PDA

View Full Version : Ostatnie pożegnanie

Voltan
11-03-2020, 00:04
W dniu dzisiejszym na naszym serwerze coś się kończy, a coś zaczyna... Nasz stary i poczciwy przyjaciel NPC Samael zdołał pozostawić dla Was pewien list, który napisał podczas swoich ostatnich chwil:
"Walczyłem z nim bardzo długi czas, starałem się przed tym uchronić, nawet nie wiecie jak długo. Jednak pomimo pomocy Salima nie daliśmy rady. Pokonał Nas. Czuję to, że mój żywot nie potrwa już długo. Już nie daję rady... A wtedy on weźmie moją duszę, moją moc. Już teraz wiem, że pochłonął cząstkę Salima, zmienił go. Salim nie jest już tak potężny jak kiedyś. Będzie też czasem od Was więcej wymagał mimo mniejszej korzyści. Jednak zrozumcie go, jego moc i czary nie są już tak potężne. Wy natomiast, aby normalnie funkcjonować będziecie musieli co jakiś czas udać się do Niego, tego, który już niebawem zapewne mnie uśmierci! Najpotężniejszego Maga... Jednak nie mam Wam tego za złe, On jest zbyt potężny, nie będziecie mogli się oprzeć jego mocy i czarom... Nawet zdołał wpłynąć na moc Shield of Empire.
Żegnajcie, Wasz Samael

Na naszym serwerze zostaje wprowadzony nowy, zmieniający wiele w całej rozgrywce, system chroniący przed skutkami śmierci. Nowy NPC będzie oferował Wam błogosławieństwa chroniące od strat, zarówno poziomów jak i ekwipunku. Liczbę pozostałych do wykorzystania błogosławieństw będziecie mogli sprawdzić za pomocą nowej komendy !bless. Nie zapomnijcie jednak, że blessy będą działać jedynie u osób posiadających premium. Wypróbujcie również "char soe". Teraz na pewno będziecie częściej z niego korzystać. ;) Koszt ładunków jest uzależniony zarówno od profesji jak i poziomu doświadczenia. Amulety takie jak:

soft amulet
winged amulet
pandemonium amulet
yeah bunny amulet

nie będą już mogły zostać doładowywane. Również Starlight już nie będzie możliwy do kupienia u NPC jak również został usunięty w loocie niektórych potworów.

Zostały również zmodyfikowane potwory takie jak:
Mesh
Flubber
Ots King Ghost
Ots Queen Ghost
Undead Mastah
Fire Woman
Wise Man
Double
Rook Madness

Zostają również dodane dwa nowe respy z następującymi potworami: Leiurus oraz Leviathan.

Skorygowaliśmy również taski u NPC Popi. ;)

Pozdrawiamy
Ekipa APO!

Ahsas
11-03-2020, 00:06
Super newsy, na pewno przyciągnie ponad 500 osób na serwer.
Ciężko było PvP eventy poprawić? Wstyd.

Kamilosek55
11-03-2020, 00:13
Ludzie nie będą padać aby wrócić do temple ( depo ) itp zmiana na + ......ale są rzeczy ważne i ważniejsze........ takie jak nowy up czy dodanie pvp eventu dla nowych przedziałów bo tylko jeden gracz jest dyskryminowany *chyba że w przyszłości dostanie rekompensate to luz... Zmiana na + ogólne wrażenie i zapowiedzi na duży -

Rekrut
11-03-2020, 00:16
Blessy xd beka niezła

jesli amuletow nie mozna juz ladowac to po co salim nadal chce je tworzyć? tylko trzeba np 3 pandemki nie 2

Janusz Nosacz
11-03-2020, 00:18
No i bardzo dobrze, zapraszam na Rookgaard.

Lagga v3
11-03-2020, 00:20
W sumie mogliście to zamieścić w temacie odnośnie drobnych zmian, bo takimi one są.
Zmiany odnośnie blessów wprowadzone parę lat za późno. Już 1 owner Zarexoholika dość jasno dawał znać na forum, że system śmierci jest bez sensu, osoba traci 1sc za sl/użycie amuletu, a dużo więcej wart jest frag. Nie zostało wtedy nic zmienione, więc zmieniliście to teraz, kiedy nikt się tu praktycznie nie zabija?

