Zaloguj się

View Full Version : Ekipa MyWyOni

Strony : 1 2 [3]

Flyfek
08-02-2022, 19:09
Szkoda, ze zostales wyrzucony z Moherow, ale to tylko swiadczy, ze kazdy na ciebie sika serwerowy klaunie, a twoje wypociny tylko pokazuje jaki malym zawistnym leszczem jestes.

Chyba trafiłeś w sedno Dawidkowego życia!! Jak mogłes?!

Chłopaki z MyWyOni to sztos naprawdę!
Byłem niedługo w guild ze względu na czas poświęcony na rook ;(
Było zajebiście!
Życzę powodzenia chłopaki i osiągajcie coraz większe sukcesy na rooku!!

Palczan
10-02-2022, 19:15
Przyszedł i w moim Tibijskim życiu moment żeby napisać coś więcej od siebie na temat gildii i ludzi w niej przebywających ze względu na to że po prostu kończę historię pt. Elite i MyWyOni

Na początku chciałbym podziękować sporej liczbie członków, których wymienie poniżej.
Klina, mordo, mimo niektórych upodobań, które nas diametralnie różnią według mnie jesteś top of the top w gildii, szkoda że ostatnio mniej Cie jest ale licze ze kiedys nasze drogi się złączą, tutaj chcę Ci podziękować za wielką pomoc przy Ahmedzie, gdyby nie Ty i ta pomoc to prawdopodobnie nie byłby on zrobiony na tak krótkim dystansie :D
Bongo, nie raz poprawiłeś mi humor czy podpowiedziałeś co robić lepiej i efektywniej, nie raz też razem sie spaliliśmy i gadaliśmy do późna w nocy o pierdołach. Wiesz dobrze jakie mam zdanie o Tobie, jesteś do nie zastąpienia wariacie :D Dzięki też że z Kliną zaopiekowaliście się Bobasem jak zaczynał grać <3
Wesoły, liczę że w końcu zrobiśż tego Ahmeda dziadu jeden xd Liczę że dalej sobą pozostaniesz i że kiedyś uda nam sie złapać na bucha tak jak z Bongiem :D
Celek, nie wiem zbytnio co napisać do Ciebie, mało kontaktu mieliśmy ale wiem jedno, tak jak my to tyłów na ramzesie nikt nie zabezpieczał XD Gratki raz jeszcze trolla niebieskiego, należy się Tobie jak nikomu innemu w gildii, wielki upór, motywacja i człowiek sukcesu xD
Tyrek, dzięki za pomoc przy Ahmedzie, jak mnie nie myli pamięc to nie raz mi pomagałeś, też jesteś przekotem że dalej Ci się chce pchać ten wózek, pchaj go dalej z resztą pozytywnych wariatów, na dobre Wam to wyjdzie :)
Bambiki nr 1, nr 2 i nr 3, wiem który to jest nr 1 ale już zapomniałem który numer to ten co sardynki lubi oszamać, mimo że na rooku graliście chwile to w sumie fajnie było być wtedy co "wasza" zwariowana rodzinka XD
O ile rozwydrzony bachor, sciemniacz i farmazoniarz(o tym zaraz) jeszcze Was sie nie pozbył to ciśnijcie dalej z kure**wem, keep it doin panowie ;]
Valley, dzięki za pomoc z Ahmedem :)

Odnośnie reszty członków gildii, o tych o których nie wspomniałem nie wiem co napisać zbytnio, część z Was sam wprowadzałem jako bobasów w świat rooka, tak jak inni robili ze mną, mimo że niektórzy przestali grać bez słowa, niektórzy nie, tak czy siak ciesze sie ze mogłem Wam pokazać piękno Rookgardu i trochę popchnąć Was szybciej do niektórych rzeczy.

Jest też i miejsce na Hall of Shame, pozwole sobie tak napisać, bo mam powód do tego, Wy dobrze o tym wiecie i liczę że kiedyś klapki z oczu zdejmiecie, albo jajka ;))

Aż sobie podpunkty porobię żeby się nie pogubić. Chociaż będzie ich aż dwa. Postaram się opisać jak najbardziej obiektywnie umiem, tak aby dać innym graczom Rookgardu spojrzenie na to z kim biegają po respie, zamku Ahmedowym czy Antic. :))))

1. Minek aka Kapitan Hasz aka Zyrkzee aka masa innych nicków zależne od tego na jakim etapie jest schizofrenia tego człowieka.
Kompletny farmazoniarz i ściemniacz, wielokrotnie wypisywał w tym temacie posty o DEFINITYWNYM ZAKOŃĆZENIU HISTORII PT APO a potem jak skulony pies wracał jak gdyby nigdy nic, myśląc że nikt nie zauważy że kocopoły to jego drugie imie. Oskarżał mnie o kradzież 14 UC w momencie kiedy sam mi je dał na depot do wzięcia, żeby wyjść z obronna twarzą wypisywał mi że mi je pożycza i jak wróci grać to bym mu oddał(XD) a potem z dupy pisałeś że mam ich nie oddawać po czym jednak żebym oddał.
Bez zgody innych viceleaderów wielokrotnie wywalał mnie z gildii za prywatne konflikty w tym innego z członków gildii którzy widząc tą sodome w gildii od jakiegos czasu też stąd uciekł.

https://ujeb.se/minekfarmazoniarz1
Potem niby sprzedał swoje stare konto i rzekomo kończył gre na APO przez konflikty na serwerze XD
jedyny konflikt jaki mogłeś mieć farmazoniarzu na serwerze to interesów, jak chciałeś peleryne do łączenia run kupić za 1 uc XDDDD
To że jestes debilem potwierdza też to że sprzedałeś Kapitana Hasza i zapewne wszystkie stamtąd itemy ale inteligencją nigdy nie grzeszyłeś, wpierdalaj więcej koksu, dobrze ze już z tobą nie gadam to mi nie wypisujesz ze trójke od murzyna z dupy wziąłeś i sie uspokoić nie możesz.

