Zaloguj się

View Full Version : Zmiana głównego miasta "Capital City"

Malpi Sniper
31-03-2020, 18:25
Siema wpadłem na pomysł taki by odświeżyć miasto Capital City. Nie gram na main lecz no pomysł byłby fajny ponieważ jeśli już zmienili: villa, amazon itp. To czemu by nie mogli się zabrać o zmianę w głównym mieście?

Zmiana by polegała na totalnym zmienianiu całej mapy lecz no byłoby ekstra gdyby się wróciło do starego miasta jakie było na początku. Co wy o tym sądzicie? Zagłosuj!

Sasha Rookslayer
31-03-2020, 18:28
Główne miasto Capital City bardzo mi się podoba. Nie zmieniałbym go.

Tiki Tenii
31-03-2020, 19:01
Daje nie, ponieważ
wolę zobaczyć nowy quest albo jakiś fajne expowisko. Jak dla mnie poprzednie zmiany villi i amazon miały na celu tylko przetestować nowe ogniwa w składzie ekipy ;p.
A co z domkami graczy?
No dobra powiedzmy, że zostawią domki takimi jakie są a zmienią chodniki, kilka npc, dp, temple - co to zmieni w rozgrywce?

Master Lucas ban
31-03-2020, 19:37
Jak dla mnie to ty nabijasz posty durnymi propozycjami czy postami

#t
Na nie, city jest spoko nic bym w nim nie zmienial

Zarexoholik?
31-03-2020, 19:39
Ciężko zmienić coś co jest bardzo dobrze zrobione. Mogliby w minimalnym stopniu odświeżyć niektóre miejsca, ale większych zmian nie warto wprowadzać.

MichaS
31-03-2020, 19:44
Nie!
Człowieku myślisz ze Administracja nie ma co robić i będzie Ci miasto nagle zmieniać? Proszę Cię walnij głową w szafę i graj tam sobie na rooku + nie rób więcej propozycji.

Moon Red
31-03-2020, 19:52
Propozycja zbędna, są teraz rzeczy ważniejsze niż stawianie latarni w mieście.

1st R. Boonek
31-03-2020, 20:05
Czy dziś jest jakiś narodowy dzień debilnych propozycji czy to po prostu pobliskie szambo wyrzuciło cały ten syf na wierzch?

Propozycja z dupy, nikt nie będzie się cofał, ulepszenia polegają na odbieganiu od pierwowzoru a nie wracaniu do niego - jestem na nie.