View Full Version : Event miliona potworow v2 ale rook.
Belmondo
27-04-2020, 11:24
Pamietacie event miliona potworow ktory sie odbyl jakis czas temu na naszym serwie? Niby nic ale jaka to bylaby odskocznia od klikania w bossy ;p. Propozycja dotyczy tylko rooka bo tam sie nic nie dzieje jak narazie. Moim zdaniem ten event moglby sie odbyc z lekkimi modyfikacjami a mianowicie za bicie potworkow dostawaloby sie na okreslony czas mini nagrody typu itemek potrzebny do czegos ew za zabicie odpowiedniej liczby dostep czasowy do jakiegos potwora itd
#fuck
Do modkow
Dodajcie sonde tak nie prosze
Sir Avengo
27-04-2020, 11:36
Jestem za. Dostęp do Orshabala albo Ots Kinga był by spoko nagrodą. Działajcie xD
Sunarrem
27-04-2020, 12:05
Duzo sie dzieje na rookgard ,az za duzo....
Zamek ahmed/szybki exp areny/
Jestem na Nie....
Jestem na NIE!
Macie bosy na których szybko leci poziom to powinno wam wystarczyć!
Szalomek
27-04-2020, 19:15
Oczywiście że na nie - jak tylko rook ma być uwzgledniony.
Sasha Rookslayer
27-04-2020, 22:26
Rookgard ma bosy, dzięki którym ludzie szybciej expią niż na Main. Wniosek? Tam już nic nie powinno być dodawane. Ewentualnie ograniczenia wejść na areny z bosami. ;)
Co do Main'a to już dawno powinny być tego typu eventy.. Tylko nie te same, a coś innego. : <
Mamy 2020 roku, event milionów mobków był 10 lat temu i od tego czasu nikt nie wpadł na to, aby zrobić coś podobnego.. Czuje, że raczej już nikt na to nie wpadnie.
Santano wróć plz. :v
#t
Nie.
Panda Palladyn
28-04-2020, 08:36
Jestem na NIE!
Sasha jak inne osoby wypowiadające się na ten temat mają racje, na rook'u macie Ahmeda, antic i różne areny. A main? Main ma tylko Ahmeda i jaki tu sens gdzie na rook'u szybciej wbijemy jakikolwiek lvl niż na main. Temat jest zbędny, czas go zamknąć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.