View Full Version : Kilka propozycji.
Pierwszą moją propozycją jest, aby dodać Quest, który by umożliwiał dostęp do pewnej wyspy. Oczywiście na wyspie byłby resp powiedzmy dla wysokich poziomów, np. 4k +, oraz jakieś fajne miejsca, które by prowadziły do boss'a, z którego byłby jakiś ciekawy lot. Oczywiście quest nie polegałby na tym jak AHMED tylko trzeba by było się bardziej postarać, np. Ciekawe Quest roomy, jakieś potoczne misje, itd. Jest bardzo dużo urozmaiceń co do tego.
Druga propozycja jest podobna do pierwszej, ale tutaj chodzi o resp dla wysokich poziomów 4k +,
Proponuje dodanie QUEST'a na odblokowanie danego respawnu, dlaczego ma być łatwo, i np. za wejście płacić 30sc? Jak można zrobić quest bez którego nie wejdziesz na dany resp..
Prawdę mówiąc byłyby to potwory, które by dawały ciekawą ilość exp'a oraz dawały ciekawy lot, np. g bolt, bh.
16:58 Dudo Wielki Ziomal: [306]: oddalem glos.
16:59 Dudo Wielki Ziomal: [306]: ZADNE bo mi sie nie przydadza
16:59 Dudo Wielki Ziomal: [306]: bonie expie
Takie głosy? Dajcie sobie spokój..
https://zapodaj.net/4e858fa5df2b6.png.html
esde Dałem propozycje, że mogę zając się skryptami oraz mapą. Wysłałem do administracji nawet moje prace jeżeli chodzi o mape, oraz o skrypty ( co robię ), czekam na odpowiedz.44
Bez sensu jest głosowanie w ankiecie ,,zadne", z tego powodu, że tego nie zrobią, albo jest dużo pracy przy tym. Po ostatnich newsach stwierdzam, że mają chęć do pracy, i trzeba dać im szanse.
no spoko by bylo, tylko ze przy czyms takim trzeba pracy: mapa, skrypty, testy
chcesz to przyspieszyc? powiedz ze pomozesz przy skryptach :D
1st R. Boonek
31-03-2020, 17:10
Ani pierwsza ani druga propozycja nie trzyma się kupy. Jakiś resp, jakieś potwory i jakiś loot... przecież to idiotyzm, następnym razem gdy zdecydujesz się opublikować swoje pomysły popracuj nad nimi.
Przykład:
Mam pomysł na wprowadzenie nowej wyspy âpenichâ byłaby w kształcie męskiego członka i występowałyby na niej potwory dla roznych przedziałów lewelowych - plemniczki, biegające jaja itd, na wyspie znajdowałby się quest na magiczne Smocze jajca które dodawalyby x% czegoś odejmowały coś tam - i to jest propozycja a nie ***** âwprowadźcie respâ
Jestem na nie, bo nie ma tu nic co by mnie przekonało. Poza tym nie gram i nie expie xD
https://files.tinypic.pl/i/01001/klpdphk0e5nn_t.jpg
Noo i wlasnie o tym mowilem w poprzednim temacie-ankiecie...
kolejny negatywista i do tego UWAGA! NIE GRA, moj boze, twoj glos...
...jesli mozna tak w ogole to nazwać, jest g..no warty.
Tylko posty nabijasz, ale jak lubisz to, to kontynuuj :D
Chłopcze, jak ja zabijałem na tym ots monster skeletony to ty jeszcze płakałes żeby ci mama pampersa zmieniła bo narobiłeś pod siebie. Napisalem wiele propozycji i pare z nich jak chocby system taskow zostały wprowadzone w życie. Mimo tego, ze tu nie gram staram się wspierać server dobra rada i eliminuje idiotów - to drugie mam już we krwi. Widzę, ze gorliwie bronisz swojego drugiego konta z którego napisałeś propozycje, wiec sugeruje abyś nie skupiał się na negujących ludziach ponieważ jeśli propozycja będzie dobra to nawet i bez ankiety zostanie wzięta pod uwagę, pozdrawiam.
:D
To żeś dowalił mordo do pieca z tym drugim kontem. Niech któryś mod mu udowodni ze jest w błędzie, bo to podchodzi pod psychozę. Już chyba możecie sobie podać ręce z "...Wielkim Ziomalem" :hahaha:
Aaa i cieszymy się bardzo, ze masz w końcu życiowy cel mając 27 lat (ta pogrubiona czcionka w cytacie, widzisz? okej) wywieszona lista na ścianie? git.
Chociaż tak na poważnie lepiej byś zrobił gdybyś wziął się za poważniejsze rzeczy, no... masz niby te 27 lat, a mając taka arcy-misje na tym forum, wychodzi na to ze dorosły chłop, a umysł dziecka. Nie pozdrawiam.