I pisz dalej że cie ścisnąłem za bycie debilem bo dupa mi pęka bo:
a) zarabiasz funty w szkocji(no zajebiscie malować ściany 12h dziennie, może to nie koks a farby sie nawąchałeś cpunie? zobaczymy za 2/3 lata gdzie będziesz ty smarując dalej olejną kartongips a gdzie ja ;)))))
b) dropnąłeś kose w csie i mi jej nie dałeś albo nie dałeś innych skinów, co tam ze fryta wywalona w te skiny i inni sie do ciebie pucowali specjalnie o nie zeby potem je sprzedawac a z ciebie cisnac beke xD
c) że ziomki z którymi ja grałem najpierw w csa graja moze z Tobą teraz, co tam że w csa nie grałem od paru miesiący i w zasadzie dead giereczka dla mnie dla upośledzonych ludzi i tak w zasadzie nic z tymi ludźmi mnie nie łączy poza tym że wysyłają mi memy.
d) jakikolwiek inny powód wyssany z dupy, wkur**ałeś mnie to ci pocisnąłem a ze płączek jestes to sie spłakałeś i zacząłeś mnie wyrzucać z gildii i discorda.
Kolor włosów do czegoś zobowiązuje, może to jest rozwiązaniem tego dlaczego fałszywy taki jesteś.

to co napisałem powinno być dla ciebie wyróżnieniem bo sie rozpisałem nieźle, tworzysz z siebie charakterniaka radomskiego chuligana, FRE BONUS BGC i te takie różne frazesy a w rzeczywstości frajer zwykły jesteś, chłopaki w Radomiaku się śmieją z ciebie ogólnie, ale to tam wiesz... ;) a jak nie wiesz to sie dowiesz jak przyjedziesz :]

Za jedna jedyna jedyniutką rzecz z całego serca mogę Ci naprawdę podziekować z szacunkiem. Dziękuje że inwestowałeś kase na karty z pokemonami, dzięki temu dałeś mi do zrozumienia żeby samemu w coś zainwestować, dzięki temu niecały tydzień temu wyszedłem na plus na krypto w okolicach 10 tysięcy PLN. :)))))

@edit A jeszcze zapomniałem xD Nigdy nie widziałem tak pucującej sie osoby do moherów, mimo że w prywatnych rozmowach po nich ciśniesz że to dzbany m.in ale i tak podlizujesz tam wora pięknie

2. Uwe
Tak jak z początku byłeś złotym człowiekiem, pomocnym, fachowym w tym co robisz, byłeś taką klamrą w spodniach która spinała to wszystko w całość, do czasu ;)
Tobie akurat podziękuję, podziękuje za to że mimo ciągłego łamania regulaminu przez schizofrenika nie reagowałeś, dziękuje za to że zezwalałeś mu na ciągłe wyrzucanie mnie z discorda i gildii, dziękuje również że nie respektujesz nawet swojego słowa w postaci "Traktujecie się jak powietrze, któryś do któregoś się odezwie to wylatuje". No jak mnie pamieć nie myli to odnośnie tego słowny nie byłeś ale też się poznałem na Tobie że w niektórych przypadkach są równi i równiejsi i regulaminem który sam napisałeś można dupe wytrzeć co najwyżej, tak jak zdaniem schizofrenika. Może się kiedyś obudzisz i zobaczysz że Twój "Tibijski kompan" to farmazoniarz zwykły. Zwłaszcza jeżeli chodzi o ostatnią sytuację ;)

To jak miałeś wywalone na samowolke tego grzyba sie opisać nie da, zwłaszcza gdy wyrzucał mnie za prywatne konfilkty z discorda bo miał tam admina mimo ze rzekomo opuścił szeregi APO na zawsze XD To jak rozwalił moją pracę bawiąc się uprawnieniami i botami na discordzie i jak miałeś to w dupie że oburzałem się że ktoś moją prace niszczy to szkoda pisać nawet, pomijam pare innych inniejszych sytuacji ale juz mi sie nie chce wracać do tego ;)

Myślałem że to u Moherów jest patologia biorąc pod uwage to w jaki sposób działają i to kogo biorą do siebie ale z Wami dowiedziałem się że ryba psuje się od głowy i juz sam nie wiem kto jest bardziej patologiczny, czy oni czy (my)Wy(oni). Oczywiście nie mam na myśli wszystkich, bo zwykli członkowie ch....a do dogadania mają więc ich w to nie wliczam. Ryba psuje się od głowy i ta gildia jest idealnym przykładem tego powiedzenia.

To wszystko ode mnie, na końcu zaznaczę że to co zacznie wypisywać pan schizofrenik prawdopodobnie a raczej na pewno będzie wyssane z palca, zależnie od tego jaki aktualnie stan jego schizofrenia przyjmie bo taki człowiek nie może być zdrowy.

Dziękuje raz jeszcze wszystkim tym którzy mi pomogli nie raz a nie ma ich nigdzie tutaj ich wypisanych, dzięki ze byliście, dzięki że mogłem z Wami przeżyć też Tibijską przygodę, dzięki raz jeszcze ale wysiadam z tego pociągu spier*olenia, choć nikt raczej za mną płakać nie będzie :)

Szkoda że się tak to potoczyło, ale widocznie tak miało być, do zobaczenia ! Kiedyś się spotkamy jeszcze :)

Damballa czytanie nigdy nie było twoja mocna stroną durniu, nic dziwnego.

