View Full Version : Licytacje Domków
Pragniemy poinformować, że został dodany system licytacji domków.
Licytacja trwa tydzień od złożenia pierwszej oferty.
Aby licytować wolny domek należy zalogować sie na stronie, a następnie w dziale Domki (http://www.armia.toproste.pl/hous.php) kliknąć na nazwę domku który nas interesuje i złożyć odpowiednią ofertę :)
Dangerous
30-09-2007, 19:00
Jednym słowem, pomysł jest zajeb****.
Nie będzie czekania na GM'a, kurwowania, że GM nie robi licytacji.
Tak każdy ma równe szanse.
Pomysł dobry ale mam taka napewno to moze w kupieniu noobody :]
Mc Maciek
30-09-2007, 19:23
Noooooo i to mi sie podoba :D BRAWO !! Nareszcie cos naprawde bardzo pozytecznego !! Tego chyba nie ma jeszcze na zadnym polskim OTS !!
I jest cool Mortiis Ty to masz "łeb" nie od parady po 1 kazdy moze miec domek jaki chce po 2 nie trzeba byc 24h online zeby kupic domek tylko na luzie sobie licytujesz :D
Dementis 2.0
30-09-2007, 19:31
Bardzo fajny system :) Gz Kamil. GoD JoB ;o Na pewno zaoszczędzi on wiele czasu Ekipie na licytację tych domków.
Pozdrawiam
Dementis.
I o to chodzi :] coraz wiecej dobrych pomyslow tylko jeszcze musicie screeny dodac albo przynajmniej napisac ile ktory domek ma SQM jak by ktos nie wiedzial ^^
PzDr.
Licytacja trwa tydzień od złożenia pierwszej oferty.
A nie lepiej zrobić coś takiego, że po 48 lub 72 h od ostatniej złożonej ofercie??
Bo po co ma się kończyć jeśli gracze cały czas podnoszą cenę :rolleyes:
Ale teraz i tak jest dobrze...
Jacke chan
30-09-2007, 19:42
Wręście coś o domkach !!!
Lubie rozmawiać o domkach :P:D
Czy ktś by mi mógł wstawić scenn z Wooden camp ?
krzysiek_15
30-09-2007, 19:46
No no Mortiis super pomysl!! nie bedzie tyl problemow z licytacjami i wyrzutami ze ine robisz licytacji nie bedzie zamieszania w caym servie i moze sie zmiejszy troche ludzi na apo <joke> ogolnie pomysl 10/10
Pomysł Dobry... Ale zrobiliście przezto wiele Bugów... :) Pełno ludzi skarży się że znikneło mu konto... Mi także moj char mial w depo 150cc =< A pozatym gdy zrobilem nowego chara chcialem isc na raty i The Bug!!!
Dementis 2.0
30-09-2007, 21:22
Kamil, w razie czego mogę robić ss'y do tych licytacji.
@Kajojek
Przymknij paszcze bo ja przynajmniej oferuję pomoc a nie puszczam tekstów na poziomie dzieci z 1 klasy szkoły podstawowej...
Pozdrawiam
Dementis.
pomysl zajebiaszczy :p juz kiedys Coguar mi mowil ze cos takiego wejdzie i jest :]
Dementis wez sie nie ponizaj i nie liż dupy mortiisowi :) myslisz ze modka dostaniesz za to?HuahUAuahUAhUasuha
@Jacke chan
beda jak np komus sie skonczy pacc a ma domek na paccu.Wtedy taki domek trafia na licytacje
@Dementis
w kazdym temacie z jakas nowoscia oferujesz jakas noob pomoc.Myslisz ze mortiis nie umie zrobic ss`ow tych domkow i umiescic ich tutaj? Żal mi Cie z calego serca :*
Jacke chan
30-09-2007, 21:43
Mortiis a co będzie jeżeli już zostanol wszystkie kupine ?
Już niebędzie licytacji nigdy ?
Mortarius
30-09-2007, 23:06
Jednym słowem, pomysł jest zajeb****.
