Zaloguj się

View Full Version : Dodanie bales do potworkow

Belmondo
08-05-2020, 18:07
proponuje dodac red bale do devil atoma (bardzo rzadko) i white bale do Pitiless( bardzo rzadko)
ew do devila dodac ale (rzadko)

Sonda taka z dupy ale teraz tak pomyslalem ze mozna dodac jeszcze bales do potworow typu

Fire woman, mesh, ots queen, apocalypto itp tych bardzo rzadko odwiedzanych

Sasha Rookslayer
08-05-2020, 19:11
Potwory na których rzadko się expi, dlatego jestem na tak. Można dodać owe materiały do nich. Będzie większe zainteresowanie potworkami. ;)

Kiritsugu
08-05-2020, 19:21
Ankieta "oba tak", "oba nie" super ankieta.
Niestety zagłosować nie zagłosuję, bo Twoja propozycja w połowie mi się podoba. :)
Ale komentarz zostawię. Dodać do Devil Atoma, bo ich jest mało do 3k lvl'a, a od 3k są na eventowych wyspach (czas ich respienia też nie jest krótki na wyspie). Pitilessy, to samobójstwo. Ich jest masa na wyspie eventowej, a wraz z tym, że 200 lvlem 1uc/ea będziesz zarabiać (a z biegiem czasu będzie również niższa cena), to nie do końca ideolo. Dobrze, że z Wardów lecą i alternatywa jest dla graczy powyżej 2k, bo mają co klepać i na czym zarabiać.

Kamilosek55
08-05-2020, 23:39
jestem na nie jest wiele potworków które trzeba odświeżyć nie tylko te.

Tiki Tenii
09-05-2020, 00:28
dopóki nie wprowadzą więcej strojów nic bym nie zmieniał ;p
czerwonego można by było dodać do devila/mastera/satana/son of satana itd. pod warunkiem, że kolejny strój będzie wymagał 100 sztuk "czerwonych pustaków" :chytry:

Malff
09-05-2020, 11:03
Dla mnie propozycja z wprowadzeniem red bale of material do Devil Atoma jest ok. Dodatkowo rozszerzyłbym ją o Master Atoma. Son of Satan czy samego Satana dopuściłbym z uwagi na to że z owych potworów jest loot dla wszystkich.
Co do drugiej propozycji związanej z white bale of material to zostawiłbym tak jak jest.

Nie zagłosuje w sondzie gdyż nie ma opcji wyboru odnoszącej się do mojego zdania

Rekrut
09-05-2020, 11:36
jestem za dodaniem nowych kostiumow, ale niech te bales leca w miare w porzadku a nie niespotykanie rzadko

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ty tak serio ? czy jaja se robisz XDDDDDDDD

ja zrobiłem wszystkie stroje i nie wymyślałem jak ty żeby tylko iść na łatwiznę. Nie pasuje ci to nie rób stroju LOL. Nie wszystko musi lecieć z połowy potworów. Nie zgadzam się gdyż ja musiałem dropić materiały z potworów z których lecą dotychczas.

Chcesz bić atomy na respie od 3k bo nie chce ci się bić bally? XDDDDDD za łatwo byś miał

jestem na nie