Zaloguj się

View Full Version : Kim zacząć grać?

Lukasio
17-10-2019, 04:56
Siema. Planuję powrót na apo. Jaka postać byście polecali? Oczywiście grając od 0 z poziomem. Itemki w sumie jakieś tam zostały.
Interesuje mnie postać ms lub RP :)
Zależy mi na szybkim expie i jak najmniejszym padaniu.

Rekrut
17-10-2019, 05:18
Szybki exp - ms, ma duże hity. RP będziesz padał owiele mniej. Ma dużo hp. Można iść szybciej na dobre potworki.
Na początek polecam Ci palladyna.

W tych czasach paladyn.

kiedy grałeś rp typie?

Lukasio
17-10-2019, 08:00
Szybki exp - ms, ma duże hity. RP będziesz padał owiele mniej. Ma dużo hp. Można iść szybciej na dobre potworki.
Na początek polecam Ci palladyna.

A jeszcze jedno. W ekwipunku posiadam ripper lance oraz m bolta. To od którego lvla m bolta używać? Bo jak pamiętam to shield czasem ratował przed dedem. Chyba że na jakieś szczególne potwory bardziej się opłaca :).

Sasha Rookslayer
17-10-2019, 10:34
Siema. Planuję powrót na apo. Jaka postać byście polecali? Oczywiście grając od 0 z poziomem. Itemki w sumie jakieś tam zostały.
Interesuje mnie postać ms lub RP :)
Zależy mi na szybkim expie i jak najmniejszym padaniu.

W tych czasach paladyn. Dużo życia i many, na dodatek jest potężny w walce z rówieśnikami i ciężko go zabić. Szybki exp oraz walka PvP..

MichaS
17-10-2019, 10:50
Najlepiej było by Ci zacząć palladynem, ponieważ nie dość ze ma sporo hp to jeszcze też sporo bije. Jeżeli masz Ripper Lance i Golden Golta, to używaj Ripper Lance + Shield.

Mordeczka69
17-10-2019, 12:13
A jeszcze jedno. W ekwipunku posiadam ripper lance oraz m bolta. To od którego lvla m bolta używać? Bo jak pamiętam to shield czasem ratował przed dedem. Chyba że na jakieś szczególne potwory bardziej się opłaca :).

golden bolt nadaje się głownie do pvp, bardzo rzadko inaczej się expi niz tarcza + bron z duzym defem. opcja z boltem wchodzi w gre tylko jeżeli ktoś ci bloczy potworki.
Pozdrawiam Starożytny Royal Paladin.

1st R. Boonek
18-10-2019, 14:33
Jaka postać? Taka z conajmniej 4000 poziomem, a jeśli pytasz o profesje to każda jest dobra, każdemu się dobrze gra czym innym - ek/rp wiadomo trochę prościej

Damballa
27-10-2019, 22:10
Szczerze? Jeśli planujesz grać od 0, to Polecam RP. Kozak do blokowania mocniejszych mobów jak i pvp.