View Full Version : Automatyczne łączenie kasy itp.
Słuchajcie co wy na to żeby na APO kasa/food itp automatycznie łączyło się do tego max 100?
np. mamy w plecaku 10gold coin i wrzucimy 15gold coin to system automatycznie nam je połączy w 25gold coin i nie będzie zajmować 2 slotów + nie będziemy musieli łączyć samemu
tak było by ze wszystkimi przedmiotami, które łączą się do 100 czyli talon, kasa, food, d egi itp
Jeżeli macie jakieś swoje poprawki co do mojej propozycji to proszę opisać to w komentarzu
Week
Głownie chodzi mi o system który jest na rl tibi, a tam przecież się da ;)
a przypadkiem na rl się za to nie płaci? co proponujesz na APO? :D
sorki, ale nie te dekady. jestem mocno na nie
Nie chodzi mi o automatyczne zamienianie, ale żeby się wszystkie przedmioty same stackowały do 1 slota
Dudo Wielki Ziomal
02-08-2020, 18:23
Po co? To nawet przyjemne samemy wszystko łączyć automat ot jusz nie to samo jestem na NIE
Jestem na nie, każda taka "drobna" zmiana zabiera klimat starej Tibii.
Dodadzą stackowanie się itemkow, a po chwili pojawi się propozycja wprowadzenia Quick Lootingu :xd:
Już wyobrażam sobie płacz ludzi, którzy nie potrafiliby oddzielić po 25 uc z 50, żeby np coś móc kupić.
Oczywiście na nie.
Chce, bo jest niepotrzebne.
Koneksja
03-08-2020, 17:49
Nie pasuje mi ta opcja do klienta 7.6, klient ma swój urok i niech tak zostanie, chcesz automatyczne łączenie graj w tibie 12 :)
Week
Głownie chodzi mi o system który jest na rl tibi, a tam przecież się da ;)
Sasha Rookslayer
03-08-2020, 20:25
Naprawdę ciężko połączyć Ci pieniądze, jedzenie czy amunicje do 100 sztuk? Bez przesady, nie ułatwiajmy już tak gry.. Zresztą, jak napisało kilka osób powyżej, to jest 7.6 i niech tak zostanie. Już jest sporo urozmaiceń/ udogodnień, których nie powinno być, więc nie przesadzajmy.
Ja praktycznie codziennie zbieram pieniądze ręcznie i co? ;) Sorry, ale jestem na nie.
Z tego co sie orientuje to na rl tibi sie placi tibia coinami za mozliwosc zmieniania walut w bp a nie za to ze Ci sie sama kasa łączy w 1 slotcie , a co do tematu jestem na tak :)
1st R. Boonek
03-08-2020, 21:33
Do tych którzy w ogóle pomyśleli o płaceniu czegokolwiek przypominam, ze to jest ots.
Jestem na nie, zwiększy się tylko ilość hajsu na servie, bo teraz nikt nie zbiera.
Ale zjebane glowy sie tu wypowiadac zaczely. Autorowi nie chodzi o zamienianie waluty w grubsza tj. 100cc -> 1sc tylko automatyczne zbieranie hajsu z moobkow do bp
Week
No przeciez, we wkurwie zrobilem z siebie takiego samego zjeba
Ale zjebane glowy sie tu wypowiadac zaczely. Autorowi nie chodzi o zamienianie waluty w grubsza tj. 100cc -> 1sc tylko automatyczne zbieranie hajsu z moobkow do bp
Nie o automatyczne zbieranie hajsu z mobków, tylko o automatyczne łączenie ich, tzn przerzucasz do bp w byle które miejsce i sam Ci je łączy w jedną wielką kupę.
Zarexoholik?
04-08-2020, 19:02
...Jestem na nie, zwiększy się tylko ilość hajsu na servie, bo teraz nikt nie zbiera.
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Jeśli z mobów typu Crack, czy Leviathan potrafi wypaść ~100cc to przy takim ułatwieniu kasa na serwerze by się tylko niepotrzebnie powiększała. Dodatkowo, czy to nie jest kolejne ułatwienie? Rl Tibia - nooby zbierają każdy gp, ale na OTSie? :)
Jestem na NIE. Zbyt szybko można by zbierać kasę z crackow np. Niepotrzebne kompletnie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.