PDA

View Full Version : Kilka propozycji.

Sev
02-10-2007, 16:38
I(była stara ale znalazłem o tym temat) Modzi nie chcą dać nam możliwości img bo chcą się wyróżniać(rozumiem) ale mówią, że będzie forum się dłużej wczytywało. Ale czy podpisy na cały ekran(mam 20-cal jak coś) nie sprawiają, że forum się dłużej wyczuje? Więc usuńcię czcionkę dużą i zostawcie te mniejsze.

II propozycja- Możliwość usuwania tematów bo jak ktoś przez przypadek napisze niepotrzebny temat i wie, że źle zrobił to usunie.

III propozycja- Karanie za żebranie o reputy w podpisach. Większość na pewno wie, o co chodzi.

@down Ale chodzi mi o to, że jeśli ktoś napisze temat, który istnieje(podobny) to usuwa post i po krzyku.

catek
02-10-2007, 17:45
I propozycja- Możliwość usuwania tematów bo jak ktoś przez przypadek napisze niepotrzebny temat i wie, że źle zrobił to usunie.

Napisać post, to jeszcze rozumiem, ale jak można stworzyć niechcący, temat? Przecież użytkownik musi wpisać minimum 60 znaków i nawet jeśli przez przypadek coś napisze, to wątpię, że będzie ponad 60...

II propozycja- Karanie za żebranie o reputy w podpisach. Większość na pewno wie, o co chodzi.

"Nie prosimy o punkty reputacji." jest już taki punkt w regulaminie.

Qlers
02-10-2007, 18:42
1. Jeśli da się ustawić, że autor może usuwać dany temat to można włączyć
Czasem są dwa tematy pod spodem. Raz nawet CHYBA Shalir napisała dwa tematy pod sobą ;p

Tak nawet Graydon o tym pisał, ale nie tyczy się to podpisów ;/....
Więc jestem też ZA ;)

milicjant
02-10-2007, 21:02
to swietny pomysl bo juz nie moge patrzec jak w podpisie koles masz "daj reputka, dostaje za to darmowe bulki" czy cos w tym stylu:(

Graydon
02-10-2007, 22:10

Tak nawet Graydon o tym pisał, ale nie tyczy się to podpisów ;/....
Więc jestem też ZA ;)

Racja.

Edition at 02.10.2007 - OD DZISIAJ W UPŁYWIE 3 DNI, KAŻDY JEST ZMUSZONY ZMIENIĆ PODPIS PROSZĄCY O REPUTA. NIEUSTOSUNKOWANIE SIĘ DO TEGO BĘDZIE KARANE.