Zaloguj się

View Full Version : Prezenty na Dzie? Ch?opaka :|

Sasha
01-10-2007, 18:27
Myśle, że każdy wie, że wczoraj tj. 30 września był Dzień Chłopaka i stąd mój temat. Mianowicie co dostaliście od dziewczyn z klasy :> ??

U mnie w klasie :cool: Dziewczyny dały nam 2 lizaki i smoczek ŻAL :rolleyes:
Mam nadzieje, że inni mieli coś ciekawszego :p

Fallen
01-10-2007, 18:30
A u nas dziewczyny zrobiły nam taką wykurwiście zajebistą niespodzianke że wogóle do szkoły nie przyszły ^^ A że w klasie mamy tylko dwie dziewczyny to już inna sprawa ;P

Aziana Yazi
01-10-2007, 18:31
Doooostaliśmy.. y... czekolade :p
No ale nie można im miec tego za złe ;p Dziewczyn w klasie jest... 4?
a chłopaków 16? xD

Iakovlev
01-10-2007, 19:06
A ja nic nie dostałem, zapomniały o nas :( No ale ostatnio była wycieczka trzydniowa i było z nimi fajnie, dyska, nawet jakąś telenowelę oglądały w moim i kumpli pokoju :D 1 liceum rządzi =]

Mehsunes Dagon
01-10-2007, 19:07
A my dostaliśmy klocki lego hauhaUhauhaUhahaUhUhUAhUAh :D

"Oraz cienrzarufke kturom przemalowauem na niebjesko !" hauHAuHAUAhUa

*Old Karmazyn*
01-10-2007, 19:17
My dostaliśmy lizaczka i śliniaczek z podpisami wszystkich dziewczyn w klasie :)
Prezent mi się podobał.

Dangerous
01-10-2007, 19:47
Od dziewczyn z klasy dostałem NIC.
Od mojej dziewczyny dostałem srebrny łańcuszek na szyjkę z krzyżykiem, misia z napisem "I Love You" oraz czekoladkę...
Do tego był dodatek w postaci czegoś... U mnie w domku... Pozwólcie, że nie będę Was wtajemniczał... c(=

@***Diex***
Dostałem chujanoge... hulajnogę, jogurt na kółkach i banana o smaku papieru toaletowego... mmm...

Pyciek
01-10-2007, 19:50
Od dziewczyn w klasie dostałem lizaka i czekoladę ^^ :p Prezent praktyczny, przydatny i fajny według mnie xD :p :o :D

Neko
01-10-2007, 19:58
Kit Keta .................................................. .....................

Darda
01-10-2007, 20:07
:o nice ;P my dostaliśmy kubeczki xP i zozole inaczej żal.pl

***Diex***
01-10-2007, 20:16
Do tego był dodatek w postaci czegoś... U mnie w domku... Pozwólcie, że nie będę Was wtajemniczał... c(=

oH PofjEc nAm cO dOStaUesH:confused: MoShE tO Byu RoVer:confused: ZafShe MashyuEm O RofEsHe:) A MosHe DoStaUesH eMPetRuJke:confused: TesH Kce EmPetRuJkE:mad: :mad: :mad: PofjEc cO dOstAuEsH PlZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#temat
Nic...od dwóch koleżanek dostałem życzenia (nie mylcie koleżanki z dziewczyną ^^)...Ale powiedzmy sobie szczerze: według mnie nie liczą się prezenty ,ważna jest pamięć o tym że ktoś kogo znamy/lubimy obchodzi właśnie jakieś święto i złożenie życzeń.
Nie wiem jak was ,ale mnie sama pamięć bliskich bardziej cieszy niż jakieś tam prezenty.

Wielki Sky
01-10-2007, 20:50
Ja dostałem stringi(; OOOOO:o ) i lizaka ale takiego zajebistego o smaku Mangoo xD

Graydon
01-10-2007, 21:10
U nas było ROX.

Lizak Czopa-Czops, guma z tatuażem(prawie każdy miał tygrysa) i prezerwatywa(każdy po jednej, bo cała paczka to duży wydatek:D).

