PDA

View Full Version : Dodatki do domków.

Tiki Tenii
26-03-2020, 19:04
Witam.
Proponuję przywrócenie dobudówek. Z serwera zniknie troszkę uc. Obserwując tempo aktualizacji wprowadzanych na serwer możemy wnioskować, że mamy aktywnego mappera, który podoła niejednemu zadaniu (ekchem... Squid ). Wystarczy odkopać temat Squida/Tygrysa, odświeżyć ceny i działać.

Taka akcja miała już miejsce przy okazji czyszczenia zaniedbanych budynków mieszkalnych. :tancze:

Tak, dobrze przeczytaliście w tytule - powracają dodatki (zwane przez niektórych dobudówkami) do domków! Zmieniły się głównie ceny.

edit Sir Avengo
Elyar napisał to chyba przed "powrotem" Squida.

Sir Avengo
26-03-2020, 19:14
Jakieś 2 miesiące temu były już o to pytania. Ostatnia odpowiedź w tej sprawie.

http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1210451&postcount=20

Lepiej żeby dobudówka była do wygrania w loterii lub evencie jakimś :)

Rekrut
26-03-2020, 20:21
Oczywiście jestem na tak! Tak jak piszesz poszło by troche uc z tego serwera... Sam z chęcią wydał bym troche :D

Damballa
26-03-2020, 21:15
Temat był już wałkowany.. nie chce mi się szukać tego posta ale Elyar wyraźnie napisał że dobu nie będzie wznowione. A w sprawie uc to byla loteria.

Dziękuję.

#jestem na nie

Resov
26-03-2020, 21:17
Oczywiście na TAK chętnie skorzystam w przyszłości z takiej usługi

Zarexoholik?
26-03-2020, 23:20
Sam z chęcią wydał bym troche :D

Mając takie braki wydałbym na słownik języka polskiego by dowiedzieć się jak poprawnie stosować cząstki z osobowymi formami czasowników.

#topic

Oczywiście jestem na TAK. Jednak zrezygnowałbym z dodawaniem do domków takich głupot jak np. nazwane moby. Wystarczy dostosować kwoty za dane dodatki w odniesieniu do miasta w jakim przykładowy dom się znajduje.

Warto dodać możliwość odpłatnego usuwania starych "dobudówek", oczywiście za niższą kwotę.

Kiritsugu
27-03-2020, 00:54
Jestem na TAK. Oczywiście, aby nie było starego cennika, bo teraz każdy ma większy portfel UC'ków i niech trochę to kosztuje.

Sasha Rookslayer
29-03-2020, 12:52
Ja jestem za propozycją, aby jedynie dali możliwość dokupienia Trainer Shooterów.

djakon
29-03-2020, 19:41
Jestem na nie. Dobudowek jest juz pelno, a jak nie mozesz kupic domku z dobu to trudno.

Moon Red
29-03-2020, 19:54
Jestem na tak, rzecz przydatna no i by trochę kasy poszlo z serwera. Myśle ze ceny serio powinny byc srogie

Podszyfacz
02-04-2020, 00:37
Dobudówki być powinny tak, jak obiecano jakiś czas temu. Można to zrobić raz na rok na przykład i wystarczyłoby. Admini ogłaszaliby i byłoby robione. A nie, że było ogłoszenie, ceny uaktualnione a dobudówki nikt się nie doczekał. Przecież to wprowadzanie w błąd ludzi. Ja kupiłem domek, mam kasę, runki na dobudówkę i czekam na to. Specjalnie kupiłem domek z możliwością dobudówki a nie jakiś inny, bo admini obiecali.

Skoro obiecali to powinni chociaż raz dotrzymać słowa i wznowić dobudówki.

Showtek
03-04-2020, 07:01
Dobudówki być powinny tak, jak obiecano jakiś czas temu. Można to zrobić raz na rok na przykład i wystarczyłoby. Admini ogłaszaliby i byłoby robione. A nie, że było ogłoszenie, ceny uaktualnione a dobudówki nikt się nie doczekał. Przecież to wprowadzanie w błąd ludzi. Ja kupiłem domek, mam kasę, runki na dobudówkę i czekam na to. Specjalnie kupiłem domek z możliwością dobudówki a nie jakiś inny, bo admini obiecali.

Skoro obiecali to powinni chociaż raz dotrzymać słowa i wznowić dobudówki.

Wprowadzasz teraz ludzi w błąd ponieważ była możliwości dokupienia dobudówki sam osobiscie dokupiłem do domku trainera i dorobili mi go w domku.

#T
Oczywiście jestem na Tak

Squid
03-04-2020, 11:15
Po update postaram się stworzyć "okienko" z dodatkami.

Będzie to tydzień w którym będzie można zamówić dodatki - tak aby to było w miarę sprawnie zrobione.

Możliwe, że ceny trochę pójdą w górę (inflacja) :cool:

Póki co jest sprawa priorytetowa - update.