Zaloguj się

View Full Version : Zbiórka

Albert Hoffman
18-05-2020, 17:33
Hejka,

Uważam, że w związku z tym iż server ma drobne problemy z hostem, ludzie narzekają na lagi/kicki etc. Możecie mówić co chcecie, ale wszyscy kochamy APO i wiem, że część z nas byłaby skłonna zapłacić fajny hajs aby grało się lepiej. Uważam, że zbiórka na kwotę 1000 zł mogłaby się udać, nie jest to dużo a zawsze to jakieś wsparcie. Osoby piszące, że płacą za pacc pragnę uświadomić, że też za niego płacę ;).

Administracja mogłaby zaproponować jakieś benefity w postaci premium albo outfitu ;)?

Dudo Wielki Ziomal
18-05-2020, 17:40
Za - 100% :) 14 lat przywiazało mnie do aPO zawsze poratuje nie liczac kupionych pacc run za SMS...

Albert Hoffman
18-05-2020, 17:47
Za - 100% :) 14 lat przywiazało mnie do aPO zawsze poratuje nie liczac kupionych pacc run za SMS...

Jaram się, widzę ogólny entuzjazm, więc jak administracja wyrazi aprobatę to mogę się zająć organizacją zbiórki (robiłem już kilka). Myślę, że nawet nagroda w postaci jakiegoś maratonu za zebranie całej kwoty byłaby super, tutaj admini stacja ma pole do popisu a gracze będą płacić na swój ulubiony serwer :)

MichaS
18-05-2020, 18:13
Był bym za, ale tylko i wyłącznie jeżeli zrobiła by to administracja, a nie jakiś chłopek.

1st R. Boonek
18-05-2020, 18:26
Apo leci na oparach virusa, skończy się wirus i znów skończy się apo. Żadna zbiórka tu nie pomoze. Raz już zbieraliśmy kasę i niestety nic widocznie się nie zmieniło hajs zapewne został wydany na zupełnie inny cel.

Gdyby Mortiis chciał, to sam wyszedłby z taka inicjatywa, ale nie zrobi tego wiec tymbardziej żaden z nas nie powinien.

Albert Hoffman
18-05-2020, 18:51
Spoko, niech administracja organizuje zbiórkę, jak widać zainteresowanie serwerem mimo wszystko wróciło. Co do wirusa, niektórym wydaje się, że minie jakiś czas i będzie "normalnie", zadaj sobie pytanie co przez to normalnie rozumiesz.

Jak ktoś jest skłonny dać hajs żeby doinwestować w serwer to niech po prostu kliknie tak ;)

Sasha Rookslayer
19-05-2020, 14:32
Jeżeli Mortiis stworzyłby taką zbiórkę to oczywiście, że wrzuciłbym parę groszy. Niestety jak wszyscy wiemy - on nawet nie ma czasu, aby wejść na forum. ;)

Damballa
19-05-2020, 14:40
Jestem za, sam wpłacę pokaźną sumkę.

Moon Red
19-05-2020, 15:38
Kasa na serwer jest za kupno pacca. Zbiórka mija się z celem.

smerfus
19-05-2020, 15:53
Co z tego ze zrobimy zbiórkę hajsu skoro i tak wiele się nie zmieni.. To przykre, ale prawdziwe. Jeśli by ktoś był zainteresowany to już był temat w którym i tak się nikt z administracji nie wypowiedział i podejrzewam ze również tutaj tak będzie

Angelusion
20-05-2020, 09:20
Nie. Generalnie serwer od lat się rozrasta, jednocześnie mniej osób gra - a sprzęt serwerowy idzie do przodu technologicznie i tanieje w przeliczeniu na moc obliczeniową/zł.
Po prostu najlepiej policzyć jaki serwer jest potrzebny i wyliczyć czy nie należy zaktualizować ceny PACCa względem ceny serwera.

Rekrut
20-05-2020, 09:20
Każdy kto gra i kupuje pacca robi "zbiórkę".

Jestem na nie

Natsu
20-05-2020, 10:10
Zamysł jest dobry ale mortiis ma hajs z pacca już jak coś to można pomyśleć o czymś dla osób które robią tutaj update, żeby miał na tą kawę i jakąś pizzę papierosy haha

Zarexoholik?
20-05-2020, 15:28
Przez x lat serwer przyniósł mi mnóstwo zabawy, więc jak będzie hasło od Mortiisa, w którym opisze na co trzeba zebrać kasę, żeby serwer działał lepiej to się dorzucę. :)

...można pomyśleć o czymś dla osób które robią tutaj update, żeby miał na tą kawę i jakąś pizzę papierosy haha

papierosy nie, ale na pizzę mogę się dorzucić

Kowal Chora Glowa
24-07-2020, 10:43
Można by zrobić taka zbiórkę na rzecz mapperow i ludzi pracujących nad update, np, za upa ktoś kto go wprowadzi i zrobi mapkę coś z tej zbiórki dostanie, prawda jest taka ze za darmo nikt nie będzie się fatygował poświęcać czasu na coś z czego nic nie ma.

Jaru$
14-08-2020, 12:42
Uważam ze tak! No jestem na tak! Mama mówiła, grosz do grosza a będzie kokosza! Jestem z tego pomysłu bardzo zadowolony.