Ogólnie Drz@L.PLy:)

Rok temu były koszulki białe z podpisami, uh nadal mi się kisi w szafie xDD

Wielki Sky
01-10-2007, 21:13
Buheheheh dobre Graydon xD Ja też bym wolał prezerwatywe niż Stringi damskie(?) ; O x:p

Graydon
01-10-2007, 21:30
Buheheheh dobre Graydon xD Ja też bym wolał prezerwatywe niż Stringi damskie(?) ; O x:p

Stringi były dwa lata temu...

No nic, dziewczyn jest 2 razy mniej to się nie dziwie, ale jak takie czopy od nas robiły dziewczynom, to one dostały 5l wodę z biedronki i jakiegoś miśka. Teraz ja i normalni bierzemy tą sprawę w swoje łapki:D

Wielki Sky
01-10-2007, 21:33
Stringi były dwa lata temu...

No nic, dziewczyn jest 2 razy mniej to się nie dziwie, ale jak takie czopy od nas robiły dziewczynom, to one dostały 5l wodę z biedronki i jakiegoś miśka. Teraz ja i normalni bierzemy tą sprawę w swoje łapki:D

Bueheheh xD xD xD My jak coś kupimy , to jakieś kredki i hÓj niech sie cieszą :D

Nie wiem jeszcze sie pomyśli ... Ma ktoś jakieś pomysły? :cool:

Mohammed
01-10-2007, 22:01
Od dziewczyn z klasy dostałem paczkę prezerwatyw Unimila..
Od dziewczyny dostałem...Prywatna sprawa xD nie będę was wtajemniczał..

Ale akurat podobał mi się dzień chłopaka z racji tego, że mój braciszek wygrał na zawodach w Berlinie w walkach bez reguł oczywiście byłem tam wszystko widziałem x) wygrał przez nockaut w 50 secondzie Kopnął kolesia w twarz jeżeli ktoś chętny by zobaczyć to mogę z uploadować.

Wyjechaliśmy 29.09 do Berlina dokładnie o godzinie 12:00 a wróciliśmy z Berlina 30.09 o godzinie 03:40 od razu na balety gdyby nie to, że mój brat jest tam bramkarzem to nie wpuścili by mnie ze względu na to, że jestem niepełnoletni..

+

Tam opijałem urodziny jednego z bramkarzy ;)..

Ogólnie jak na 1 dzień B.Dużo wrażeń..

Elvan
02-10-2007, 07:48
@Grajdoł.
My rok temu dostaliśmy po paczce prezerwatyw więc wiesz ... Nasze dziewczyny są bardzo fajne xD

kajojek
02-10-2007, 08:46
hmm ja nic nie dostalem ;( dlaczego? bo mam jedna laske w klasie :D huashaus jak by miala dla kazdego mena cos kupic to by chyba zbankrutowala bo nas 30 w klasie :D

GiGaNt ArMi
02-10-2007, 12:32
no a u nias byly jakies poje bane zabawy ;p i dostalismy po takiej kaczce oraz nazarlismy sie za free a poza tym matma 1 przepadla ;p

Destroyer Pall
02-10-2007, 16:42
My Dostalismy kubki z napisem ,,Cow" Majtki XL takie hmm slipy :D i lizaka.

PacxKnight
02-10-2007, 16:58
A my dostaliśmy, cukierki, batonika, herbatniki i takie śmieszne myszki :] (figurki), ogólni było fajnie :D

Qlers
02-10-2007, 17:23
A u Nas nic nie było...
1. Byliśmy na zawodach. Nie cała klasa, ale część ;p.
2. I tak by nam nie dały, bo rok temu też Nam nic nie dał, gdyż....
W pierwszej klasie (gim) zrobiły nam prezenta w postaci podpaski i lizaczka ;]...
To wszystko leżało na krzesełkach...
Jak weszliśmy do klasy oczywiście zauważyliśmy to, ale nie zajarzyliśmy o co biega, więc lizaki wzięliśmy, a podpaski na ziemie :o i od tej pory nic nie dostaliśmy :(

Nerki Knight
02-10-2007, 17:27
Ja dostałem stringi, oraz kartkę z życzeniami ...muahahahahah

Aleks
02-10-2007, 17:50
My dostaliśmy kartkę z życzeniami oraz takie lizaczki a'la żelkowe, ale za to pyszne xD.

Mejger
02-10-2007, 18:15
U nas nie było rewelacji, zresztą nizcego fajnego się nie spodziewałem.