Sasha Rookslayer
10-02-2022, 19:33
Przyszedł i w moim Tibijskim życiu moment żeby napisać coś więcej od siebie na temat gildii i ludzi w niej przebywających ze względu na to że po prostu kończę historię pt. Elite i MyWyOni

Na początku chciałbym podziękować sporej liczbie członków, których wymienie poniżej.
Klina, mordo, mimo niektórych upodobań, które nas diametralnie różnią według mnie jesteś top of the top w gildii, szkoda że ostatnio mniej Cie jest ale licze ze kiedys nasze drogi się złączą, tutaj chcę Ci podziękować za wielką pomoc przy Ahmedzie, gdyby nie Ty i ta pomoc to prawdopodobnie nie byłby on zrobiony na tak krótkim dystansie :D
Bongo, nie raz poprawiłeś mi humor czy podpowiedziałeś co robić lepiej i efektywniej, nie raz też razem sie spaliliśmy i gadaliśmy do późna w nocy o pierdołach. Wiesz dobrze jakie mam zdanie o Tobie, jesteś do nie zastąpienia wariacie :D Dzięki też że z Kliną zaopiekowaliście się Bobasem jak zaczynał grać <3
Wesoły, liczę że w końcu zrobiśż tego Ahmeda dziadu jeden xd Liczę że dalej sobą pozostaniesz i że kiedyś uda nam sie złapać na bucha tak jak z Bongiem :D
Celek, nie wiem zbytnio co napisać do Ciebie, mało kontaktu mieliśmy ale wiem jedno, tak jak my to tyłów na ramzesie nikt nie zabezpieczał XD Gratki raz jeszcze trolla niebieskiego, należy się Tobie jak nikomu innemu w gildii, wielki upór, motywacja i człowiek sukcesu xD
Tyrek, dzięki za pomoc przy Ahmedzie, jak mnie nie myli pamięc to nie raz mi pomagałeś, też jesteś przekotem że dalej Ci się chce pchać ten wózek, pchaj go dalej z resztą pozytywnych wariatów, na dobre Wam to wyjdzie :)
Bambiki nr 1, nr 2 i nr 3, wiem który to jest nr 1 ale już zapomniałem który numer to ten co sardynki lubi oszamać, mimo że na rooku graliście chwile to w sumie fajnie było być wtedy co "wasza" zwariowana rodzinka XD
O ile rozwydrzony bachor, sciemniacz i farmazoniarz(o tym zaraz) jeszcze Was sie nie pozbył to ciśnijcie dalej z kure**wem, keep it doin panowie ;]

Odnośnie reszty członków gildii, o tych o których nie wspomniałem nie wiem co napisać zbytnio, część z Was sam wprowadzałem jako bobasów w świat rooka, tak jak inni robili ze mną, mimo że niektórzy przestali grać bez słowa, niektórzy nie, tak czy siak ciesze sie ze mogłem Wam pokazać piękno Rookgardu i trochę popchnąć Was szybciej do niektórych rzeczy.

Jest też i miejsce na Hall of Shame, pozwole sobie tak napisać, bo mam powód do tego, Wy dobrze o tym wiecie i liczę że kiedyś klapki z oczu zdejmiecie, albo jajka ;))

Aż sobie podpunkty porobię żeby się nie pogubić. Chociaż będzie ich aż dwa. Postaram się opisać jak najbardziej obiektywnie umiem, tak aby dać innym graczom Rookgardu spojrzenie na to z kim biegają po respie, zamku Ahmedowym czy Antic. :))))

1. Minek aka Kapitan Hasz aka Zyrkzee aka masa innych nicków zależne od tego na jakim etapie jest schizofrenia tego człowieka.
Kompletny farmazoniarz i ściemniacz, wielokrotnie wypisywał w tym temacie posty o DEFINITYWNYM ZAKOŃĆZENIU HISTORII PT APO a potem jak skulony pies wracał jak gdyby nigdy nic, myśląc że nikt nie zauważy że kocopoły to jego drugie imie. Oskarżał mnie o kradzież 14 UC w momencie kiedy sam mi je dał na depot do wzięcia, żeby wyjść z obronna twarzą wypisywał mi że mi je pożycza i jak wróci grać to bym mu oddał(XD) a potem z dupy pisałeś że mam ich nie oddawać po czym jednak żebym oddał.
Bez zgody innych viceleaderów wielokrotnie wywalał mnie z gildii za prywatne konflikty w tym innego z członków gildii którzy widząc tą sodome w gildii od jakiegos czasu też stąd uciekł.

Potem niby sprzedał swoje stare konto i rzekomo kończył gre na APO przez konflikty na serwerze XD
jedyny konflikt jaki mogłeś mieć farmazoniarzu na serwerze to interesów, jak chciałeś peleryne do łączenia run kupić za 1 uc XDDDD
To że jestes debilem potwierdza też to że sprzedałeś Kapitana Hasza i zapewne wszystkie stamtąd itemy ale inteligencją nigdy nie grzeszyłeś, wpierdalaj więcej koksu, dobrze ze już z tobą nie gadam to mi nie wypisujesz ze trójke od murzyna z dupy wziąłeś i sie uspokoić nie możesz.