Nie będzie czekania na GM'a, kurwowania, że GM nie robi licytacji.
Tak każdy ma równe szanse.
Racja :)
@topic
Tak.Wkońcu,wkońcu APO wraca do rankingu best OTSów ^^ Jeszcze niedawno spuściliśmy się bardzo nisko ;/ Ale widać że straty są nadrabiane ;) Zajrze sobie teraz na ten nowy patent....:P Pozdro.
Dobrze, że powstał ten system licytacji domków. Przynajmniej nie będzie jak dawniej, że trzeba wstawać czasem nawet o 9.00, aby nie spóźnić się na licytacje (pamiętam jak kilka miesięcy temu o ok. 9.00 kupiłem domek na Senji) :D
Wreszcie, Grom już dawno mi pisał, że aukcje są ukończone, ale wtedy mieliście problemy z łączem :). Teraz nowa maszyna i mały update.
Ps. Co z APO pod 8.0? Dużo zostało Wam jeszcze pracy, poszukujecie kogoś do pomocy?
Master Simonus
01-10-2007, 15:19
Czy muglby mi ktos powiedziec gdzie sa wszystkie te domki na mainie(nieobchodzi mnie rook)bylbym bardzo wdzieczny:)bo niemam pacc i niewiem kture sa do mojej dyspozycji:confused:
@Druidka Z AB
Myśle ze tak nobo jak kupic domek na rooku gdy jestes na mainie:P.A "Domek knights" jak wygra licytacje zapewne dostanie bana na 20 dni:)
Druidka Z AB
01-10-2007, 15:48
A ja mam pytanko:P Jak sie licytuje domek na rooku to się płaci kaską na Rooku tak?
Bo jakiś ziomek o nicku "Domek knights" licytuje za 100cc rook premium V, a jest knightem na Mainie!
Pomysł mi się podoba ale jest wada. Powinno pisać ile domek ma sqm. Wtedy jeszcze łatwiej było by dostrzec swóją wymarzoną chatkę :].
@ Jacke Chan
Pozdrawiam wszystkich z APO ale przedewszystkim Mortiisa jest moim IDOLEM !!!
Wzorem do naśladowania oraz jednym z GM ' ów .
Ale wazelina ;]. Ale fakt faktem świetny GM.
no to kupi sobie domek na rooku do ktorego nie bedzie mial dostepu i straci ten domek dosc szybko - czyli kasa wyrzucona w bloto.
Druidka Z AB
01-10-2007, 17:55
no to kupi sobie domek na rooku do ktorego nie bedzie mial dostepu i straci ten domek dosc szybko - czyli kasa wyrzucona w bloto.
Tak kupi ten domek ale juz jest takich dwóch, prawdopodobnie nie ma wogule kaski na rooku, czyli nie zapłaci niczym i dostanie bana. Tylko że licytacja trwa 10 dni i będzie musiała o kolejnych 10 dni więcej ;(
Robin Rob
01-10-2007, 20:20
fajnie by bylo jakby sie dalo na stronce zamiescic ile kto ma kasy w depo , wtedy by niebylo przekretow :p ale to sie niepsodoba chyba wiarze :rolleyes:
Neko Knight
02-10-2007, 12:47
Super pomysl, jednak duzo osob bedzie z niego robila sobie jaja.
Grom: Nie będzie - system jest odpowiednio zabezpieczony.
PS Napisalem ten post tylko z jednego powodu... Zal Dementis po co ten cyrk?? Wiesz jak to wyglada? Nie chce Ci juz nic mowic i robic klotni, ale naprawde daj sobie spokoj Mortiis nie da Ci Gm`a (a moze), a jak Ci juz dal w co watpie to nie powinienes sie tak podlizywac.:( Duzo robisz dla serwa ale nigdy nie slyszalem zeby Gm`a ktos haknal, (jak Ciebie) zeby Gm`a nie lubiano przez wiekszosc osob(jak Ciebie). Daj spobie spokoj...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.