PDA

View Full Version : [7.6] Aukcja WOŚP 2020?

Moon Red
27-12-2019, 21:59
Jak w temacie, może administracje chociaż tyle by zrobiła w nadchodzącym roku? proponuje zrobienie aukcji na cel WOŚPu jak to było parę lat temu. Co na niej może być? pewnie dni pacc, domek, albo jakiś rarek ofc do wyboru rook/main. Biedaki z gimnazjum niech skleja kuciapke bo i tak babcia nie da pienionszkuf.

Ahsas
27-12-2019, 22:02
Bardzo dobry pomysł, niestety znając życie Mortiis nawet nie zaglądnie do tego tematu i nic z tego nie będzie.
Aukcja WOŚP 365 dni Premium Account (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=122508) - była kiedyś taka aukcja, wiec i teraz mogłaby być.
Sam z przyjemnością zalicytowałbym jakieś domki czy unikatowe przedmioty. Jestem za! :)

Szalomek
27-12-2019, 22:03
Popieram rękoma i nogami. Piękny gest to byłby ze strony Administracji Serwera.

Sir Avengo
27-12-2019, 22:04
W sumie przypominam sobie ze była kiedyś taka akcja właśnie z dniami pacc. Dobry pomysł żeby jako społeczność apowska wspomóc potrzebujących. "Ale czy miał by się kto tym zająć ? Nie wiem"

:D

MichaS
27-12-2019, 22:05
Proponuje aby postacie, które zostały zbanowane za Cave Bot, typu Psyhol 3k ms, oraz domki w capital City oraz City Rook zostały dodane do owej licytacji.

Master Lucas ban
28-12-2019, 01:22
Jak najbardziej za, po licytować domki/fajne itemy to dobra sprawa sam bym wziął udział w licytacji

Chio
28-12-2019, 12:51
Super pomysł z taką licytacją! Tak jak poprzednicy wspomnieli oprócz pacca fajną sprawą byłyby np. jeden z domków przypisany na Mortiisa oraz jeśli to możliwe jakaś postać. Dałoby to 3 licytacje i myślę, że każdy byłby zadowolony.

Τettmeier
30-12-2019, 12:41
Co za idiotyczny post. Popatrzcie sobie na co Owsiak wydaje pieniądze, sprawdźcie w jakim domu mieszka. Lepiej dajcie na Caritas albo na PCK. Oczywiście jestem na nie.

Ahsas
30-12-2019, 12:50
Co za idiotyczny post. Popatrzcie sobie na co Owsiak wydaje pieniądze, sprawdźcie w jakim domu mieszka. Lepiej dajcie na Caritas albo na PCK. Oczywiście jestem na nie.

Zapewne jesteś za PiS i kaczorem, więc nic dziwnego, że Ci się to nie podoba. Dlaczego miałby nic z tego nie brać? W końcu on to wymyślił, więc należy mu się patrząc na to co zrobił przez te kilkanaście lat. Z roku na rok bije rekordy w zbieraniu pieniędzy na potrzebne rzeczy. Zobacz przez ile lat pomaga, kupuje sprzęty, a nie są to chujowe rzeczy, a najnowsze maszyny, które ratują życie. Więc takie pisanie nie ma sensu, ale cóż, każdy ma swoje zdanie.

#Orson_Pall

Lepiej? :D

Orson_Pall
30-12-2019, 16:51
każdy ma swoje zdanie do wyrażania swojej opinii.

wiecie, po czym poznać, że ktoś nie potrafi pisać a ratuje go jedynie autokorekta? Po tym, że chociaż jego zdania są napisane bez błędów ortograficznych, to i tak nie mają sensu.

@topic: Super pomysł ale nikt go nie zrealizuje, wpłać coś na WOŚP sam jeśli czujesz taką potrzebę.

Damballa
30-12-2019, 17:14
Bardzo fajny pomysł. Na pewno przyniosło by to pokaźną sumkę dla WOŚP. Jestem na TAK

1st R. Boonek
30-12-2019, 20:47
I skąd pewność ze trafi to tam gdzie ma trafić?

Jest Bonuś specjalna strona alledrogo

https://aukcje.wosp.org.pl/

W takim razie jestem na tak

Moon Red
30-12-2019, 20:52
I skąd pewność ze trafi to tam gdzie ma trafić?

Jest Bonuś specjalna strona alledrogo

https://aukcje.wosp.org.pl/