a) zarabiasz funty w szkocji(no zajebiscie malować ściany 12h dziennie, może to nie koks a farby sie nawąchałeś cpunie? zobaczymy za 2/3 lata gdzie będziesz ty smarując dalej olejną kartongips a gdzie ja ;)))))
b) dropnąłeś kose w csie i mi jej nie dałeś albo nie dałeś innych skinów, co tam ze fryta wywalona w te skiny i inni sie do ciebie pucowali specjalnie o nie zeby potem je sprzedawac a z ciebie cisnac beke xD
c) że ziomki z którymi ja grałem najpierw w csa graja moze z Tobą teraz, co tam że w csa nie grałem od paru miesiący i w zasadzie dead giereczka dla mnie dla upośledzonych ludzi i tak w zasadzie nic z tymi ludźmi mnie nie łączy poza tym że wysyłają mi memy.
d) jakikolwiek inny powód wyssany z dupy, wkur**ałeś mnie to ci pocisnąłem a ze płączek jestes to sie spłakałeś i zacząłeś mnie wyrzucać z gildii i discorda.
Kolor włosów do czegoś zobowiązuje, może to jest rozwiązaniem tego dlaczego fałszywy taki jesteś.

to co napisałem powinno być dla ciebie wyróżnieniem bo sie rozpisałem nieźle, tworzysz z siebie charakterniaka radomskiego chuligana, FRE BONUS BGC i te takie różne frazesy a w rzeczywstości frajer zwykły jesteś, chłopaki w Radomiaku się śmieją z ciebie ogólnie, ale to tam wiesz... ;) a jak nie wiesz to sie dowiesz jak przyjedziesz :]

Za jedna jedyna jedyniutką rzecz z całego serca mogę Ci naprawdę podziekować z szacunkiem. Dziękuje że inwestowałeś kase na karty z pokemonami, dzięki temu dałeś mi do zrozumienia żeby samemu w coś zainwestować, dzięki temu niecały tydzień temu wyszedłem na plus na krypto w okolicach 10 tysięcy PLN. :)))))

@edit A jeszcze zapomniałem xD Nigdy nie widziałem tak pucującej sie osoby do moherów, mimo że w prywatnych rozmowach po nich ciśniesz że to dzbany m.in ale i tak podlizujesz tam wora pięknie

2. Uwe
Tak jak z początku byłeś złotym człowiekiem, pomocnym, fachowym w tym co robisz, byłeś taką klamrą w spodniach która spinała to wszystko w całość, do czasu ;)
Tobie akurat podziękuję, podziękuje za to że mimo ciągłego łamania regulaminu przez schizofrenika nie reagowałeś, dziękuje za to że zezwalałeś mu na ciągłe wyrzucanie mnie z discorda i gildii, dziękuje również że nie respektujesz nawet swojego słowa w postaci "Traktujecie się jak powietrze, któryś do któregoś się odezwie to wylatuje". No jak mnie pamieć nie myli to odnośnie tego słowny nie byłeś ale też się poznałem na Tobie że w niektórych przypadkach są równi i równiejsi i regulaminem który sam napisałeś można dupe wytrzeć co najwyżej, tak jak zdaniem schizofrenika. Może się kiedyś obudzisz i zobaczysz że Twój "Tibijski kompan" to farmazoniarz zwykły. Zwłaszcza jeżeli chodzi o ostatnią sytuację ;)

To jak miałeś wywalone na samowolke tego grzyba sie opisać nie da, zwłaszcza gdy wyrzucał mnie za prywatne konfilkty z discorda bo miał tam admina mimo ze rzekomo opuścił szeregi APO na zawsze XD To jak rozwalił moją pracę bawiąc się uprawnieniami i botami na discordzie i jak miałeś to w dupie że oburzałem się że ktoś moją prace niszczy to szkoda pisać nawet, pomijam pare innych inniejszych sytuacji ale juz mi sie nie chce wracać do tego ;)

Myślałem że to u Moherów jest patologia biorąc pod uwage to w jaki sposób działają i to kogo biorą do siebie ale z Wami dowiedziałem się że ryba psuje się od głowy i juz sam nie wiem kto jest bardziej patologiczny, czy oni czy (my)Wy(oni). Oczywiście nie mam na myśli wszystkich, bo zwykli członkowie ch....a do dogadania mają więc ich w to nie wliczam. Ryba psuje się od głowy i ta gildia jest idealnym przykładem tego powiedzenia.

To wszystko ode mnie, na końcu zaznaczę że to co zacznie wypisywać pan schizofrenik prawdopodobnie a raczej na pewno będzie wyssane z palca, zależnie od tego jaki aktualnie stan jego schizofrenia przyjmie bo taki człowiek nie może być zdrowy.

Dziękuje raz jeszcze wszystkim tym którzy mi pomogli nie raz a nie ma ich nigdzie tutaj ich wypisanych, dzięki ze byliście, dzięki że mogłem z Wami przeżyć też Tibijską przygodę, dzięki raz jeszcze ale wysiadam z tego pociągu spier*olenia, choć nikt raczej za mną płakać nie będzie :)

Szkoda że się tak to potoczyło, ale widocznie tak miało być, do zobaczenia ! Kiedyś się spotkamy jeszcze :)

Ktoś tu nie wziął leków. :( Ładny płacz, nie powiem. :D

#t
Gratulacje dla wszystkich! :) Minek, czekam na Twoje fotki! <333

Palczan
10-02-2022, 19:40
Ktoś tu nie wziął leków. :( Ładny płacz, nie powiem. :D

#t
Gratulacje dla wszystkich! :) Minek, czekam na Twoje fotki! <333
Jak to jest, że farmazoniarz broni farmazoniarza?
Chłop z któego cały serwer się śmieje, że jest grubasem i ile kielbasy gruby zabierze na wczasy, jak to jest że podobnie farmazonicie o końcu z APO a mimo to dalej przesiadujecie połowe dnia komentując wszystko co sie da?
Da sie przegrać w życie bardziej? xD
Przyznaj się może lepiej jaki z kolega Minkiem zrobiliście wałek z innym użytkownikiem pod pretekstem kolegi? xD
Beka z was dwóch w sumie, jeden warty drugiego.