- Stringi z specjalnym miejscem na penisa (czyt. męskie) wykonane z cukierków [jakby się ktoś pytał, to można takie dostać na allegro :)]

- Nadmuchaną prezerwatywe z gumą do żucia w środku.

- Buziaki od dziewczyn :)

btw. Stringi prawie zjadłem ;s :D

Elvan
02-10-2007, 19:16
@up
Ojej. Ten ostatni prezent był fajny. Chciałbym mieć taki od każdej dziewczyny z mojej klasy :O

@Topic
No ... dzisiaj się dziewczyny postarały i kupiły nam ... czekoladę ! I jeszcze kartkę z życzeniami. Szczególnie spodobał mi się poczatek :)
"Mareczku" :O Się podnieciłem ;O

Undead Minion
02-10-2007, 20:21
a my dostaliśmy.... sMALEC LOL haha a 2 to dostalismy damskie majtki w pande ruzowe xxxxl no i ogorki kiszoone do smalcu :] heh jak my im cos wykombinujemy ;D ...

Tettmeier
02-10-2007, 20:27
BuuuZiaaakiiii od dziewczyn z klasy, jakieś cukierki, czekolada mmm.. dobre było

Nażarłem się Lay'sów za free dobreee <joke>
i... od mojej lasencji ofc na rozpoczęcie "kocham cie" (jakas 6;55 jak po nią przyszedłem) a dalej to już coś w stylu ":****"

YourBaby
03-10-2007, 17:42
Ja nie dostałem nic...No raczej dostałęm, ale nie było mnie tego dnia w szkole ( z mojego powodu ;))No i prezęcik przepadł..
Dla zainteresowanych dostałbym Princessa (baton) i ...yy co to było.. aa Lizak :D

Hoby
03-10-2007, 18:45
Ehh... dostaliśmy, ...koszulki z podpisami. :P Na szczęscie podpisy nie były napisane markerem. ;]

A tak prywatnie... od dziewczyny... buziaka :P no może dwa :P a moze i wiecej, ale to juz na prawde ściśle tajne ;]

***Diex***
03-10-2007, 18:50
i... od mojej lasencji ofc na rozpoczęcie "kocham cie" (jakas 6;55 jak po nią przyszedłem) a dalej to już coś w stylu ":****"

Nie czepiając się detalu:
Hmm...Powiedzmy że podnieciłeś się czytając post Dangerousa ,i też chciałeś być taki "kul"

12 latek <6 class> jakieś 160-162cm wzrostu (waga 40 kg numer buta 38-39)
Wątpię żeby taki dzieciak miał dziewczynę ,a już tym bardziej to ":****"

Btw.YourBaby: ładnie to tak kraść podpisy?

MasterQ
03-10-2007, 19:22
A nam dziewczyny kupiły krawaty AUSHaushAUSHAUShuh co ja mam ku** 30 lat? xD no czekam na to co Wam dały laski z klasy ;]

Armir Mitrandir
03-10-2007, 20:56
W klasie mamy 9 dziewczyn a nas jest chłopaków 6. Każdy dostał zabawkę-motocykl "made in china", a nasz przewodniczący plastikowy czołg.

Jacke chan
03-10-2007, 23:13
My dostaliśmy prezerwatywy '' Urzyć od 18 lat '' i ksionżeczke jak obslugiwać :P
Na serio.
Ale to prywatnie dotaliśmy od dziewczyn a w klasie publicznie to pluszowego misia.:mad: :D

Becio
04-10-2007, 16:03
U mnie w klasie jest przewaga chłopaków 15/10 :D Dobra dostaliśmy DEZODORANT :D:D:D ale mają pomysły ^^

Matello
05-10-2007, 14:15
W tym roku czekoladę..w zeszłym dostaliśmy piłkę (dla wszystkich chłopaków), która przetrwała do teraz:) Dziewczyn jest mniej-więcej tyle co chłopaków(albo i więcej)

