Zaloguj się

View Full Version : Problem z misją u Jobsa

Zays
25-07-2020, 16:38
Mam problem z misją z Orc Shamanem, mianowicie zrobiłem misję na dobiegniecie w 100 sekund do okregu , zniszczyłem go po czym po kilku dniach gdy zebralem potrzebne przedmioty do rozmowy z Orc Shamanem spróbowalem z nim porozmawiac na wilku. Niestety Orc Shaman , nie chce ze mna rozmawiac. Do tego nie mam dostepu do wcześniej "zdobytych" terenów na dwarfach. Jestem na 100% pewien ze jestem na tej misji (mam wyłowioną ksiązkę ze stawu) , do tego mam osobę , która moze poświadczyć , że pomagała mi przy misji wbicie 3 lvl za bramka ( przerabiał mi motyle potrzebne do wbicia 3 lvli za bramką). Proszę o kontakt i rozwiązanie problemu :)
Dodam ,że błąd występuje na postaci o nicku : Avengo
Pozdrawiam :)

Sir Avengo
26-07-2020, 00:39
Może być jakiś problem z zaliczeniem czegoś jeśli korzystasz z OTC na kliencie apowskim zazwyczaj nie ma pewnych problemów z misjami na shaman seta.

Mortiis
27-07-2020, 09:03
1. Proszę podać daty, kiedy doszło do błędu.
2. czy to mozliwe, ze po wykonaniu zadania z dobiegnieciem do okregu w 100s zabiles chociaz jednego potwora "Dwarf Gladiator Ghost" ?
3. przesunalem status misji na orca, idz do niego i popros go o pomoc, po rozmowie powinien kazac Ci przyniesc jakies itemy, które podobno już masz?

Zays
27-07-2020, 09:56
1. Błąd stwierdzilem przedwczoraj (25.07)
2. Jest to możliwe ponieważ na najeździe który był bodajże 23.07 lub 24.07 takowe potwory były.
3.Tak przedmioty już miałem, misja wykonana.
Dzięki za pomoc :)