Zaloguj się

View Full Version : Outfit Pieska dla NLN

Pan Maffer
10-06-2020, 00:25
Witajcie!
Chciałbym podzielić się z Wami pewnym pomysłem. Jak pewnie wiecie udało się reaktywować jedną z najbardziej rozpoznawalnych gildii w historii serwera. Powróciło również stare, dobre hasło, że NLN to pieski. Dlatego też proszę o poddanie pod głosowanie możliwości wykonania u Wardrobe stroju pieska. Moglibyśmy Was wtedy ganiać po całej mapce w postaciach małych piesków :D

marcelek1998
10-06-2020, 00:37
+1
Zdecydowane tak Ave

Darkside Czarodziej
10-06-2020, 03:59
Ale śmieszek huehue xd. Daje na tak i jak przejdzie zabieram cię na spacer na baaardzo krótkiej smyczy.

Cristiano917
10-06-2020, 08:18
Jestem na tak.

Ku chwale portiera!

Sasha Rookslayer
10-06-2020, 11:12
NLN to jedna z bardziej rozpoznawalnych gildii? Nie sądzę.
Co do propozycji to jestem na nie, beznadziejny pomysł, który nigdy nie wejdzie w życie. Masz problem z NLN to się bij z nimi, proste. ;)

Sokol from West
10-06-2020, 12:14
Zastanawiam się czemu jeszcze nikt nie zamknął tego beznadziejnego tematu :)

Oczywiście na nie, bo to, że sobie kiedyś coś tam klikaliście i niby "byliście sławni", nie powinno w ogóle Was w niczym wyróżniać :)

Ps. Cieszy Cię to, że ktoś nazywa psem Twoją osobę? XD Gratuluje !ooo

Pan Scimex
10-06-2020, 15:03
Nie obrażaj psów, jeden pies jest bardziej inteligentniejszy od tej całej bandy osłów z NLN.
To że stare NLN zapisało na podręcznikach apo i coś tam znaczyło, a wy? jedynie obecnie jesteście znani z waszej głupoty i braku inteligencji, więc nie podniecaj się brwami NLN i jego nazwą, bo na chwilę obecną nie dorastacie starej ekipie do pięt.
I jaki sens dodawanie ludzi do tej gildi, jeżeli 98% obecnych członków wtedy srało jeszcze do nocnika i nie ma nic wspólnego z tą gildią?

Rekrut
10-06-2020, 17:33
[B]Moglibyśmy Was wtedy ganiać po całej mapce w postaciach małych piesków :D

mozesz poganiać mnie bez tych "piesków"? po całej mapce (jeśli znasz całą mapkę)

#t

oczywiście, że mogli by to zrobić lecz dla wszystkich (jak już w jednej propozycji tiki tiniego)

tu jestem na nie

HAZE
10-06-2020, 18:37
oczywiście ze na TAK!!

mogli by zrobić taki kacik a dokładniej portiernie dla mile spędzonego czasu

Zarexoholik?
10-06-2020, 23:01
Widzę, że nie znasz się, bo nie pamiętasz pewnie, ale psy są od jakiś 10 lat zarezerwowane dla innej gildii. (Bez urazy Panowie z Jihadu).

Wojny na respach queenów na CoD/Magic i oczywiście respie kochanych wardów... :oczy:
Zarex - Student prawa Tibii :uczen:

#topic

Przeczytałem propozycję, ogarnęło mnie uczucie zażenowania. Oczywiście, że jestem na NIE. Wystarczy, że użyjesz czaru utevo res ina "dog, zaspokoisz w ten sposób swoje godne ubolewania pragnienie. Nasuwa się jedno pytanie (https://www.youtube.com/watch?v=hwIK-M4RfHo)...

Słuchaj Prawilny Kamilku, zażenowanie ogarnia Cię zapewne codziennie kiedy patrzysz w lustro, dlatego tyle żalu i złości wylewasz od lat na forum :)

Słucham czytając, tak? :hahaha: Znowu leków nie wziąłeś?

Kowal’1.0
11-06-2020, 12:16
Jestem na tak, ale najpierw niech wprowadza w temple stanowisko dla Adama Portiera, będzie on mógł kierować nowych graczy w różne miejsca na mapie, do tego dbałaby o porządek w city.

@udUP
Słuchaj Prawilny Kamilku, zażenowanie ogarnia Cię zapewne codziennie kiedy patrzysz w lustro, dlatego tyle żalu i złości wylewasz od lat na forum :)

DrexowyVolm
13-06-2020, 06:00
na tak niech kazdy sobie zyje jak chce co nie

Kowal Chora Glowa
24-07-2020, 10:41
Propozycja bardzo mi się podoba, szkoda ze nie mogę zagłosować w ankiecie już, jestem na tak.

Jihad np mógłby mieć outfit szczura, pasuje do nich jak najbardziej