PDA

View Full Version : [Konto] Prosze zaloge o pomoc.

Muruje Silkaty
16-06-2020, 19:38
A wiec, napisalem do Was e maila,aczkolwiek od tygonia cisza. Mam problem poniewaz zapomnialem hasla I nicku postaci, posiadam tylko e maila I numer acc. Jest jakas szansa na pomoc w odzyskaniu konta z Wasza pomoca? Rozchodzi sie o ok.300rp,wiec bez szalu,ale bardziej zalezy mi na tym aby konto bylo przypisane do mojego emaila. Pozdrawiam,Daniel.
Ps. Sory za bledy, pisze z telefon u, z eng t9

Damballa
16-06-2020, 23:29
Lepiej było dać ten temat do działu zgłoszeń. Lecz tutaj i tak ci pewnie ktoś odpowie, następnym razem kogoś otaguj z ekipy szybciej im wleci wątek w oko :D

Pozdrawiam.

Voltan Inquso Nedin Lirtes

Sasha Rookslayer
17-06-2020, 00:00
Szansa zawsze jest, niestety będziesz musiał poczekać.
Nie tylko ty czekasz od xx dni/tygodni/miesięcy na odpowiedź na maila. ;)

Ja to nie wiem kto zajmuje się odpisywaniem na te maile, ale od razu taką osobę wypierdzieliłbym na zbitą kiełbasę za bramę!

Cassius Clay
17-06-2020, 03:37
Szansa zawsze jest, niestety będziesz musiał poczekać.
Nie tylko ty czekasz od xx dni/tygodni/miesięcy na odpowiedź na maila. ;)

Ja to nie wiem kto zajmuje się odpisywaniem na te maile, ale od razu taką osobę wypierdzieliłbym na zbitą kiełbasę za bramę!

Dokladnie, ludzi w ekipie wiecej niz ustawa przewiduje :D:D:D, up podobno "czeka" a ludzie z ekipy maja totalna wyj**ke, zeby miec az tak napiety grafik podziwiam :rolleyes:

Muruje Silkaty
18-06-2020, 18:48
Szanowna Administration, prosze o pomoc.

Wnorekkk
18-06-2020, 19:15
Szybciej będzie Ci założyć nowe konto i wbić lvl na nowo.

Muruje Silkaty
19-06-2020, 11:13
W sumie jak widze, ze zaloga ignoruje graczy to grac sie odechciewa :)

BlackD.exe
19-06-2020, 22:15
W sumie jak widze, ze zaloga ignoruje graczy to grac sie odechciewa :)

A odezwiesz się w grze w sposób niekulturalny, to ban na 1.5 miesiąca dostaniesz, a na pilny temat szkoda czasu im odpisać.
Olej ten OTS, dobrze Ci radzę.

Muruje Silkaty
19-06-2020, 22:46
A odezwiesz się w grze w sposób niekulturalny, to ban na 1.5 miesiąca dostaniesz, a na pilny temat szkoda czasu im odpisać.
Olej ten OTS, dobrze Ci radzę.

No niestety, ale chyba masz racje. Chcialem za grac ze wzgledu na sentyment. Dokopalem sie do e maila od apo z 2007r. Czyli jak mialem 13lat :p pozdrawiam

Dynatzy
21-06-2020, 18:59
A zastosowałeś się do wytycznych ustawionych przez Ferruma?

DrexowyVolm
26-06-2020, 08:24
predzej wyexpisz ten 300 niz dostaniesz spowrotem swoje konto ktore jest bardzo stare i watpie ze komus bedzie sie chcialo w tym grzebac

Yankovsky
12-07-2020, 01:03
Mi odpisali po 2 miesiącach w grze na rrv. Na email do dzisiaj cisza.

Artis
13-07-2020, 17:48
Ferrum się zajmuje takimi rzeczami. Napisz do niego.

Kowal’1.0
31-07-2020, 22:20
Na maila odpisać nie potrafią, spróbuj złamać regulamin na forum to zaraz się pojawia do wystwiania pkt karnych, wtedy może ich złapiesz :)
/Inquso dostęp do maila ma tylko Mortiis Voltan Rinson i Ferrum

Kiroshi
04-08-2020, 11:50
Nie wiem jak Wy ale ja chyba czekam od Maja na odpowiedź, radzę sobie odpuścić i zacząć grać od nowa, strata czasu i nerwów na nich.

Week
04-08-2020, 18:38
Nie wiem jak Wy ale ja chyba czekam od Maja na odpowiedź

To chyba dosyć krótko, w porównaniu do mnie, gdzie czekałem na odpowiedź Mortiisa ponad 2 lata, co do nagrody na konkurs, który organizowaliśmy.

radzę sobie odpuścić i zacząć grać od nowa, strata czasu i nerwów na nich.

A ja radzę całkiem odpuścić, po co odpuszczać i zakładać coś ponownie, skoro nie potrafią załatwić sprawy, która nie zajmie im nie więcej jak 15 minut?

@Topic

Była bardzo dobra szansa na odbudowę przez Mortiisa tego OTS'a, gdy koronawirus dawał nieźle w dupę na świecie, niestety jej nie wykorzystał, a mógł zgarnąć jeszcze niezłe kokosy z tego serwera.
Teraz nawet nie masz co liczyć na pomoc, wątpię że nawet przeczyta ten temat.

Old Player
10-11-2020, 05:49
Ja już czekam 1.5 tygodnia na odpowiedz na e-mail, na RRV kazali pisać e-mail żeby pozbyć się problemu, to tylko 1800 knight, a już wbiłem 500 poziom zaczynając od nowa XD

Prawda jest taka że jakby się wzięli za odpisywanie na te mejle i pomaganie ludziom odzyskiwać stare konta do których zapomnieli hasła czy numeru acc to liczba wzrosła by o 100%