Zaloguj się

View Full Version : Konieczne zmiany dot. domków!

Azielu$
20-10-2019, 17:57
Moja propozycja to zwiększenie poziomu wymaganego do zakupu oraz licytacji domku. Obecnie jest to:

Rook:

30 lvl - zakup
70 lvl - licytacja

Main:

100 lvl - zakup oraz licytacja

Myślę, że na dzisiejsze czasy to żadne ograniczenie. 100 lvl na mainie wbija się w niecałą godzinę, a 70 lvl na rooku to kwestia kilku godzin. Proponuję podnieść te wymagania do:

Rook:

150 lvl - zakup
200 lvl - licytacja

Main:

600 lvl - zakup
750 lvl - licytacja

Akurat zbliżają się święta, a z nimi najprawdopodobniej do domków znów zawitają choinki. Myślę, że podniesienie poziomu od którego można zakupić domek ograniczy w znacznym stopniu posiadanie kilku/kilkunastu domków na różnych postaciach przez jedną osobę oraz zwiększy dostępność domków.

Pozostaje jeszcze kwestia domków, które obecnie są zapisane na postacie z poziomami poniżej "nowych" wymagań". Wystarczyłby komunikat po zalogowaniu o konieczności podniesienia lvl'a, pytanie tylko czy jest to do zrobienia.

Palldino
20-10-2019, 18:15
zapomniales podac date tych swiat bo rownie dobrze moga to zrobic i za 10lat wraz z update xD

ale lvl to mozna zwiekszyc do 500 co wtedy konczy sie ten BONSOWY exp dla poczatkujacego i styka

rumun
20-10-2019, 18:27
Oczywiście, że jestem na tak. Musowo przydałoby się sprawdzenie przez administracje domków, bo gra po 40 osób, a kupienie domku graniczy z cudem

Ketanol Dencabre
20-10-2019, 18:39
Super propozycja, jestem na tak.

Sasha Rookslayer
20-10-2019, 19:12
To oczywiste, że jestem na tak. Zwiększenie poziomu wymaganego już dawno powinno zostać zmienione, a domki powinny być czyszczone regularnie. :s

Powinno być jeszcze zmienione to że ktoś loguje się na noob postać i domek dalej ma, powinien się logować tylko i wyłącznie na postać na której ma domek jeżeli dalej chce go mieć.

Zgodzę się, tak powinno być!

Damballa
20-10-2019, 19:43
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Jestem na tak! main oraz rook.

Pozdrawiam.

Aku$
21-10-2019, 21:55
Jestem na Tak dla main jak i rook ale miedzy czasie niech wyczyszcza domki graczy ktorzy nie wbijaja przez okres ktory pod wzgledem regulaminu wyklucza z posiadania domku

Rekrut
22-10-2019, 13:03
Już dawno powinno tak być. Sendox nie miał by xxx choinek xD

Do tych co piszą o czyszczeniu domków tych którzy nie logują etc skąd to wiecie? Jesteście pewni że nie logują na nobchary?

#t

Jestem na tak

MichaS
22-10-2019, 13:29
Powinno być jeszcze zmienione to że ktoś loguje się na noob postać i domek dalej ma, powinien się logować tylko i wyłącznie na postać na której ma domek jeżeli dalej chce go mieć.

Apendor
23-10-2019, 17:41
Ma to sens. Postaram się to "przepchnąć" przed świętami.
Domki na pewno zostaną wyczyszczone.