Zaloguj się

View Full Version : Rook And Roll rekrutuje !

Albert Hoffman
18-05-2020, 15:29
Siemanko!

Bardzo miło mi zakomunikować, iż powstała nowa gildia na wyspie dla początkujących. Rekrutujemy bez wymogu levela, skupiamy się na wspólnej grze oraz stworzeniu społeczności, która będzie w stanie wzajemnie pomagać sobie w rozgrywce. Cenimy sobie wiedzę na temat gry, ale chętnie wprowadzimy Cię jeśli jesteś zielony w temacie. Przesyłając zgłoszenie akceptujesz regulamin gildii, wszelkie przypadki łamania regulaminu będą rozpatrywane indywidualnie.

Regulamin:

1. Zakaz trollowania
2. Konieczność zachowania kultury osobistej na ogólnodostępnych chatach
3. Aktywność w grze oraz czynny udział w budowaniu społeczności gildii

Jak widzicie nie wymagamy wiele, w zamian oferujemy swoje doświadczenie oraz doborowe towarzystwo we wspólnym wbijaniu leveli oraz robieniu questów.

Zapraszam do przesyłania zgłoszeń z krótkim opisem swojej osoby na adres rockandroll****gmail.com

Pokój :)

Szallony
18-05-2020, 17:50
Witam z tego co wiem to temat nie w tym dziale ;)
Powodzenia z rekrutacja ;>

MichaS
18-05-2020, 18:16
Nie polecam tej gildi!
Jej założyciel jest bardzo nie miły w stosunku do innych!

Janusz Nosacz
18-05-2020, 20:44
XDDDDDDDDD

#t:
Nie polecam tej gildi, patologia.

Colinovsky
18-05-2020, 23:03
1. Zakaz trollowania

A ja myślałem, że to ty trollujesz tymi tematami na forum. XDD

No powodzenia, już widzę, że chętnych nie brakuje. :rolleyes:

Szalomek
21-05-2020, 16:51
Gildia jak i regulamin jest ala savoir vivre, ale z recenzji większości graczy taka nie jest. Sam zauważyłem trollowanie tego osobnika na forum. Zamiast gildi można nazwać to plemieniem, trochę zasad nie znają jak ludzie dawniej. :) Urabura dzień kangura - odpowednia nazwa owej gildii - sugestia.

Albert Hoffman
21-05-2020, 17:28
Gildia jak i regulamin jest ala savoir vivre, ale z recenzji większości graczy taka nie jest. Sam zauważyłem trollowanie tego osobnika na forum. Zamiast gildi można nazwać to plemieniem, trochę zasad nie znają jak ludzie dawniej. :) Urabura dzień kangura - odpowednia nazwa owej gildii - sugestia.

To się kolega wysilił elokwencją. Jeśli porównanie nas do plemienia miało być obraźliwe to warto się chyba trochę pochylić nad swoimi uprzedzeniami- taka sugestia.

To nie jest mój problem, że próby bycia kulturalnym w takim A nie innym środowisku są odbierane jako trolling. Temat do zamknięcia bo zostałem przyjęty do dobrej gildii :)