Szalomek
11-03-2020, 00:39
Update na ogromny plus! W końcu wprowadzone zmiany świadczą o usłyszeniu głosu LUDU ;)

Dudo Wielki Ziomal
11-03-2020, 00:41
Upragniony, wyczekiwany UPGRADE :)

Tyle dni, tyle miesięcy... TYLE LAT

TuK!
11-03-2020, 00:46
Kurde ja już myślałem, że odchodzisz. XD :rzygi:

Szczerze myślę, że spoko sprawa bo zacznie się powoli upłynniać kasa z serwera. Póki co fajny krok naprzód.

Garmander
11-03-2020, 01:11
No przy tych lagach to szybciutko zniknie kasa z serwa xD

rumun
11-03-2020, 01:33
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=98787
9lat zajęło Wam wprowadzenie propozycji ;)
Tak jak Lagga napisał, zamieścić to w temacie drobnych zmian ;)

Ferrer
11-03-2020, 04:51
Czyli co? Perfect amulet będzie nadal działał? Bo nie rozumiem tego trochę. SLe które ktoś zakupił także nadal będą działały ale nie będzie już można ich kupić i wydropic tak?

Kiritsugu
11-03-2020, 05:16
Ciężko będzie się przestawić na system blessów, ale co tam. Fajne te respy skorpionów na Ankaros. Szkoda, że tyle lat zajęło Wam wprowadzenie bless systemu.

Angelusion
11-03-2020, 06:51
Cześć,
Posiadane w BP SL'e zmieniły mi się na Scrab Coiny. Ten założony w ekwipunku nie, taki był cel ?

Sillasek
11-03-2020, 07:04
Fajnie fajnie. Jest jakiś ruch w interesie. Nie ma co marudzić, że mało, że późno. Ważne, że jest ;)

Damballa
11-03-2020, 07:26
Update na dniach?

Dobrze że coś się dzieje, jednak to nie jest to na co czekaliśmy.

wonsik
11-03-2020, 07:53
Czekamy na shared exp w pt! 😊😎

Squid
11-03-2020, 08:20
Odnośnie pytań jakie zadajecie:
- Starlight nadal działa jednakże jest o wiele trudniej dostępny
- Perfect amulet nadal działa jak wcześniej
- Amulety typu soft, winged itp. nadal można tworzyć z uwagi na to, że potrzebne są do stworzenia Perfect amuletu.

Kamilosek55
11-03-2020, 08:30
- Amulety typu soft, winged itp. nadal można tworzyć z uwagi na to, że potrzebne są do stworzenia Perfect amuletu.

"Amulety takie jak:
soft amulet
winged amulet
pandemonium amulet
yeah bunny amulet
nie będą już mogły zostać doładowywane."
z tego co pamiętam aby stworzyć Perfa każdy amulet trzeba doładować do xx use :) hehehe

Squid
11-03-2020, 08:33
"Amulety takie jak:
soft amulet
winged amulet
pandemonium amulet
yeah bunny amulet
nie będą już mogły zostać doładowywane."
z tego co pamiętam aby stworzyć Perfa każdy amulet trzeba doładować do xx use :) hehehe

Nie bój się, o tym też było pomyślane :)

Angelusion
11-03-2020, 08:36
W sytuacji kiedy mamy blessy i SLa na sobie to po śmierci co spada ? Bless czy SL ( skoro nadal działa ? )

Rekrut
11-03-2020, 08:42
W sytuacji kiedy mamy blessy i SLa na sobie to po śmierci co spada ? Bless czy SL ( skoro nadal działa ? )

bless chyba. tak samo w przypadku amuletów spada bless nie use amuletu

Malff
11-03-2020, 08:54
Powazne zmiany, teraz trzeba uważać na każdego deda i koniec z szybkimi tp do temple :rolleyes:
Zobaczymy jak będzie to funkcjonować na dłuższy okres czasu. Ciekawe czy nadchodzący update będzie jakoś powiązany z blessami.

Póki co zauważyłem, ze koszt deda u palladyna to jakieś 0,7cc na lvl; sorcera 0,5cc/lvl

Poza tym
3 pandy na Pandemonium Amulet
2 klapki na Yeah Bunny Amuket
I dodatkowo potrzebna broszka na stworzenie Perfa.

Ferrer
11-03-2020, 09:12

To w takim razie jeżeli ktoś ma perfa to po co te blessy? Koszt doładowania perfa się zmieni?

