Zaloguj się

View Full Version : Mortiis przedsiębiorca.

Kiritsugu
23-06-2020, 00:38
Siemaneczko Wam, a bardziej bobry wieczór! :rolleyes:

Co sądzicie o tym wspaniałym biznesmenie Mortiisie z Podkarpacia?
Jest w posiadaniu sklepu, serwera i forum APO. (Sklep chyba do niego nie należy).:eek:
Czy jego biznes jeszcze będzie w miarę przynosił mu dochód? :chytry:
Osobiście strzelam na chybił trafił jak w LOTTO, że do 2024r. :cwaniak:

Mortiis

Obudziłeś się gościu, jak ten sklep internetowy jest praktycznie od początków tego serwera. Wcale nie śmieszne.
Mordeczko, ja tylko chciałem Was zapytać ile czasu Mortiis pociągnie w tym biznesie.

Widać ze Ci się nudzi...fajnie ze jest przedsiębiorczy w to życiu, pewnie mu zazdrościsz bo Ty możesz zostać przedsiębiorca tylko na tibii :)
Nie zazdroszczę, ale dziękuje za słowo otuchy. Mam nadzieję, że zostanę lepszym przedsiębiorcą pixelków od Sashy. Pomimo, że on TOP1, a ja TOP 140+. Zrozum, że ten dział, to piaskownica i można wszystkie głupoty i śmiechujki tworzyć.

BlackD.exe
23-06-2020, 09:13
Obudziłeś się gościu, jak ten sklep internetowy jest praktycznie od początków tego serwera. Wcale nie śmieszne.

Kowal’1.0
23-06-2020, 15:02
Widać ze Ci się nudzi...fajnie ze jest przedsiębiorczy w to życiu, pewnie mu zazdrościsz bo Ty możesz zostać przedsiębiorca tylko na tibii :)

Okey
23-06-2020, 20:36
Mordeczko, ja tylko chciałem Was zapytać ile czasu Mortiis pociągnie w tym biznesie.

"Ciagnie" w tym biznesie od wielu, wielu lat - dlaczego teraz mialby miec gorzej? Teoretycznie wiecej ludzi umiera, totez profit takze powinien byc porownywalnie wiekszy, niemniej jednak obawiam sie, ze musialby zainwestowac w stoisko z tymi zniczami.

Smieszki, smieszkami - ale generalnie tu nie ma powodu do smieszkow, jezeli sa z tego pieniadze to i gowno w torebkach mozna sprzedawac.

#edit
nie mozna zaznaczyc wszystkich opcji w ankiecie, wystawiam negatywna opinie:

negatywna opinia

Sasha Rookslayer
23-06-2020, 21:47
Opłacenie serwera nie jest takie drogie jak mogłoby się wydawać.
Odnośnie sklepu to jestem ciekaw czy należy on do Mortiisa czy do kogoś innego.

1st R. Boonek
23-06-2020, 22:59
W szczytowej formie na apo grało pewnie z 1,5k+ ludzi (nie byli zalogowani jednoczenie). Nawet jeśli tylko 1/3 z tych wszystkich ludzi kupiła pacc, a kosztował on 10zl na 45 dni to mortiis dostawał 5000 na 1,5 miecha w czasach gdzie lmy niebieskie kosztowały z 4,50.