Nie zamierzam już odpisywać, zwłaszcza grubasowi, ja temat zamknąłem grubą kreską, co miałem do przekazania, przekazałem, Bywajcie i bawcie sie dobrze bo widze ze michałek i dominik sie odpala razem pięknie <3

Ogrodnik
10-02-2022, 19:43
Powodzenia wariacie i nie denerwuj się na nich.
Wyrwałem kicka od hasza a teraz mnie unika, i nawet porozmawiać nie chce więc dobrze rozumiem czemu plujesz na niego, uwe tez olał więc ja ich też xd
Mi się wiele o gildii pisać nie chce, ale ogólnie po tylu miesiącach z nimi nie miło nas potraktowali. Z większością się zgadzam co napisałeś więc pozdro dla reszty gildii MyWyOni i powodzenia w dalszej grze ;)

Damballa
10-02-2022, 20:11
Chyba kogoś telepie że będę to gówno czytał hahahahahahhahahaha

   6   °
10-02-2022, 22:01
Nie gratuluję, widzę że niektórzy zaczynają myśleć i odchodzą z gildii, w której głównym motto jest patologia.

Ketanol Dencabre
10-02-2022, 22:28

2. Uwe

Damballa czytanie nigdy nie było twoja mocna stroną durniu, nic dziwnego.

Trafiony, zatopiony :)

t
nie gratuluje

1st R. Boonek
11-02-2022, 08:57
Najwiekszy płacz ever seen

Watpie, ze ktokolwiek przeczyta te rzygi. Nie zajebalem takiego płaczu nawet jak mi usunęli lorda za cave bota, pozdro XD. Swoją droga od zawsze byłeś pajac, przylazles za hagenem którego ja zaprosiłem do gildi i sam byłeś noobem co nic nie ogarnia a teraz strugasz ch*j wie kogo, beka.
To było logiczne, ze cię ktoś w końcu na dobre wypierdzieli.

#t gratulacje

waski
21-08-2022, 19:45
Powrót po małej przerwie :)

Skończony Pirate Rook Quest :) Vallery dziękuję za pomoc :)

https://i.imgur.com/SFs0wgn.png

2000 lvl :)

https://i.imgur.com/ThJ1lhy.png

Lecimy dalej :) Pozdrawiam całą gildie :)

Sasha Rookslayer
21-08-2022, 20:02
Gratulacje! Coś się ostatnio obijacie, gdzie są zdjęcia się pytam?! !ooo

1st R. Boonek
21-08-2022, 20:51
Gratulacje tylko szkoda, ze tak dawno nikt tu nic nie wrzucał :p

Creati
22-11-2022, 10:36
Dawno mnie tu nie było :)
Wrzucam coś dla odświeżenia tematu i zachęcam pozostałych członków MyWyOni do częstszego wrzucania zdjęć ;)

https://i.imgur.com/NPEMVIu.png

Na dniach kolejne screeny ode mnie
Pozdro Uwe :)

Damballa
22-11-2022, 10:56
Gratuluję ;) jak mnie dogonisz to ci oddam phoenixa xD

P.S może co dodam na dniach ��

#e Sasha Rookslayer poleruje jajeczka xD

Sasha Rookslayer
22-11-2022, 11:51
Gz Uwe, ładny poziom! Czekam na więcej fotek.

PS
Minek to nobek. :xd:

Kamilosek55
02-12-2022, 23:13
Gratulacje
go go 3k :soczek:

1st R. Boonek
03-12-2022, 10:11
Coś ucichł temat, do roboty nobki :D

Gz

Raoul Duke
06-12-2022, 18:18
Mówisz masz :)

https://i.imgur.com/gPHRzfU.png

Pozdro dla wszystkich:peace:

Widow
07-12-2022, 13:58
Gratulacje Panowie!
Oby tak dalej.

Kamilosek55
07-12-2022, 14:19
2,5k WoW graty
go go 3k

woojtylaa
07-12-2022, 14:28
największe gz za to, że Ty grasz na oryginalnym cliencie :D
lecisz dalej! gz

Szallony
07-12-2022, 15:37
Graty, cisnij dalej ! ;)

Kamilosek55
09-12-2022, 22:57
1200 :D
https://i.imgur.com/L7KPPcK.jpg

Szallony
10-12-2022, 09:49
oo, jest i 1,2k graty ! ;)

Creati
14-12-2022, 20:18
Witam ponownie to znowu ja ;)

Damballa
Szykuj pheonixa XD nadal czekam na te twoje zdjęcia na dniach :D

Sasha Rookslayer
Dzięki, robię co mogę ;)

Kamilosek55
Gratuluję i dzięki, lecisz do 1.5k :)

Raoul Duke
Gratuluję

Widow
Dzięki

Dzisiaj znowu coś ode mnie :)

https://i.imgur.com/aZVzbvu.png

https://i.imgur.com/NDH6nvu.png

https://i.imgur.com/jUh685c.png

https://i.imgur.com/D0sFAFB.png

https://i.imgur.com/RA0ffl5.png

https://i.imgur.com/KQBKSr4.png

Mam nadzieję że zdjęcia się podobają.
Na Dniach kolejna dawka.