NoTricks
11-03-2020, 09:26
Temat z takim tytułem napisany przez Voltana to niezły clickbait :cwaniak:

W sumie mogliście to zamieścić w temacie odnośnie drobnych zmian, bo takimi one są.
Zmiany odnośnie blessów wprowadzone parę lat za późno. Już 1 owner Zarexoholika dość jasno dawał (...), kiedy nikt się tu praktycznie nie zabija?
Fakt, że późno, niemniej jednak jest to poważna zmiana systemu gry i nie kwalifikuje się w tym przypadku imo do drobnych zmian. Drobna zmiana to usunięcie śniegu z city, na co zostawili sobie jeszcze czas :spie:

Ciężko jeszcze jednoznacznie ocenić jakość wprowadzonych zmian, chociaż ogólnie są one na plus - zwłaszcza dla średnich poziomów. Miejmy nadzieję, że administracja przez tak długi czas uwzględniła wszystkie aspekty gry związane ze śmiercią i amuletami, aby nigdzie jakiejś przykrej niespodzianki nie było.

Moje obserwacje:
-śmierć z amuletem bez bless'a zabiera use amuletu
-śmierć z amuletem i bless'em zabiera use bless'a
-domyślam się, że mając tryb empirki na śmierć za 1sc kolejność poboru ładunków będzie następująca: empire > bless > amu
-oczywiście cena śmierci idzie w górę (jeśli broocha kosztowała dajmy na to 15-16 uc, to teraz 100 blessów dla 4,1k ms wychodzi ponad 21uc)
-zwiększono liczbę potrzebnych pandemonium arm'ów na stworzenie panda amu (z 2 na 3),
-zwiększono liczbę potrzebnych klapek na stworzenie yeah bunny amu (z 1 na 2),
-nadal można ładować perfa za pomocą brooches, tak samo można doładować 100 bless'ów
-dodane 2 nowe potwory dają ~1,2-1,3 mln expa i nie są zbyt silne, więc będą dobrym miejscem do expienia dla średnich poziomów

Wiele pytań i wiele pomysłów w obecnej sytuacji można rozwinąć.

Damballa
11-03-2020, 09:42
Moim zdaniem te blessy to głupota i nikt tego nie chciał, jest to coś zbędnego skoro dalej można amuletów używać i grać jak grało się wcześniej. Lipny ten update tak szczerze mówiąc, no ale..

zeroclonik
11-03-2020, 09:59
Aktualizacja jest jak najbardziej na plus. Ja wiem do czego zmierza ta aktualizacja, ale nie wszyscy wiedzą.

Dodanie blesów umożliwi to pozbycie się dużej ilości pieniędzy z serwera. Ceny za przedmioty typu perf amulet, bunny itd pójdą w górę. Starlight kosztował w tamtych czasach 1sc dla każdego, aczkolwiek taki 300 lvl mógł paść z 30 razy i skąd wziąć na SL? A dla takiego 3k+ 1sc to jest nic. Najprawdopodobniej jest tak, że cena np dla 3k to 5sc za use, nie wiem nie sprawdzałem. Jest to ciekawe rozwiązanie, aczkolwiek pewnie z blessem pójdą w tym kierunku do przodu.

Ciekawe rozwiązanie z mobami, są ciekawe, dużo nie biją, dają nawet dobrą ilość expa.

Moje sugestie:
- Zapomnisz kupić bless'a tracisz 1 USE amuletu. Zginiesz 100 razy bez bless'a tracisz perf'a.

W tym momencie broszki są bezużyteczne, ponieważ nie będzie można ładować amuletu. Mam nadzieje, że z tym coś zrobicie, ponieważ to nawet dobry zarobek był.

Moja propozycja, aby dodać Quest'a albo normalnie, aby np. Codziennie np mając blessa dawał jakąś moc. Np. Dzisiaj środa to np wylosowało mi, że amulet daje np. 50% lotu więcej, 5% dmg więcej, 5% defa. Jest dużo
urozmaiceń.

,,-nadal można ładować perfa za pomocą brooches, tak samo można doładować 100 bless'ów" Dało mi to trochę do myślenia. Moją propozycją, aby był pewny limit kupienia bless'a powiedzmy 2, aby np. Doładować sobie blessy powiedzmy powyżej 10, np do 100 musimy dodać do kwoty brooches. Bo wątpie, że każdemu po zginięciu będzie się chciało pójść do npc.

Nedin
11-03-2020, 10:17
Aktualizacja jest jak najbardziej na plus. Ja wiem do czego zmierza ta aktualizacja, ale nie wszyscy wiedzą.

