonstop.
Pisali ze to nie związane z niczym innym jak z serwerownią..
Obojętne mi będzie czy coś będzie czy nie. Nie umrę od tych paru godziny bez Tibii jak wielu innych graczy a skoro tak jest złe i ludzie tacy stratni wiec nie odpuszczę grę tutaj.
Darkside Czarodziej
04-10-2019, 06:53
upek by spoko był ale no cóż. Raz był exp x 50 jakieś tam 7-10 x nie wiem dokładnie ale Mortiis nie ma czasu wbić żeby zwiększyć exp . Rekompensatą będzie to że ots będzie online :cool::cool::cool::cool::cool:
Mordeczka69
04-10-2019, 07:10
Spróbujcie zrozumieć ze nie wszystko jest wieczne i nie wszystko działa nonstop.
Pisali ze to nie związane z niczym innym jak z serwerownią..
to może trzeba zmienić serverownie? jest sporo otsow które działają 24/7 z jednym krótkim restartem mimo że gra sporo osób, dlaczego nie może tak być tutaj?
W tym momencie każdy wpisany speed daje 50%, dodatkowo do czasu restartu serwera jest exp x10.
W tym momencie każdy wpisany speed daje 50%, dodatkowo do czasu restartu serwera jest exp x10.
A co z osobami które są w pracy lub w szkole? Ten exp X10 nie przemyślany
A co z osobami które są w pracy lub w szkole? Ten exp X10 nie przemyślany
Nie mozna dogodzic kazdemu, nie tym to nastepnym razem Ci sie trafi rekompensata. Mnie x50 ominal, x10 tez, ale speeda wpisalem, o.
1st R. Boonek
04-10-2019, 21:43
1. Dla fanatykow ktorzy siedza tu mimo obecnej sytuacji najlepsza rekompensata za spedzony czas bylby ponowny rozruch servera.
2. Fajnie, ze Voltan dal wam ten speed.
3. 20 dni pacc to nic, rozdanie tego dla wszystkich graczy ktorzy stworzyli konto mogloby przyniesc jedynie zysk, bo by wracali chocby zobaczyc i na 150% jakas niewielka czesc z nich zostalaby i kupila nastepny za swoj hajs, ale szkoda tego robic w tej chwili poniewaz gracze widzac brak jakichkolwiek zmian w frekwencji mortiisa (+brak update; brak nawet nadzieji na update) jedynie by zbrechtali... Warto by zostawic te opcje na chwile (jesli kiedykolwiek nadejdzie) gdy ktos zdecyduje sie na naprawe servera, w takim wypadku wpada duzy update, news o reformach w administracji itd + pacc dla kazdego konta i mamy zajebisty poczatek, jesli server konsekwentnie bylby ulepszany (nie jak do tej pory) to ilosc graczy w szybkim tepie by rosla..
4.
domagam sie zwrotu wez sobie nie zartuj XD wszyscy obecnie grajacy gracze samym tym, ze nadal tu graja pokazali, ze wcale nie trzeba nic robic a i tak tu beda wiec wybacz, ale dziala to na zasadzie szacunku - jesli sam go do siebie nie masz to kto ma go miec xd
Sasha Rookslayer
05-10-2019, 12:30
Problemy z serwerem nie są z ich winy, więc dlaczego mieliby w ogóle dać wam jakaś rekompensatę? Cieszcie się, że cokolwiek dali, bo mogli olać temat i nic się nie odzywać.
Odnośnie czasu kiedy dali większy exp - nie każdemu dogodzisz. Zawsze tak było, jest i będzie. :)
Był exp x50, kilka x exp x10. Nie było mnie, nie skorzystałem a pacca straciłem przez ten czas i nie narzekam. Tym którym się udało to mają i tyle.
A ty sasha nie powinieneś sie nawet wypowiadać skoro tu nie grasz, bezbeku.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.