PDA

View Full Version : Ban sashy na chatbox

Barteq2
19-07-2020, 12:34
witam

dlaczego sasha zostal zbanowany na chatboxie skoro on jest prowokowany przez botera, flyfa, dudo i rekruta?? :confused::confused:

sasha jest niewinny, a gdyby nie on to by w ogole nic sie nie dzialo na chatboxie

#muremzasasha

Sasha Rookslayer
19-07-2020, 12:37
Pamiętaj, faworyzowanie innych, stronniczość nigdy się nie skończy. :D

TuK!
19-07-2020, 12:40
Hmm.. Ja bym wyszedł z czystą propozycją wymiany Sashy na Rekruta bo on tylko i tak jedyne czego używa to świniak + synonimy tego słowa.

Dudo Wielki Ziomal
19-07-2020, 14:36
witam

dlaczego sasha zostal zbanowany na chatboxie skoro on jest prowokowany przez botera, flyfa, dudo i rekruta?? :confused::confused:

sasha jest niewinny, a gdyby nie on to by w ogole nic sie nie dzialo na chatboxie

#muremzasasha

Mnie nie obwiniaj, bo mnie tez obraza, a poza tym to samo dostalem Co Michael

Zarexoholik?
19-07-2020, 14:38
Sasha, daj znać jak potrzebujesz adwokata. W innym wypadku czeka Cię długi wyrok.

Ps. Były dowody winy?

#wolne#sądy#kod#wałęsa#schetyna#uwolnićorkę

Sasha Rookslayer
19-07-2020, 14:56
Sasha, daj znać jak potrzebujesz adwokata.

Potrzebuje, ratuj. :help:

Dudo Wielki Ziomal
19-07-2020, 15:01
Potrzebuje, ratuj. :help:

Jestes najwiekszym prowokatorem na aPO nie wiem skad, kazdy twierdzi ze jest WINIEN? Skoro sam mi pisales na PW ze lubisz jak o tobie sie zle mowi wiec po co udajesz ofiare?
Sam Piszesz o KIELBASACH, truskawkach z plantacji - po co to robisz??

smerfus
19-07-2020, 18:08
O kurczę xD nawet mnie tutaj ujęli mimo ze akurat kogo jak kogo ale jego nie prowokowałam wgl ;D

Jestem pod dużym Wrażeniem.

Hah tak nawiasem. Mnie nikt nie żałował na banicji wiec i Ja również tak uczynię

Kowal’1.0
20-07-2020, 10:50
Ja dostałem dozywotke na chatbox, za co? A no może za prawdę w kierunku administracji i Ketoprofena, który pewnie pisał z łzami w oczach zeby mnie zbanowali na CB bo nie daje sobie rady :)

Krótko! Administracja broni kolegów! Ban dla Zarexa który zostaje zdjęty chociaz gość pushuje i zakłada ringa(w jednym czasie, może ma dwa kursory i dwie myszki?)jak szalony :)

Dudo Wielki Ziomal
20-07-2020, 12:54
Problem w tym - ze, On prowokuje a potem inny cierpia kiedy chca sie odegrac. Taki temat.
Bo On chce zeby all onim gadali potem ich zglasza a wyjdzie na koniec tak, ze zostanie On sam i jego moby co sie respia w TEMPLE. / Nie pozdrawiam :E

djakon
20-07-2020, 13:06
Dobrze niech grubas kwiczy

Sasha Rookslayer
20-07-2020, 15:16
Antygona się cieszy. :usmiech:

djakon
20-07-2020, 15:30
Antygona się cieszy. :usmiech:

kwik kwik czy ban za antygone?

[Inquso] Za mnie, Rekruta i Smerfusa.

Dudo Wielki Ziomal
21-07-2020, 21:37
Prowokuje, potem zgłasza i wy co poniektórzy mu piatke przybijacie

1st R. Boonek
21-07-2020, 22:56
Dostał bana, bo to debi. Sam siebie na takiego kreował wiec czemu nagle się temu sprzeciwia? Reszta wymienionych użytkowników w przeciwieństwie do głównego podmiotu spełnia normy społeczne. Poza tym to nie jest temat dla użytkowników, niech się odwoła i tyle...