Dodanie blesów umożliwi to pozbycie się dużej ilości pieniędzy z serwera. Ceny za przedmioty typu perf amulet, bunny itd pójdą w górę. Starlight kosztował w tamtych czasach 1sc dla każdego, aczkolwiek taki 300 lvl mógł paść z 30 razy i skąd wziąć na SL? A dla takiego 3k+ 1sc to jest nic. Najprawdopodobniej jest tak, że cena np dla 3k to 5sc za use, nie wiem nie sprawdzałem. Jest to ciekawe rozwiązanie, aczkolwiek pewnie z blessem pójdą w tym kierunku do przodu.

Ciekawe rozwiązanie z mobami, są ciekawe, dużo nie biją, dają nawet dobrą ilość expa.

Moje sugestie:
- Zapomnisz kupić bless'a tracisz 1 USE amuletu. Zginiesz 100 razy bez bless'a tracisz perf'a.

W tym momencie broszki są bezużyteczne, ponieważ nie będzie można ładować amuletu. Mam nadzieje, że z tym coś zrobicie, ponieważ to nawet dobry zarobek był.

Moja propozycja, aby dodać Quest'a albo normalnie, aby np. Codziennie np mając blessa dawał jakąś moc. Np. Dzisiaj środa to np wylosowało mi, że amulet daje np. 50% lotu więcej, 5% dmg więcej, 5% defa. Jest dużo
urozmaiceń.

,,-nadal można ładować perfa za pomocą brooches, tak samo można doładować 100 bless'ów" Dało mi to trochę do myślenia. Moją propozycją, aby był pewny limit kupienia bless'a powiedzmy 2, aby np. Doładować sobie blessy powiedzmy powyżej 10, np do 100 musimy dodać do kwoty brooches. Bo wątpie, że każdemu po zginięciu będzie się chciało pójść do npc.

Może najpierw wejdź do gry i sprawdź jak to działa zamiast się rozpisywać w kwestiach o których nie wiesz. Broszki były i są potrzebne. Co do propozycji z tymi bonusami... Masz amulety, które posiadają bonusy :) Resztę możesz sprawdzić bo tak jak napisałeś nawet tego nie zrobiłeś.

zeroclonik
Ciężko Ci sprawdzić? Nie pisz bzdur i idź najpierw sprawdź jak to wszystko funkcjonuje :)

W kamentarzach nie masz nigdzie napisane jak funkcjonuje perfect amulet, czy można go doładować broszką czy nie, a MOŻNA. Działa tak jak do tej pory. Zamiast pisać bzdury po prostu to sprawdź zanim coś napiszesz :)

zeroclonik
11-03-2020, 10:21
Skoro bless jest tylko po to, aby usunąć sporą ilość SC w grzę to po co to dodaliście?

Broszki były potrzebne fakt, ale do czego? Do ładowania? Teraz co będziesz ładować broszkami? Zrobienie amuletu -> 1 broszka, a co myslisz, że ja albo inni będziemy robić np. tygodniowo po 1 perfie? xD
Gdzie czasami raz na 2 tyg, albo nawet raz w tyg doładowywało się..

Szczerze po twojej wypowiedzi doszedłem do wniosku, że jednak ten bless nie jest potrzebny. Nie daje nic ciekawego.

Ale po co mam wchodzić na dany serwer, sprawdzać jak widzę i czytam komentarze.. No co mam sprawdzić ? Ile to kosztuje czy co? Jak by dawał jakieś moce czy cokolwiek to byś o tym napisał..

Szczerze? czytając komentarze to po prostu nic nie wznosi ta aktualizacja, a po prostu niszczy tą grę. Było okej, a teraz utrudnienie, oraz teraz wszystko w górę idzie..

Lagga v3
11-03-2020, 10:37
Chciałem tylko spytać o jedną kwestię:
Jaka jest aktualna różnica w gameplayu dla mojej postaci po wprowadzeniu tych "istotnych zmian"?
Posiadam 4,1k ieka, a wprowadzone respy są dla postaci, które posiadają dość sporo alternatyw w expieniu w przeciwieństwie do wysokopoziomowych postaci.
Przed zmianami chodziłem w perfect amulecie, do którego doładowania potrzebowałem broszki, a po wprowadzeniu blessów również muszę oddać broszkę, by posiadać maksymalną (100) liczbę doładowań. Po zgonie tracę 1 blessa (zupełnie tak, jak z użyciem amuletu) na czym więc polega różnica?
Kolejną zmianą jest Popi, mam rozumieć, że za aktualizacje uważacie dodanie czegoś, co wcześniej zresztą sami zabraliście, bo np. tiny to dobry exp i świetny loot?

