View Full Version : Debugi na arenach pvp.
Zarexoholik?
03-04-2020, 22:09
Od czasu zmian w wyglądzie aren pvp same debugi...
22:06 First Master Lucas: z tymi debugami
22:06 First Master Lucas: jebanymi
22:06 Stefan Kostucha: ja tak samo
22:06 Papa Smok: 2 x wyjebalo mnie
22:07 Papa Smok: lipa w chuj
Dodaliście tam masę elementów, spam czarów i większość na arenie dostało debuga. Do zmiany.
Czy debugi o których mowa występują tylko na jednej arenie czy na wszystkich?
Master Lucas ban
03-04-2020, 22:33
Popieram jak wpada 3-6osob w spam to momentalnie wszyscy dostaja debuga, plus za to ze zmieniszyliscie troche te areny, ale musicie cos zrobic z tymi debugami bo na praktycznie kazdym evencie zdarza sie debug
Czy debugi o których mowa występują tylko na jednej arenie czy na wszystkich?
NA WSZYSTKICH jak i na przedziale 1-10k 1-3k 2k-3k na kazdym nie wiem co do slabszych przedzialow
Pisałem rrv w tej sprawie, dostałem odp "Z arenami jest wszystko OK".
-5x debug w ciągu 4min
-postać znika z ekranu
-wyrzuca z "klatek" przed temple
Dostalem odpowiedz "wszystko jest okej". Nawet nie sprawdzili, a wiecie dlaczego? Bo nawet jak sprawdza to nie poprawia tego, brak dostepu do SRC, np. Ludzie sie skarzą, ale napiszą "wszystko jest okej".
Osobiście debuga jeszcze nie dostałem, ale zdarzyło mi się ze postać zniknęła z ekranu...
Sir Mastah
03-04-2020, 23:36
Chwilę temu było nieciekawie, ogromny spadek FPS, a także znikająca postać :)
Posiadam z dzisiaj film opisujący wspomniany problem z widocznością gracza:
https://streamable.com/6pt2h0
Ostatnio mialem debuga na przedziale 3751-4250. wtedy dostało debuga chyba 5 osób
Ketanol Dencabre
04-04-2020, 15:24
Mialem podobna sytuacje co panowie wyzej, bijac sie z Sasha na ktoryms tam evencie, gdzie mamy dostep tylko my, mala arena. Biegajac lewo/prawo, postac znikala mi z ekranu, albo cofalo o 1-2sqm, do poprawy.
Sasha Rookslayer
04-04-2020, 20:17
Bijąc się kilkukrotnie na arenach, doświadczyłem dwa przypadki debugów mojego przeciwnika. Być może spowodowane było to wtargnięciem na przestrzeń niewidzialnego tutora - Point, coś Ty narobił!
Ktoś tu jest czarodziejem.
KLIK (https://www113.zippyshare.com/v/8rPgIIrY/file.html)
Fajne lagi na tej bijatyce. :v
NA WSZYSTKICH jak i na przedziale 1-10k 1-3k 2k-3k na kazdym nie wiem co do slabszych przedzialow
Bardziej chodziło o to ile osób (pojemność areny) na evencie a nie jaki przedział... :)
Jak można to napiszcie datę i godzinę eventu na którym mieliście debuga i załączcie plik error.txt z głównego folderu tibii ;)
Chwilę temu było nieciekawie, ogromny spadek FPS, a także znikająca postać :)
Posiadam z dzisiaj film opisujący wspomniany problem z widocznością gracza:
https://streamable.com/6pt2h0
przeciez to wina twojego otc a nie serva XD
przeciez to wina twojego otc a nie serva XD
To jest debug, tylko kwestia tego co go spowodowało o to się rozchodzi, bo w normalnym cliencie wyrzuciło by cie z tibi, a tutaj masz taki efekt.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.