Zaloguj się

View Full Version : Spłakałem się

Albert Hoffman
14-05-2020, 19:55
Zakładam temat bo jest mi przykro. Nie uważacie za bany za np. Obraźliwe słownictwo powinny być wystawiane w przypadku kiedy znamy kontekst? Nie jest problemem prowokować kogoś tak długo żeby puściły mu nerwy i żeby stał się toksyczny. Z racji na to że nie mam zapisu transmisji z twitch będę wdzięczny jeśli poreczycie że w trakcie transmisji masa osób,których nie będę wymieniał z nicku pisała BARDZO obraźliwe rzeczy w kierunku mojej partnerki rodziny mnie etc. Nie zgłaszam takiego czegoś bo mamy wolność słowa i jak ktoś jest burakiem to niech nim będzie, ale chyba sami klimacie frustracje tym że będąc obrazanym dostaje bana za obrażanie..

Azielu$
14-05-2020, 19:57
Z jednej strony masz rację, na serwerze jest kilku prowokatorów, ale z drugiej strony jest też opcja ignore. Gorąco polecam z niej korzystać, od razu gra staje się przyjemniejsza. :D

Albert Hoffman
14-05-2020, 20:04
Jest opcja ignore ale zatkanke nosa nie sprawia że smród przestaje się unosić w powietrzu. Nie chodzi mi o karanie prowokatorów, bardziej o to że jak administracja dostaje od takiego prowokatora nagranie to powinna się zapalić lampka. Złożyłem odwołanie od bana i unban to jest jedyna rzecz na której mi zależy bo w kontekście całej zaistniałej sytuacji jestem przekonany że na bana nie zasłużyłem..

Janusz Nosacz
14-05-2020, 20:21
Nie trzeba było wyzywać od rodziców, tyle. Bez odbioru.

Gwnstopro.
14-05-2020, 20:27
Płaczę gość na forum który napisał na Game chacie, że jego dziewczyna ruchała mojego ojca staponem XDD Ehh te Twoje wspomnienia z dzieciństwa.. Zasłużony ban, bez pozdrowień.

Rekrut
14-05-2020, 20:29
Zgadzam się z Tobą. Mnie sasha tak prowokował 172918392x i dostawałem tak bany bo mnie nagrywał. W takim przypadku osoba prowokujaca powinna tez byc banowana.

Jaro_Caro
14-05-2020, 20:32
Chłop chciał trochę dobrej roboty zrobić... Usłyszał od janusza patoatencjusza że mu ruch... narzeczoną:eek:Tak naprawdę w ogóle nie powinien dostać bana bo nie ma ku temu powodów. Co tu się rozpisywać. janusz ma poziom duda i z nim mu się najlepiej rozmawia. Kruk krukowi i tp. biurwa biurwie łba nie urwie :)

Szalomek
14-05-2020, 22:38
Taki Janusz Nosacz czy Ketanol Decambre nie powinni się z przyzwoitości tutaj wypowiadać. Dwóch największych prowokatorów na APO. Jeszcze jest Lagga aka La**us.

marcelek1998
15-05-2020, 02:01
Prowokacje i manipulacje z nagrań ostatnio są bardzo powszechne. Ja proponuje olać typa i nawet nie dyskutować. To samo się dzieje na respach gdzie rzekomo bijesz komuś moby a jak nie masz nagrania przegrywasz bez możliwości odwołania co uważam za absurd ale takie są realia. W dzisiejszych czasach na apo lepiej nic nie mówić nic nie robić tylko odpalić obs albo inne cacko do nagrywania i wrzucić na forum, tak się wygrywa walki na pvp serverze.
pozdrawiam cieplutko

Inquso
15-05-2020, 02:01
Jeśli ktoś obraża Cię w prywatnych wiadomościach to możesz mu dać ignore. Kolejna sprawa co do nagminnego prowokowania, niebawem się to zmieni wraz z nadchodzącymi zmianami w regulaminie.
Temat zamykam.