Tiki Tenii
11-03-2020, 11:09
Chciałem tylko spytać o jedną kwestię:
Jaka jest aktualna różnica w gameplayu dla mojej postaci po wprowadzeniu tych "istotnych zmian"?
Posiadam 4,1k ieka, a wprowadzone respy są dla postaci, które posiadają dość sporo alternatyw w expieniu w przeciwieństwie do wysokopoziomowych postaci.
Przed zmianami chodziłem w perfect amulecie, do którego doładowania potrzebowałem broszki, a po wprowadzeniu blessów również muszę oddać broszkę, by posiadać maksymalną (100) liczbę doładowań. Po zgonie tracę 1 blessa (zupełnie tak, jak z użyciem amuletu) na czym więc polega różnica?
Kolejną zmianą jest Popi, mam rozumieć, że za aktualizacje uważacie dodanie czegoś, co wcześniej zresztą sami zabraliście, bo np. tiny to dobry exp i świetny loot?

Masz amulety, które posiadają bonusy :)

Dalej biegaj tylko w perfie :confused:

#Topic
Zajebista zmiana pokazująca tylko, że szykuje się coś większego :) już w tym momencie można wnioskować, że broszki z bosow nie będą tylko ozdobą :)

Ahsas
11-03-2020, 11:26
Trochę kosztowna teraz będzie wyprawa na najazd w Ankaros, a Wy jeszcze zmieniliście tam loota nadal nie informując o tym. ;)

Reasumując z tego co zauważyłem.

Dodany speed 50% dla każdego kto dzisiaj wpisze ową komendę (11.03) - rekompensata za dłuższy restart.
Przywrócony/ dodany task Tinów.
Dwa nowe potwory (spore respawny od 1500 poziomu).
Po śmierci bez posiadania blessów spada nam use amulet.
Po śmierci z posiadanym blessem spadam nam tylko bless, a use amulet nie spada.
Profesja czarodzieja i druida płaci najmniej za blessy, najwięcej płaci za to łucznik i rycerz.
Koszt blessa w moim przypadku (5600 poziom) kosztuje 55sc, więc raczej bardziej opłaca się kupować blessy za broszkę (100 zgonów).
Wszystkie amulety jak działały tak nadal działają.
Zmiany w tworzeniu amuletów:

Stworzenie Soft Amuletu (kosz 6x Soft Boots),
Stworzenie Winged Amuletu (kosz 4x Winged Helmet),
Stworzenie Pandemonium Amuletu (koszt 3x Pandemonium Armor),
Stworzenie Yeah Bunny Amuletu (koszt 2x Magic Bunny Slippers).

To chyba tyle.. Nic więcej nie zauważyłem.
Update oceniam na 3/10.

PS. Samael - miło Cie wspominam. Mam nadzieje, że kiedyś zmartwychwstaniesz.
PS2. Mam nadzieje, że oddacie mi nazwanego Starlighta: Szczesliwy amulet pechowca..

#edit

Administracja czasem myśli i tym razem pomyślała.

No to trochę nie wypal z tym ze perfect zostaje skoro żeby stworzyć owy amulet trzeba mieć każdy amulet z 25use a jeżeli nie ma możliwości doładowania amuletów to nie ma jak stworzyć perfect amuletu.

Aby stworzyć perfect amulet musisz dostarczyć do NPC każdy amulet x1 + brooches. ;)

Showtek
11-03-2020, 12:01
No to trochę nie wypal z tym ze perfect zostaje skoro żeby stworzyć owy amulet trzeba mieć każdy amulet z 25use a jeżeli nie ma możliwości doładowania amuletów to nie ma jak stworzyć perfect amuletu.

Master Lucas ban
11-03-2020, 12:11
Nie bój się, o tym też było pomyślane :)

/up
Jednak chyba coś się da poradzić na doładowanie skoro Squid napisał że też o tym też pomyslali

djakon
11-03-2020, 12:47
Z wrazenia az sie poce, bede gral dzisiaj po pracy i testowal, do zoba

hakka123
11-03-2020, 12:48
Łeee ja myślałem, że to jakiś wartościowy up a tutaj padaka..