Tettmeier
05-10-2007, 15:32
@ ~Diex nie twoja sprawa i chyba jeszcze nie znasz życia :s
To nie te czasy kiedy ty miałeś 12 lat i mam ci nie pozwalała na podwórko wychodzić -.- i nie szukaj zaczepek bo tylko debila z siebie robisz
Dziekuje..
@ Down
Możesz sobie :D
Ma na imię Milena 2 lata starsza jakies 160 cm zdjęcia nie dam bo być może jesteś pedofilem
nie tacy ludzie grasują w sieci i skończ za przeproszeniem pieprzyć głupoty bo jak miałeś tyle lat co ja to nie wiedziałeś co to komputer i jak napisałem jakiemuś innemu niedorozwojowi nie wiedziałeś co to świat bo cie mama na podwórko nie wypuszczała

Bulwa
05-10-2007, 16:33
@Up

Marzenia nie? Jak człowiek ma dziewczynę i robi coś z nią prywatnie to nie mówi o tym całemu internetowi. Ludzie weźcie opowiedzcie prawdziwe historie , a nie dzieci sobie wymyślą dziewczynę i dalej już wiecie.

@Topic
Takie tam;p Dezodorant , śmieszna figurkę chłopka w majtkach , ramka na zdjęcie oraz chipsy:p , ogólnie fajnie było :P

Justin
05-10-2007, 17:27
HEHE wiem że żal.U Mnie w klasie dziewczyny dały Nam po batonie i po samochodziku.Wkurza Mnie tylko to że traktują Nas jak małe dzieci a przecież niektórzy już dorośli jak np.JA;p/.Ale głupie jest to że mając 15 lat takie biedne prezenty.Najlepszym prezentem była by laska a dla bbab orgazm joke;p

Zafero
05-10-2007, 22:15
Heh.
U mnie w klasie dziewczyny dały?Nic :)
Po tym jak na Dzień Kobiet kupiliśmy im batona i smalec :D:D

Lindlay
10-10-2007, 18:33
Moja klasa dostała takiego pieska na smycz (z kluczami) i lizaka.
Również bardzo nam podziękowały za prezent na dzień dziewczyn - nic bo nie zdążyliśmy się złożyć :p

Atticus III
14-10-2007, 17:12
Nam dziewczyny kupily jakies cumle xD i jakies slodycze

POZDRO ALL

EsSaY
14-10-2007, 17:44
Od dziewczyn w klasie dostałem lizaka i czekoladę ^^ :p Prezent praktyczny, przydatny i fajny według mnie xD :p :o :D

Dostałem to samo co ten zgred, bo chodze z nim do klasy :P. A czekolada była orzechowa a ja na nią uczulony jestem. ;<

A wzamian damy im czekoladę, jedną na całą klasę xD.

Lis Crist
15-10-2007, 17:17
Nie ma nic lepszego od poczciwego kondona:D Ale moja klasa nic nie dostała:)

GladeQ
15-10-2007, 22:07
Lol co ja dostalem :D skarpeta :p a w tej skarpecie 5 lizaczkow :P oprocz tego konkursy :p i dziewczyny mowily do nas prosze pana tego dnia :) :p

Bulo Michałek
15-10-2007, 22:08
heeh nam dziewczyny przyniosly smoczki jak chodzilem z kolegami to facetka sie pyta kolegi skad ty takie grzeczne dziecko wzioles buahshashahsa a on kupilem o Pani i uwage dostal hheehh.....................:p

Vorfed
16-10-2007, 07:15
Dziewczyny z mojej eks-klasy nic nam nie dały.
Tzn jedna mnie pocałowała i do tego dostałem koperte, otworzyłem ją od dołu myśląc, że wyleci jakiś list. Nagle niesamowita ilość małych serduszek z niej wyleciała. Nauczycielka chemii się zdenerwowała i wpisała mi uwage za "zaśmiecanie" klasy xD

Polaniecki kolo
21-10-2007, 20:26
Pampers, skerpetka a w niej cukierkow -.- rok temu stringi ... ja dostalem niebieskie z koronkami ..

KodeX
26-10-2007, 17:29
My Dostaliśmy po Kinder Bueno xD i Maszynki Dżileta xD
Fajnie było :D

Nex
27-10-2007, 15:52
My dostalismy w klasie takie fikuśne kajdanki z różowym puszkiem...
Nawet miła pamiątka.

Nathann
27-10-2007, 18:10
A my z kumplami dostalismy G (czyt. nic):) u ans dziewczyny sa jakies poryte wiec wiecie:D jeszcze gadaja ze o nie zadrosni jestesmy Pozdro :D