Szallony
14-12-2022, 21:19
Giezety ! Fajnie ze cos tez wrzucacie ;)

Sasha Rookslayer
14-12-2022, 21:35
Gratulacje Uwe! :spoko:

Kamilosek55
14-12-2022, 22:42
Jak wjeżdżasz to na pełnej . 2600 do końca roku ? no chyba 2700 :D
Gratki

Matj
14-12-2022, 22:47
Gratulacje, leć do 3k ;d

Widow
14-12-2022, 23:47
Gratulacje! Creati
Oby tak dalej :spoko:

Damballa
15-12-2022, 22:58
Ciskasz bolcu głebiej! Gratuluję lewelków, tylko next time zapraszaj na sski xD

Creati jak się ogarnę to wrzucę ez :klotnia:

waski
16-12-2022, 14:55
Gratki :) lecisz do 3k ;)

Rekrut
16-12-2022, 17:43
Gratuluję. .
#edit

Piękne bocenie w środku nocy hehehe.

Kamilosek55
17-12-2022, 00:53
1250
https://i.imgur.com/Op4MD0u.jpg

Centaurion
17-12-2022, 03:55
Miałem Uwe za kogo innego... a tu nowość...
[17/12/2022 03:24:52] Nedin -> Uwe Rook was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Przykro mi i nie gratuluje bociarzu ;)

Sasha Rookslayer
17-12-2022, 10:45
Oj Uwe, Uwe.. :D

Gratki Pikaczu, VeB! :D

woojtylaa
29-12-2022, 23:25
Dawno nic nie było w temacie, a ode mnie to już wg. Coś tam klikam i ahmeda sobie też zrobiłem ostatnio.

https://cdn.discordapp.com/attachments/763456018884853801/1058147866037723237/500.png

Damballa
29-12-2022, 23:42
Gratulacje mordeczko! Trzymaj tak dalej ;)

P.S wazzzaaaaaaaaa

Kamilosek55
29-12-2022, 23:43
Gratulacje , czekamy na 1k :killer:

Damballa
31-12-2022, 19:31
Witam wszystkich serdecznie!! :D Wjeżdża długo oczekiwany ode mnie ss'ik :jupi:

Sory że nie 3K ale zamuliłem dupsko na choince :confused:

https://i.imgur.com/vlLSABR.png

Będzie tego więcej jak mi się zechce xD

Pozdróweczki :P

Kamilosek55
31-12-2022, 20:52
Gratulacje ładnie lecisz
ps tak czekamy na więcej xD

waski
01-01-2023, 10:59
Gratki Haszoo lecisz dalej :)

Creati
15-01-2023, 13:19
Witam ponownie ;)

Damballa
Słabiutko Haszowy czekamy na więcej skrinów.

woojtylaa
Gratulację i lecisz jak najdalej.

Kamilosek55
Gdzie najnowsze skriny? GZ

Kolejna dawka ss ode mnie.

https://i.imgur.com/z62HsY1.png

https://i.imgur.com/PQIpD9u.png

https://i.imgur.com/nUemuEG.png

https://i.imgur.com/5FGl8Dd.png

Długo oczekiwany 2600 :)

https://i.imgur.com/Jx4IgLB.png

Motylek z 7 bossa, muszę w końcu naprawić ten bug z dwoma motylkami :D

https://i.imgur.com/ymcZv1O.png

Na dniach znowu coś wstawię.
Do zobaczenia ;)

waski
16-01-2023, 20:47
Witam :)

Gratulacje i czekam na więcej ss :)

To teraz coś ode mnie :)

Postać Celek Rookslayer już nie jest w moim posiadaniu a to ostatnie ss z Celka :)

2112
https://i.imgur.com/Ke2dsqb.png

2121
https://i.imgur.com/S39c689.png

Nawet z dropem ostatnie dni :) pierwszy i miejmy nadzieje że nie ostatni :)
https://i.imgur.com/rKnPSwm.png

2900 nowy ja :D
https://i.imgur.com/1w5qOAf.png

2910
https://i.imgur.com/DFlBptb.png

Motylek :)
https://i.imgur.com/de4xCHx.png

Rekrut
16-01-2023, 20:50
Niezły lot z ahmeda :D

Gratuluję

Szallony
16-01-2023, 21:30
Gratulacje ! Powodzenia dalej dla Wszystkich, zacny loot z ahmeda, mam nadzieje ze tez kiedys trafie ;D

Pedzel
18-01-2023, 10:15
Wow. Kapitan Hasz dalej na rejonach? :) Nieźle lecita chłopaki. Nie sądziłem, że jeszcze są ekipy. Powodzenia.

Kamilosek55
18-01-2023, 11:39
Creati
Gratulacje lecisz po 3k wkrótce coś dodam :)
waski
Gratulacje , samych sukcesów na nowej postaci , oby Ci się dobrze grało

woojtylaa
18-01-2023, 19:16
nono gz chłopaki Creati i waski ja tu chce widzieć topke na dniach XDD

oby tak dalej, gildia się ładnie rozwija, nikt nie ma podjazdu!

Damballa
19-01-2023, 18:37
Gratulacje dla największych czubków APO! Creati waski

Czekam na kolejne SSki ;)

Kamilosek55
29-01-2023, 20:09
Creati
No i w końcu mogę się czymś pochwalić
Mummy już jakiś czas :) + 1500
https://i.imgur.com/PKZwBSc.jpg

waski
30-01-2023, 15:36
Gratulacje :) lecisz do 2k :)

*Wulfgar*
30-01-2023, 16:41
Gratulacje, leć do 2k :rolleyes:

Elemele
30-01-2023, 17:44
Widzę, że Rookguard ma się całkiem dobrze. Przez te screeny coraz bardziej mnie kusi, by spróbować przygody na wyspie dla początkujących.
Gratulacje lvla! 🍺

Rekrut
30-01-2023, 18:25
Ty też masz autoatak?:)

Gratuluję

waski
30-01-2023, 20:48

2920
https://i.imgur.com/g9o103V.png

2925
https://i.imgur.com/PLQ5yxT.png

2929
https://i.imgur.com/ejGILqh.png

I nawet jakiś lot wpadł z Ahmeda :)
https://i.imgur.com/b0u0XvL.png

https://i.imgur.com/sOp4Q1u.png

Pozdrawiam ;)

Kamilosek55
30-01-2023, 20:56
Gratulacje ładnie spadło czekamy na 3k :)

MichaS
02-02-2023, 23:23
Gratulacje Panowie!
Trzymajcie tak dalej :spoko:

*Wulfgar*
03-02-2023, 11:10
Gratulacje! Wbijajcie milionowe poziomy :cool:

Rekrut
04-02-2023, 18:57
U Was na rooku przynajmniej jest jakiś lot z tego ahmeda.

