View Full Version : Exp z mobów Ahmedowych na zamku
Sasha Rookslayer
30-04-2020, 21:41
Proponuje, aby zwiększono expa za zabicie danych potworów, bo aktualnie to padaka.
Chodzi o Noun, Bonzo, Shaman, Ahmed.
Pozdrawiam.
Oczywiście na tak, Jak już wydajemy tyle kasy i 0 lota to niech przynajmniej expa coś dają...
już tyle ahmedów padło i nikomu nic nie spadło, beka XD
Tiki Tenii
30-04-2020, 21:44
jestem na tak PONIEWAŻ nie ma z nich ani dobrego expa ani lota :glupek2:
taka zmiana przydała by się też mi.: stifowi, sw piotrowi, satanowi, son of satanowi, main copmo, abadon itd..
edit
5k lvl za zabicie solo:
-nouna dostaje 1% lvla + 2% przy odbiorze lota,
-bonza dostaje 3% lvla + 2% przy odbiorze lota.
jak bosa bije więcej niż 1 gracz to exp jeste ZEROWY. ELO BENC
VmEQnsDkGlQ&feature
Darkside Czarodziej
30-04-2020, 21:49
Jestem na tak . Uważam że przy innych bossach też powinno się coś pomyśleć nad expem i loocik wiadomka >>>>>>>>>>> (stiffXD)<<<<<<<<<<<<
:cool::cool:
Tak, ponieważ boss to boss powinno się na niego chodzić z przyjemnością i pewnością, że jest jakaś nagroda gwarantowana więc zwiększony exp jest dobrym pomysłem. Też nie ma co dramatyzować to są bossy a ich często się nie bije. Propozycje należałoby rozszerzyć o inne bossy (Stiff, Satan, Saint Peter itd.)
Dodatkowo należy pochylić się nad kwestią kiedy ten exp miałby być zwiększony czy przy odbiorze loota czy przy zabiciu potwora.
Zwiększenie expa powinno nastąpić już dawno. Również powinien zostać zmodyfikowany loot z bossów ahmedowych i takich jak Peter, Stiff, Satan (crystal ball najlepszy loot)
Kiritsugu
30-04-2020, 23:19
Oczywiście, że TAK !
Jestem na TAK!
Loot słaby to expa by mogło trochę wpadać.
Belmondo
01-05-2020, 01:09
jestem na tak, ahmed main to od poczatku byla padaka
Damballa
01-05-2020, 05:06
Jestem na tak mimo że zrezygnowałem ostatnio z maina.
Na rooku bossy ahmedowe dodają sporą ilość % do lvl, czemu nie było tak samo wprowadzone na main od początku?
Jestem na tak ponieważ z bossów i tak prawie nic nie leci, a płacić trzeba za każde wejście i cena ahmeda jest nieporównywalna z cena na rooku. Poza tym na rooku jest opór więcej bossów do bicia itd które jak wspomnieli wyżej dają dużo więcej expa stosunkowo do levela który jest na rooku
NoTricks
01-05-2020, 09:50
Jak dobrze pamiętam, te moby mają przeliczniki exp/hp około 8-9exp/1hp, co jest doprawdy suabe, ale o tym pisałem już bardzo dawno temu (noun 50mln exp / bonzo 125 mln, reszty nie wiem).
Expa za kliknięcie bym nie zmieniał, ale za zadane obrażenia powinien zostać podwojony.
Tak.
Sasha Rookslayer
03-05-2020, 22:37
Tak - 23 - 95.83%
Nie - 1 - 4.17%
Propozycja zostanie wprowadzona w 2026 roku?
PS. Od razu zwiększyć expa z automatycznego najazdu na ANK oraz oczywiście loota, bo to kpina.
PS. Od razu zwiększyć expa z automatycznego najazdu na ANK oraz oczywiście loota, bo to kpina.
nie za dużo? widziałem ssy jak pokazywałeś z najazdu w locie m axe bh silvrki shaman maski... Wiem ze masz duzy lvl i licz si.ę z tym ze coraz wiecej expa musisz zodobywac, nie od razu z wszystkiego zwiększać exp :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.