Zaloguj się

View Full Version : Korona

Malff
06-05-2020, 22:30
Siemanko!
Wychodzę z propozycją dotyczącą Korony http://www.armia.toproste.pl/sprites/2128_1.gif.
Otóż jako, że jest to jeden jedyny taki przedmiot na serwerze i zarazem "najdroższy" to może czas uczynić go i najlepszym?
Na chwile obecną korona jest kompletnie bezużyteczna, a przynajmniej nie zachęca, żeby biegać w niej cały czas (IMO) już HOTA którą jesteśmy w stanie wykonać na 1000 poziomie jest bardziej użyteczna ze względu na dodatkowy % do dmg.
A więc do konkretów moja propozycja to dodać do Korony takie bony jak ma Shaman Mask lub Cursed Cowl i resztę pozostawić bez zmian.

Pozdrawiam.

#edit

Rowniez jestem na nie. Niech zostanie tak jak jest

Super argumentacja.

Azielu$
06-05-2020, 22:59
Gratuluję wydania 700zł na bezużyteczny przedmiot.

Kto powiedział, że najdroższy przedmiot w grze musi mieć najlepsze właściwości? To przedmiot raczej dla "kolekcjonera" jakkolwiek to tutaj brzmi. Myślę, że obecne właściwości są wystarczające.

Jestem na nie.

Belmondo
06-05-2020, 23:14
Rowniez jestem na nie. Niech zostanie tak jak jest

#edit
rozwine wypowiedz bo ktos sie oburzyl, a wiec tak, to od zawsze byl jedyny przedmiot na serwie i NIE MUSI MIEC WLASCIWOSCI TYPU XXLOTFAJNYALBOCOSDOMAGII. NIE.

Zarexoholik?
06-05-2020, 23:41
To, że przedmiot jest jedyny na serwerze nie znaczy, że ma być najlepszy. Ma być wyjątkowy i taki właśnie jest. MLS na globalu też nie jest najlepszym mieczem, a i tak należy do najdroższych przedmiotów w grze.

Angelusion
06-05-2020, 23:42
Po pierwsze ten przedmiot ma swoją właściwość i to wyjątkową - jest jedyny na serwerze.

Po drugie było by to w pewnym sensie nie fair wobec graczy nie posiadających tego przedmiotu ( nie mam pojęcia to ma koronę teraz ). Jednak był by to boost dla jednego gracza z możliwością przeniesienia praw do niego na innego.

A po trzecie, co najważniejsze myślę, że Administracja tworząc ten przedmiot chciała nawiązać do historycznej tradycji korony. Dla różnych kultur czy krajów istniały różne rodzaje koron jak na przykład koronacyjna czy grobowa, a jednak mimo tego idąc w bój władca nie zakładał na głowę ozdobnej korony ceremonialnej, a porządny hełm by po głowie nie oberwać.

NoTricks
07-05-2020, 09:39
1.04 już był :confused::confused::confused:

Wynik ankiety zgodny z oczekiwaniami - propozycja wzmocnienia przedmiotu tylko jednej osobie na serwerze z pewnością spodoba się wszystkim. :D
To tak jakby zaproponować exp x3 i nowe respy po wbiciu 5700 poziomu.

Nie i elo benc :cool:

Malff
07-05-2020, 09:47
Tak jak myślałem ból dupy, że ktoś ma a my nie jest za duży :)

Btw. Nie,nie mam korony.

1st R. Boonek
07-05-2020, 11:31
Użyta z głowa przyniesie dobry efekt, jestem na nie.

Ketanol Dencabre
07-05-2020, 11:33
Najdrozszy i jedyny nie oznacza najlepszy, byl problem wczesniej z funkcjami ktore nie dzialaly jak powinny, zostalo to naprawione, i tak do dnia wczorajszego bylem wlascicielem korony, ktora fajnie wygladala w domku czy na zdjeciu, nic nie zmieniac, nie jest to potrzebne :).

Yagami
07-05-2020, 11:39
Można by było co najwyżej zmienić nazwę na "Korona Dementora".

A tak na poważnie to jestem jak najbardziej na nie.
Korona ma swoje unikalne właściwości i jest to jedyny przedmiot na serwerze.
Tak też powinno zostać.

Rekrut
07-05-2020, 11:59
Dodaje prędkość jak 5xBOH, dodaje szczęście +150, dodaje 10% do zdobywanego doświadczenia

Co Ci więcej potrzeba?
Skoro jej nie masz to co CI tak nagle zależy :D

jestem na nie

Demon
07-05-2020, 17:49
Skoro jej nie masz to co CI tak nagle zależy :D
pewnie kolega ma :rolleyes:

jestem na nie. korona powstała w takiej specyfikacji, a nie innej. dodając jej teraz kolejne atrybuty jej cena na 100% by wzrosła. mocno nie fair wobec innych, więc pozostaje Ci czekać na jakis nowy przedmiot, moze 'korona cierniowa'? :D

MichaS
07-05-2020, 18:49
Był bym za, ale jak by korona trafiła na jakąś loterie lub konkurs.

Kiritsugu
07-05-2020, 21:55
Zarexoholik był posiadaczem korony przez najdłuższy czas i nie narzekał na nią. Również nie chciał, aby coś było w niej zmieniane, dodawane. To niech tak będzie do końca dni APO bez zmian. Jestem na NIE.

Zarexoholik?
08-05-2020, 10:20
Zarexoholik był posiadaczem korony przez najdłuższy czas i nie narzekał na nią. Również nie chciał, aby coś było w niej zmieniane, dodawane.

*chciałem, ale po rozmowach z Santano/Rinsonem ustalono, że nic nie zostanie zmienione. Jednak to było x lat temu gdy była szansa żeby dodać jej nowe atrybuty, a nie teraz gdy tak jak to napisał Demon

dodając jej teraz kolejne atrybuty jej cena na 100% by wzrosła. mocno nie fair wobec innych

+1

Elew
08-05-2020, 11:32
Jestem na tak pod warunkiem że oddasz ją na loterie :rolleyes: