Zaloguj się

View Full Version : PES 2008 Demo ;>

Aziana Yazi
01-10-2007, 18:09
Jak pewnie wiecie, albo i nie :p Niedawno w sieci pojawiło się demo najsławniejszego wytworu KONAMI "Pro Evolution Soccer" tym razem oznaczone jako 2008 (PES 2008).. Czy ktoś z was już w nie grał? Jeśli tak, to co o nim sądzicie ;) ?? Według mnie.. rok temu można było się spierac co jest lepsze.. PES czy fifa.. Teraz? PES według mnie miażdży fife pod każdym względem.. Grywalnośc jak zawsze lepsza, grafika? BOSKA, nowe(lepsze i realniejsze ruchy graczy), świetnie dopracowane zwody i wiele wiele więcej ;)
W tym temacie piszcie co sądzicie o PES'ie;] Ja już swoją opinię wyraziłem, a teraz czekam na was ;p

@down
Może i tak.. Jednak ja zawsze byłem fanem fify ;] Teraz, kiedy zobaczyłem jaką EA odstawiło
"szopkę" z FIFA 08 to w duchu aż chce mi się śmiac ;]

misiek64
01-10-2007, 18:16
PES już od 3 części, która jako 1 została wydana na PC, jest lepszy of fify pod każdym względem. Grywalność, gameplay, po wgraniu patchy twarze, kitsy wyglądają idealnie!!!
Kto myśli, że fifa jest lepsza bo tam może pograć Górnikiem Łęczną jest dla mnie osobą która chce sobie pograć w zręcznościówkę a nie prawdziwą symulację futbolu.
Co do dema Pes 2008, grałem i zapowiada się naprawdę najlepsza część tej serii...

Ormin
05-10-2007, 14:45
Fife bardzo lubie, gdyz po szkole lubie sobie odprezyc, myslec ,,na plytko", wiec wtedy wole od Symulacji zdecydowanie Arcade-owa Fife 07 ^^
Aczkolwiek, mam PESa i tez bardzo lubie w niego popykac ; ) z pewnoscia sciagne 08 gdy tylko bede mogl!