View Full Version : Wydłużenie czasu działania czaru "utevo res ina".
Zarexoholik?
23-07-2020, 12:18
Proponuję, by wydłużyć czas działania czaru "utevo res ina" do np. 10/15 minut. Tak by nie trzeba było co chwilę ponownie go używać. :nauka:
PS. Ile aktualnie trzyma czar?
Minutę.
Sasha Rookslayer
23-07-2020, 12:48
Szczerze nie mam zdania, ale jak już coś zmieniać to może podniesiemy wymagania? Zamiast 100 many dać 500? Wtedy i 15 minut może działać owy czar. :D
PS. Ile aktualnie trzyma czar?
Master Lucas ban
23-07-2020, 12:56
Aktualnie gram profesja ktora nie moze uzywac tego czaru, ale jak gralem magiczna lubilem zmieniac sie w rozne mobki i faktycznie bylo to troche denerwujace az do tego stopnia ze w koncu ustawilem sobie to na hotkey ;D
jestem na tak
Damballa
23-07-2020, 13:35
Jestem na tak.
Jedyny powód dla którego sam nie używałem tego czary był właśnie krótki czas działania. Przedłużenie czasu jej działania wniesie fajne urozmaicenie na main.
1st R. Boonek
23-07-2020, 14:03
Kiedyś był taki błąd, ze jak założyłeś s ringa i rzuciłeś czar utevo res ina to outfit zostawał do smierci lub wylogowania, może nadal działa.
#t nie widzę przeciwskazan
Utevo res ina to istotna kwestia i trzeba sie nia zajac. Jestem za wydluzeniem czasu dzialania czaru.
vallderos
23-07-2020, 22:40
Przecież jest czar exana ani, który wydłuża czas działania przebrania z utevo res iny do śmierci/wylogowania jeśli się nie mylę. Może go uzyć tylko sorc.
Kowal Chora Glowa
24-07-2020, 10:45
Chcesz być szczurem dłużej niż minutę? Jestem na tak, będzie Ci pasowało :)
C9 Fanboy
24-07-2020, 15:23
słaby pomysł nie ma co przeciążać tibijskich górników mogliby się zesrać od nadmiaru pracy
Orson_Pall
24-07-2020, 16:08
Również jestem na nie, męczennicy lepiej niech zajmą się wymyślaniem idealnej proporcji ebola batow do cave skeletonow na najedzie po 8 godzin dziennie na teście a nie takimi beznadziejnymi propozycjami.
Zarexoholik?
24-07-2020, 17:42
Chcesz być szczurem dłużej niż minutę? Jestem na tak, będzie Ci pasowało :)
Rozszyfrowałeś mnie mazepo, dzięki. :boks:
słaby pomysł nie ma co przeciążać tibijskich górników mogliby się zesrać od nadmiaru pracy
Badam grunt pod interesy. Jak uda im się z tym uporać to zacznę im zlecać trudniejsze zadania. :pisze:
Splaxor
Dajmy im szansę! Jedną, ale dajmy... :)
Ze względu na profesję nigdy nie używałem tego czaru. Jeśli ma skorzystać z tego jedna osoba to opłaca się to zmienić, ale czy administracja sobie z tym poradzi?
Zarexoholik?
Jak myślisz dadzą radę?
Belmondo
28-07-2020, 02:24
proponuje zeby kazda profesja mogla go uzywac, niech zabiera nawet 5000 many i bedzie do restartu serwa/smierci itp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.