Zaloguj się

View Full Version : Automatyczne łączenie kasy itp.

Axel
02-08-2020, 18:20
Słuchajcie co wy na to żeby na APO kasa/food itp automatycznie łączyło się do tego max 100?

np. mamy w plecaku 10gold coin i wrzucimy 15gold coin to system automatycznie nam je połączy w 25gold coin i nie będzie zajmować 2 slotów + nie będziemy musieli łączyć samemu
tak było by ze wszystkimi przedmiotami, które łączą się do 100 czyli talon, kasa, food, d egi itp

Jeżeli macie jakieś swoje poprawki co do mojej propozycji to proszę opisać to w komentarzu

Week
Głownie chodzi mi o system który jest na rl tibi, a tam przecież się da ;)

a przypadkiem na rl się za to nie płaci? co proponujesz na APO? :D

sorki, ale nie te dekady. jestem mocno na nie

Nie chodzi mi o automatyczne zamienianie, ale żeby się wszystkie przedmioty same stackowały do 1 slota

Dudo Wielki Ziomal
02-08-2020, 18:23
Po co? To nawet przyjemne samemy wszystko łączyć automat ot jusz nie to samo jestem na NIE

Jojne
02-08-2020, 19:19
Jestem na nie, każda taka "drobna" zmiana zabiera klimat starej Tibii.
Dodadzą stackowanie się itemkow, a po chwili pojawi się propozycja wprowadzenia Quick Lootingu :xd:

Week
02-08-2020, 22:05
Już wyobrażam sobie płacz ludzi, którzy nie potrafiliby oddzielić po 25 uc z 50, żeby np coś móc kupić.
Oczywiście na nie.

djakon
03-08-2020, 07:48
Chce, bo jest niepotrzebne.

Koneksja
03-08-2020, 17:49
Nie pasuje mi ta opcja do klienta 7.6, klient ma swój urok i niech tak zostanie, chcesz automatyczne łączenie graj w tibie 12 :)

Demon
03-08-2020, 18:58
Week
Głownie chodzi mi o system który jest na rl tibi, a tam przecież się da ;)

Sasha Rookslayer
03-08-2020, 20:25
Naprawdę ciężko połączyć Ci pieniądze, jedzenie czy amunicje do 100 sztuk? Bez przesady, nie ułatwiajmy już tak gry.. Zresztą, jak napisało kilka osób powyżej, to jest 7.6 i niech tak zostanie. Już jest sporo urozmaiceń/ udogodnień, których nie powinno być, więc nie przesadzajmy.

Ja praktycznie codziennie zbieram pieniądze ręcznie i co? ;) Sorry, ale jestem na nie.

Aku$
03-08-2020, 20:45

Z tego co sie orientuje to na rl tibi sie placi tibia coinami za mozliwosc zmieniania walut w bp a nie za to ze Ci sie sama kasa łączy w 1 slotcie , a co do tematu jestem na tak :)

1st R. Boonek
03-08-2020, 21:33
Do tych którzy w ogóle pomyśleli o płaceniu czegokolwiek przypominam, ze to jest ots.

Jestem na nie, zwiększy się tylko ilość hajsu na servie, bo teraz nikt nie zbiera.

djakon
04-08-2020, 07:33
Ale zjebane glowy sie tu wypowiadac zaczely. Autorowi nie chodzi o zamienianie waluty w grubsza tj. 100cc -> 1sc tylko automatyczne zbieranie hajsu z moobkow do bp
Week
No przeciez, we wkurwie zrobilem z siebie takiego samego zjeba

Week
04-08-2020, 18:40
Ale zjebane glowy sie tu wypowiadac zaczely. Autorowi nie chodzi o zamienianie waluty w grubsza tj. 100cc -> 1sc tylko automatyczne zbieranie hajsu z moobkow do bp

Nie o automatyczne zbieranie hajsu z mobków, tylko o automatyczne łączenie ich, tzn przerzucasz do bp w byle które miejsce i sam Ci je łączy w jedną wielką kupę.

Zarexoholik?
04-08-2020, 19:02
...Jestem na nie, zwiększy się tylko ilość hajsu na servie, bo teraz nikt nie zbiera.

Dokładnie o tym samym pomyślałem. Jeśli z mobów typu Crack, czy Leviathan potrafi wypaść ~100cc to przy takim ułatwieniu kasa na serwerze by się tylko niepotrzebnie powiększała. Dodatkowo, czy to nie jest kolejne ułatwienie? Rl Tibia - nooby zbierają każdy gp, ale na OTSie? :)

Jaru$
14-08-2020, 11:49
Jestem na NIE. Zbyt szybko można by zbierać kasę z crackow np. Niepotrzebne kompletnie.