View Full Version : 60 sekund na walke z potworem
Witam, od pewnego czasu wyswietla mi sie wiadomosc na srodku ekranu :
14:42 Zostales wybrany! Wpisz !fight aby przejsc do misji - masz na to 60s, po wpisaniu !fight nic sie nie dzieje ;c wie ktos ocb? :D
Damballa
24-05-2020, 15:55
Wygląda na jakiś event pvp, ale na rooku? XD
Sasha Rookslayer
24-05-2020, 16:01
Nan'Tsao Quest o ile dobrze pamiętam. Po wpisaniu !fight walczysz na arenie z mobem.
Nie musisz tego wpisywać, lecz co jakiś czas będziesz otrzymywał taki komunikat.
#down
Może pz nie możesz mieć?
Nan'Tsao Quest o ile dobrze pamiętaj.
Po wpisaniu !fight walczysz na arenie z mobem.
Nie musisz tego wpisywać, lecz co jakiś czas będziesz otrzymywał taki komunikat.
@edit
Mogę się mylić. :D
Przeczytaj post dokladnie ;), gdy wpisuje !fight nic sie nie dzieje zero reakcji nie wiem dlaczego, i wszyscy ktorych pytalem tez nie wiedza..
Kiritsugu
24-05-2020, 16:17
Witam, od pewnego czasu wyswietla mi sie wiadomosc na srodku ekranu :
14:42 Zostales wybrany! Wpisz !fight aby przejsc do misji - masz na to 60s, po wpisaniu !fight nic sie nie dzieje ;c wie ktos ocb? :D
Czynnikiem może być też to, że jesteś w walce i masz pz. Tak jak na Main przy wpisywaniu !join.
Sir Avengo
24-05-2020, 16:20
Są 2 opcje. Albo po aktualizacji arenek coś się tam popsuło (do sprawdzenia) albo używasz w trakcie tego np OTC na którym np nie działa komenda !fight. Pacc runki tez na otc np nie załadujesz tylko na oryginalnym apowskiem kliencie :) Generalnie jest to Nan tsao takie jak na main ale rookowskie i masz tam do zabicia 1 moba :)
Do natsao samo przenosi nic nie trzeba wpisywac...
Nie wiem skad ty wziąłeś taka komendę bo ja o takiej nie pamiętam
Do natsao samo przenosi nic nie trzeba wpisywac...
Nie wiem skad ty wziąłeś taka komendę bo ja o takiej nie pamiętam
Przy nastepnej okazji wrzuce screena :)
Czynnikiem może być też to, że jesteś w walce i masz pz. Tak jak na Main przy wpisywaniu !join.
Zawsze się wyświetla jak masz PZ bo zabijasz moby i jak zginiesz celowo żeby zgubić PZ to też nie zadziała. W tej misji jest tak, że obojętnie czy masz PZ czy nie po wpisaniu !fight może Cię wrzuci, ale nie musi. Myślę, że to jest jakiś bug czy coś bo powinno od razu wrzucać. Mnie za siódmym razem chyba zadziałało i wrzuciło mnie na arenę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.