Gratuluję

Matijasek
05-02-2023, 01:39
wow ale kozackie loty z potworów

gratuluję wspaniałych osiągnięć!

powiedzonka w dalszej szalonej rozgrywce

Kamilosek55
09-02-2023, 08:22
waski
Dzięki powoli do przodu może wbije w tym roku
*Wulfgar*
Dzięki , postaram się wbić ten 2k
Elemele
Dzięki, gra na rooku jest bardzo przyjemna . polecam
Rekrut
Dziękiautoatak?Nie!.Ja mam o wiele lepsze rzeczy;)
1555
https://i.imgur.com/IxuES4L.jpg

Matijasek
09-02-2023, 09:51
bardzo ładny awans poziomowy!
to mi sie podoba o to chodzi!

nie poddawaj się i walcz do upadłego z wiatrakami!

Mr Joint
25-02-2023, 15:17
Gratulacje Pika.
Go Go 2k
Pozdro.

Rekrut
25-02-2023, 17:40
Jakie masz te lepsze rzeczy?:)

Gz pokemonie i cisnij dalej

Raoul Duke
04-11-2023, 08:27
Na rozruszanie tematu poranny awans:

https://i.imgur.com/8tEmahB.png

Pozdro dla całej gildii!

Legenda Sasha
04-11-2023, 08:47
Gratulacje!

Coś słabo lecicie z tematem, gdzie są zdjęcia!?

Kamilosek55
05-11-2023, 20:29
Gratulacje czekam na 30 club i 3k . Ruszamy z tematem :D

Raoul Duke
06-11-2023, 18:24
Dziękówa! 3k na dniach ;)

Creati
07-11-2023, 20:22
Gratki dla wszystkich :D

Małe awansy ode mnie.

https://i.imgur.com/KHmnRxV.png

https://i.imgur.com/2JF6LcM.png

Powodzenia dla wszystkich, czekam na kolejne ss.

Kamilosek55
07-11-2023, 20:23
Gratulacje czekam na 30 club i 3k :D

Raoul Duke
12-11-2023, 10:01
Gratulacje Uwe!

3000 do końca roku będzie xD

Damballa
12-11-2023, 22:57
Kto tu powrócił, Gzety!

Creati
25-11-2023, 16:37
Witam, obiecałem że coś wrzucę no i nadszedł ten czas :D

Kamilosek55
Mam nadzieje że na dniach :D

Raoul Duke
Nie przesadzajmy XD

Damballa
No teraz czekamy na Ciebie :)

https://i.imgur.com/kSQKS1e.png

https://i.imgur.com/Vjx45Ge.png

https://i.imgur.com/41WA4of.png

https://i.imgur.com/YF2D1lc.png

https://i.imgur.com/CKdRh0g.png

https://i.imgur.com/y6AlVbu.png

https://i.imgur.com/rVM6lLJ.png

https://i.imgur.com/Jo4jp3Y.png

https://i.imgur.com/UmZczUm.png

https://i.imgur.com/2EaKHQB.png

https://i.imgur.com/94cmDIl.png

LOOT i mały bonus :)

https://i.imgur.com/dYnkeeZ.png

https://i.imgur.com/Wm7C6aY.png

https://i.imgur.com/V9LRIbL.png

Miłego oglądania. Na dniach nowe SKRINY.
Pozdrawiam całe MyWyOni

MichaS
25-11-2023, 16:55
Gratulacje! Creati
Goń po 3k :)

Raoul Duke
25-11-2023, 17:01
Giezety Wodzu :D

Tylko tydzień mnie nie było, a tu tyle się wydarzyło. GoGoGo 3000!

Legenda Sasha
25-11-2023, 17:24
Ładne zdjęcia, gratulacje. ;)

Tyrion
25-11-2023, 19:19
Pięknie Uwe! Gratuluję awansów, zdobyczy i kostiumu! :D

waski
26-11-2023, 09:56
Gratulacje Uwe :) oby tak dalej :)

Matj
26-11-2023, 10:57
Gratulacje :)

Demon
26-11-2023, 21:53
gratulacje ( :

waski
30-11-2023, 19:07

2950
https://i.imgur.com/UtC6BHV.png

2989 i 30k hp
https://i.imgur.com/759Jyy6.png

3000 :) dziękuję całej gildii :))
https://i.imgur.com/3EMZKRl.png

i trochę lota :)
https://i.imgur.com/H6sLqAG.png

https://i.imgur.com/VbowIFG.png

Pozdrawiam całą gildie My Wy Oni :))

Sunarrem
30-11-2023, 19:28
Gratulacje. Pozdrawiam :)

Legenda Sasha
30-11-2023, 19:57
Ładnie się bawicie na tym Rookgaardzie, gratulacje. ;)

Damballa
30-11-2023, 20:48
GZeciaki pasztecik :cool: fajny loot !

