Zaloguj się

View Full Version : Comeback

Uzalezniony
06-07-2020, 18:02
Siemanko, przychodzę z pytaniem, czy warto wrócić i startować od zera, nie chce z kupnem eq czy charem na allegro, bo grałem 2k7, nie pamiętam zbyt wiele, z resztą dojść do czegoś sam to co innego 😁. To jak warto wrócić ?

smerfus
06-07-2020, 18:10
Ja myśle prawdę mówiąc ze jeśli masz dużo czasu to warto. Łatwo się expi i leci naprawdę lvl. Zmienione respy itd. Jeśli masz chęć i czas to zapraszamy :)

Uzalezniony
06-07-2020, 18:11
Ja myśle prawdę mówiąc ze jeśli masz dużo czasu to warto. Łatwo się expi i leci naprawdę lvl. Zmienione respy itd. Jeśli masz chęć i czas to zapraszamy :)

Może czasu jak lodu to nie mam, ale wróciłbym z sentymentu, nie walczyłbym o nie wiadomo co strikto fun 😁😁

Sasha Rookslayer
07-07-2020, 16:46
Jeżeli nie liczysz na nowości czy tam topkę to warto wrócić, jest masa rzeczy, które możesz robić. Polecam. :D

C9 Fanboy
07-07-2020, 17:48
nie popelniaj tego bledu, ten ots i podejscie administracji to karykatura siebie z lat w ktorych grales

BlackD.exe
07-07-2020, 19:25
Osobiście odradzam powrót na ten ots. Jeżeli nie masz co robić z czasem, to serio znajdź sobie inny ots/inną grę lub nawet oglądaj pamiętniki z wakacji w TV, bo nawet to jest ciekawsze, niż granie na tym bagnie.

Moim zdaniem warto wrócić jeśli masz trochę wolnego czasu. Dużo jest do roboty od 0, Plus nadchodząca aktualizacja nad którą pracują.

Pozdrawiam

Piszesz o tym update, który był zapowiadany w 2016r?
Czy o tym w 2018 (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=136574).
Jeżeli myślisz, że cokolwiek zostanie tutaj dodane, to mogę z czystym sumieniem Ci powiedzieć, że jesteś nieźle pierd:pomocy:lnięty.

Damballa
07-07-2020, 20:44
Moim zdaniem warto wrócić jeśli masz trochę wolnego czasu. Dużo jest do roboty od 0, Plus nadchodząca aktualizacja nad którą pracują.

Pozdrawiam