PDA

View Full Version : pz bug - zamek ahmeda

Tiki Tenii
09-06-2020, 01:31
Witam.
Śmieszna sprawa z trainerami w zamku ahmeda:
MPL-mzbU5Kg&feature

Wystarczy zmienić -1 w zamku na teren pz i elo benc :jupi:.
Problem był już spotkany nie raz.... po zabiciu kogoś z pk i tepnięciu się z trainera do temple nie mogliśmy się ruszyć do czasu zniknięcia pzta :zly:.

#nawiązanie do tematu
Może by tak poprawić to wraz z wprowadzeniem: tej przegłosowanej propozycji (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=138899) HMMMMM :rolleyes:

#boter_aka_pysiu
MR86reiDw7E&feature

#edit

Jeśli zmienią Ci -1 na PZ to na poziomie 0 wbijesz skulla zejdziesz na -1 i jesteś bezpieczny nikt Cie nie zabije / nie ruszysz się tak samo. W czym to pomoże ? Hmmm :confused:

Wystarczy dodać 3 sqmy z pz dookoła schodków i po problemie. Myślałem, że jest to dość logiczne.
Do tego dp zrobić na -1 i dwie sprawy załatwione.

edit2

Nie rozumiemy się xD Jak napisał Djakon problemem jest bramka nie teren. A co do Depo to gdyby miało tam być to by było od początku. To że komuś nie chce się iść z miasta bo czegoś zapomniał / nie miał ze sobą nie jest powodem do tak wielkiej rewolucji :D
AHHH JA GŁUPI... NIE ZAUWAŻYŁEM ŻE W MIASTACH SĄ INNE BRAMKI DO TRAINERÓW ez? :glupek2::glupek2:
Chyba prościej będzie zrobić teren pz na -1 niż pisać skrypt na nowe drzwi....
Propozycja z dp w zamku spotkała się z dość dużą aprobatą graczy !ooo. Przy okazji tworzenia pz dodanie 4 skrzyń depozytu zajmie jakieś 10min więc? !ooo

Sir Avengo
09-06-2020, 01:54
Jeśli zmienią Ci -1 na PZ to na poziomie 0 wbijesz skulla zejdziesz na -1 i jesteś bezpieczny nikt Cie nie zabije / nie ruszysz się tak samo. W czym to pomoże ? Hmmm :confused:

Edit: Moim zdaniem temat z dupy :)

Nie wiem ilu idiotow trzeba zeby dojsc do wniosku, ze nie brak pz jest tutaj problemem tylko bramka, ktora wpuszcza ys do roomu.

Dokładnie :-)

Wystarczy dodać 3 sqmy z pz dookoła schodków i po problemie. Myślałem, że jest to dość logiczne.
Do tego dp zrobić na -1 i dwie sprawy załatwione.

Nie rozumiemy się xD Jak napisał Djakon problemem jest bramka nie teren. A co do Depo to gdyby miało tam być to by było od początku. To że komuś nie chce się iść z miasta bo czegoś zapomniał / nie miał ze sobą nie jest powodem do tak wielkiej rewolucji :D

Orson_Pall
09-06-2020, 13:29
było zgłaszane, wszyscy mają to w dupie xD

djakon
09-06-2020, 15:12
Nie wiem ilu idiotow trzeba zeby dojsc do wniosku, ze nie brak pz jest tutaj problemem tylko bramka, ktora wpuszcza ys do roomu.

Tiki Tenii
17-06-2020, 19:27
https://i.imgur.com/oKyCpoj.png
:tuptup:

#topic
no no xDDDD
mamy czekać na kolejną pandemie żeby coś się ruszyło??? :xd::xd::xd:

DrexowyVolm
25-06-2020, 18:12
to niezly bug, tak dzialaja te drzwi ktore przerzucaja nas od razu za siebie