Raoul Duke
30-11-2023, 22:16
Gratulacje Celuś! ;)

Tyrion
03-12-2023, 00:08
Pięknie Celuś! Postać trafiła w dobre ręce! :D

Creati
23-12-2023, 00:46
Witam wszystkich, leci coś znowu ode mnie ;)
MichaS
Powoli do celu, coś tam expie na dniach będzie :D
Raoul Duke
Dzięki, no musisz coś nadrobić xD
Legenda Sasha
Dzięki, są i następne do obejrzenia :)
Tyrion
Dzięki liczę na Twój powrót na dniach
waski
Dzięki i Tobie również gratuluję
Matj
Dzięki :)
Demon
Dzięki :)
Sunarrem
Dziękuje
Damballa
Dzięki, nadal czekamy na Twój powrót na miesiąc xD

Standardowo zacznę od awansów

https://i.imgur.com/NUgzyYk.png

https://i.imgur.com/n72moiz.png

https://i.imgur.com/ywA11oK.png

https://i.imgur.com/E7IX6DG.png

https://i.imgur.com/97wu3Rg.png

https://i.imgur.com/3OMlZXV.png

https://i.imgur.com/kPrp9Jb.png

https://i.imgur.com/J79HoKa.png

https://i.imgur.com/YX6dN0q.png

https://i.imgur.com/QggnPGy.png

https://i.imgur.com/GcQTQ91.png

https://i.imgur.com/QvF5bEC.png

https://i.imgur.com/izYxfFP.png

https://i.imgur.com/akiItOw.png

https://i.imgur.com/XyHhGsw.png

https://i.imgur.com/LYKtvKO.png

https://i.imgur.com/FnqJxhJ.png

https://i.imgur.com/avDqY0T.png

LOOT

10 Guzu zabite i jak zwykle szału nie było...

https://i.imgur.com/H48A0x4.png

Broszka z Ahmedzika

https://i.imgur.com/LYU5UDE.png

Hota z Rook Kinga

https://i.imgur.com/iWmOUIZ.png

Może uda się wbić 2800 do końca roku, powodzonka wszystkim
Pozdro MyWyOni

MichaS
23-12-2023, 01:24
Gratulacje!
Już nie dużo brakuje do 3k ;)

Kamilosek55
25-12-2023, 01:09
GRATULACJE :)
3k do końca lutego ?

waski
27-12-2023, 20:24
I znów coś ode mnie :))

3030
https://i.imgur.com/xm89uaL.png

3050
https://i.imgur.com/dhQyDFa.png

mały lot :)

motylek
https://i.imgur.com/jSagR4I.png

th pierwsze na tysiąc ubitych xDD
https://i.imgur.com/bBtNaNV.png

Raoul Duke
28-12-2023, 20:21
Giezety Celek i Uwe :)))

I GRATULACJE dla wszystkich z gildii co brali udział w evencie, dzięki wam udało się zająć aż 3 miejsca w Grinch evencie :)

Mikul1960
29-12-2023, 14:23
Gratulacje dla całej ekipy MyWyOni :)

SEDING
29-12-2023, 15:53
Gz!!

Marozell Lux zawodnik polecam dodac expi jak poebany

Kamilosek55
31-12-2023, 00:08
Bardzo ładne awanse czekamy na więcej
Gratulacje

waski
04-02-2024, 18:38
I znów coś ode mnie :)
Kilka awansów :)

3065
https://i.imgur.com/pfqdpK4.png

3085
https://i.imgur.com/Fktwypi.png

3090
https://i.imgur.com/08XJriy.png

3100
https://i.imgur.com/cfSvJ0a.png

Pozdrawiam Całą gildie MyWyOni :))

Palldino
25-09-2024, 19:36
cosik na odświeżenie temu :D

https://i.imgur.com/u9sqv0m.jpeg

Ryonal_R
26-09-2024, 09:02
To ja też dodam, połowa tego co UP

https://i.imgur.com/hlvJFyq.png

Week
28-09-2024, 11:48
Gratuluję, piękne awanse :)

Rekrut
29-09-2024, 20:55
Nie gratuluję ononowcy

Demon
30-09-2024, 15:12
gratulacje Panowie ( :

waski
27-10-2024, 20:21
Znów coś ode mnie :)

Podziękowania dla całej ekipy <3 bez was by się nie udało <3

3500 :)

https://i.imgur.com/Txjl0RX.png

Pozdrawiam całą gildie My Wy Oni

Creati
30-10-2024, 17:48
Gratulację wbicia tak zacnego poziomu doświadczenia, nie zatrzymuj się lecisz do 3600 :D
Czekam na dalsze zdjęcia, może niedługo i ja coś wrzucę.
Pozdrawiam

Raoul Duke
16-11-2024, 09:39
Gratulacje Celek! 4k na dniach ;))

MichaS
16-11-2024, 17:25
Gratulacje Celek!
3600 na dniach? ;)

Kamilosek55
30-11-2024, 20:33
Gratulacje oby tak dalej , go go 4k

Hakkuwa
30-12-2024, 09:36
Nie gz uwe wypieral sie ze nie ma botow a dostal bana parodia. Kolejnych botterow rokowych tez bede zglaszal.

Neuroleptyk
31-12-2024, 09:11
Gratuluje, podziwiam za siedzenie na wyspie dla początkujących, nie rozumiem ale podziwiam :)

Creati
18-08-2025, 17:23
Nie gz uwe wypieral sie ze nie ma botow a dostal bana parodia. Kolejnych botterow rokowych tez bede zglaszal.

Parodia jest to że nigdy z Tobą nie rozmawiałem mały człowieczku.
Nie pozdrawiam!
Na dniach coś wrzucę.