Znów udowadniasz jakim jesteś idiota i ignorantem próbując bronić tematu nawiazując tylko do mnie i mojego życia prywatnego o którym nie masz zielonego pojęcia. Masz jakieś problemy z czytaniem wynikające z braków w edukacji czy to wrodzona wada?
Btw. misja hobby
Oddalem glos na zadne, bo nie expie
Drogi przyjacielu.
Twoja propozycja to mrzonki, mianowicie - zrobmy questa w ktorym bedzie wyspa a potem bedzie nagroda, no nie powiem kurde ambitny pomysl...
Ja to bym dodal, ze idziesz tam a potem zbierasz tamto nie i na koncu wrzucasz to tam i masz super bron - cool isn't it?
Nie oddam glosu, gdyz to nie jest nawet zadna propozycja.
Pozdrawiam
Jestem na nie, bo nie ma tu nic co by mnie przekonało. Poza tym nie gram i nie expie xD
https://files.tinypic.pl/i/01001/klpdphk0e5nn_t.jpg
Noo i wlasnie o tym mowilem w poprzednim temacie-ankiecie...
kolejny negatywista i do tego UWAGA! NIE GRA, moj boze, twoj glos...
...jesli mozna tak w ogole to nazwać, jest g..no warty.
Tylko posty nabijasz, ale jak lubisz to, to kontynuuj :D
Oddalem glos na zadne, bo nie expie
DOUBLE KILL
Drogi przyjacielu.
Twoja propozycja to mrzonki, mianowicie - zrobmy questa w ktorym bedzie wyspa a potem bedzie nagroda, no nie powiem kurde ambitny pomysl...
Ja to bym dodal, ze idziesz tam a potem zbierasz tamto nie i na koncu wrzucasz to tam i masz super bron - cool isn't it?
Nie oddam glosu, gdyz to nie jest nawet zadna propozycja.
Pozdrawiam
dajmy mu czas, rozwinie temat, nie demotywujcie z marszu ;p
esde Dałem propozycje, że mogę zając się skryptami oraz mapą. Wysłałem do administracji nawet moje prace jeżeli chodzi o mape, oraz o skrypty ( co robię ), czekam na odpowiedz.
noo i prawilnie, napewno sie tutaj odezwie administracja
Propozycja którą podałeś jest bardzo ogólna, "dodajcie nowy resp dla duzych lvli, nowy quest, nowe wszystko", nic nie trzyma się kupy, a według mnie propozycje powinny być przemyślane, napisane w sposób zwięzły - to po pierwsze. Drugą kwestią jest też na pewno to, że dodanie od tak randomowego respa, zrobienie go na szybko - bo można zrobić to szybko, bez przemyślenia mija się z celem z prostego powodu, APO to nie jest OTS który jest randomowym serwerem gdzie mapa została zrobiona w chwilę. Do takiego czegoś trzeba się przyłożyć, wziąć pod uwagę wiele kwestii, a przede wszystkim to, że według mnie posiadanie wysokiego poziomu nie oznacza, że musi zostać pod kogoś stworzony nowy resp tylko po to, żeby znów szybko zdobywało się poziomy doświadczenia i proszę nie mylić tego z czerpaniem przyjemności z gry. Wymaga to naprawdę czasu, więcej niż niektórym mogłoby się wydawać, bo przy tak rozbudowanym systemie który już istnieje każda zmiana ma duży wpływ na balans, na "tibijską gospodarkę". Nie mam tu na myśli tego, że nic nowego nie będzie, bo wręcz przeciwnie, sam nie posiadam informacji co takiego się pojawi, ale myślę że wiele ciekawych rzeczy może się zadziać. A wszystkim tym zmierzam do tego, że propozycja to jednak w moich oczach musi być propozycja, która przede wszystkim przyciągnie graczy samych w sobie, którzy ją poprą - ja takowej tu nie widzę.
Tiki Tenii
31-03-2020, 18:42
Druga propozycja jest podobna do pierwszej, ale tutaj chodzi o resp dla wysokich poziomów 4k +
Aktualnie takim respem są Demented Dwarf'y, płacisz 7sc i musisz mieć zrobiony kostium vampira....
Jest jeszcze 9 innych kostiumów.... co prawda teraz są bezużyteczne.... ale kto wie :rolleyes:
Bez sensu jest głosowanie w ankiecie ,,zadne", z tego powodu, że tego nie zrobią, albo jest dużo pracy przy tym. Po ostatnich newsach stwierdzam, że mają chęć do pracy, i trzeba dać im szanse.
Najlepiej zrobić propozycje dotyczącej stricte jednej rzeczy i wtedy do ankiety dodajesz 3 proste odpowiedzi:
-tak, zgadzam się z propozycją
-nie, nie zgadzam się z propozycją
-nie mam zdania
dałem na tak tylko 2 opcje ;p
Nie!
Dlaczego na nie? ponieważ jest już wiele bosów z których loot jest 10/10, a odnoście respów to też jest wiele ciekawych na których mało osób przesiaduje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.