Gwnstopro.
11-03-2020, 17:45
Jak na kilkanaście lat pracy to bardzo dobry update.

wonsik
11-03-2020, 18:43
Chyba lepiej zwiększyć cenę doładowań, np 1 broszka doładuje 25 zamiast 100. :D

Schvb
11-03-2020, 18:53
Chyba lepiej zwiększyć cenę doładowań, np 1 broszka doładuje 25 zamiast 100. :D

Co by to dało skoro w innych amuletach i sl śmierć dalej kosztowałaby 1sc?
Akurat dosyć sensownie to zostało rozwiązane. Szkoda, że nie wprowadzono przy tym również minimalnej straty expa przy śmierci, rzędy 2-5% tego co się traci przy śmierci bez sl.

wonsik
11-03-2020, 20:11
Co by to dało skoro w innych amuletach i sl śmierć dalej kosztowałaby 1sc?
Akurat dosyć sensownie to zostało rozwiązane. Szkoda, że nie wprowadzono przy tym również minimalnej straty expa przy śmierci, rzędy 2-5% tego co się traci przy śmierci bez sl.

Nie można już doładować amu po 1 sc,
Mam na myśli to, żeby ta broszka dawała mniej niż teraz bo taniej dac broszke niż kupić 100 blessow po 50kcc

Malff
11-03-2020, 21:36
Nie można już doładować amu po 1 sc,
Mam na myśli to, żeby ta broszka dawała mniej niż teraz bo taniej dac broszke niż kupić 100 blessow po 50kcc

Myślę, że rekiny biznesu wyczają opcje sprzedania blessa sashy za 30-40 uc skoro ma 1 blessa za 55 sc XD

Herato
12-03-2020, 13:14
za duzo pierdzielencji, amulety powinno się tworzyć normalnie i po prostu nie chroniły by przed smiercia a jedynie zapewniały te dodatkowe atrybuty, przed strata powinien chronić tylko !bless

Rekrut
12-03-2020, 15:07
za duzo pierdzielencji, amulety powinno się tworzyć normalnie i po prostu nie chroniły by przed smiercia a jedynie zapewniały te dodatkowe atrybuty, przed strata powinien chronić tylko !bless

przecież można tworzyć wszystkie amulety... jedynie nie można ich ładowaać. jedynie co to wzrosła liczba itemów na dany amulet np 3 pandemki, 2x klapki itp

Legion
12-03-2020, 15:23
Trochę mało jak na tak długi czas od ostatniego upa... Czekam na dalszą część (o ile jest przygotowywana) :D

Sillasek
12-03-2020, 20:19
Wkoncu był czas żeby dłuższą chwilę potestować. Broszki pójdą w górę jak wyżej pisali to napewno. Myślę że jak ktoś ma pandemonium amulet x100 to też będzie w cenie bo 100 tanich śmierci xd
Nowe mobki ciekawe. Dziwne że spoty tak ogromne a tłumów to tam raczej nie będzie. Ze skorpiona z ciekawszych rzeczy poleciały softy, sprite wand, shappiere kask, natural fibre i nuta 10% A z tych leviatanow c arrow, ripper lance, dużo cc i nuta 12%. Testowałem po 30 min więc bez szału. Pod względem expa wychodzi że to alternatywa dla tiny ale nic nie zastąpi dropa złotych motyli xd

Ahsas
12-03-2020, 21:50
1500 poziom może będzie zadowolony, ja niestety nie jestem.

http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Scorpion.gif
10% wbite na Leiurusach:
KlejNutki 10%owe.

https://i.imgur.com/y3KwKDi.png

http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Banshee.gif
10% wbite na Leviathanach:
KlejNutki 12%owe.

https://i.imgur.com/sVPC8CW.png

Dupy nie urywa.
Czekamy na respawny dla 4k+

!ooo!ooo!ooo

Kamilosek55
15-03-2020, 15:26
Zmiany przynoszą sukces ( 100 graczy online)
<a href=https://zapodaj.net/577ec9d6b0607.jpg.html>wow mega pompa.JPG</a>

Rekrut
28-03-2020, 09:46
Co z misją do uw z kupowaniem sl'i na sky?

Kupuj pojedynczo blessy, a misja będzie zaliczona.

myślałem, że zapomnieliście :D

Nedin
28-03-2020, 09:52
Kupuj pojedynczo blessy, a misja będzie zaliczona.

Rekrut
10-04-2020, 21:16
Czy możecie napisać co zmieniliście (zmodyfikowali) w tych potworach które zostały wymienione?