View Full Version : Najlepszy quest w historii APO
Sasha Rookslayer
04-08-2020, 22:48
Cześć, chce znać wasze zdanie na temat zadań na naszym serwerze.
Jaki quest waszym zdaniem był najbardziej innowacyjny i przypadł wam do gustu? Zapraszam do głosowania w sondzie. ;)
#edit
Była piękna sonda, niestety po 5 minutach się usunęła.. Dlatego możecie tutaj pisać swoje opinie. :v
Moje ulubione questy to:
- Rook Quest
- Demon Set Quest
- Rabbit Present Quest
- 100 Missions Quest
- DVE Quest (Shaman Set)
- Quest of the Nine
- Pirate Quest
- Ots Quest II
Na pierwszym miejscu wybrałem 100 misji !quest.
Najlepszy quest to "Quest of The Nine" i na "Shield of Empire"
Mti Rookstayer
04-08-2020, 23:33
Mi najbardziej spodobał się quest na same shaman buty. O tym, co się tam dzieje dowiedziałem się dopiero w momencie, gdy samemu przyszło mi go wykonać. Wcześniej nikt mi o nim nie opowiadał i było to dla mnie miłym zaskoczeniem, że jest quest tak odmienny od innych.
A jeszcze od siebie napiszę, że najlepsze wspomnienia mam z "Plate Set Quest", bo dobrze pamiętam swoje początki, kiedy to osoba czyszcząca go była przekozakiem, a na górce przy Monkach zbierało się sporo osób usiłujących pokonać potwory grasujące pod schodami :D
Damballa
05-08-2020, 13:54
Mi najbardziej spodobał się quest na same shaman buty.
X2 :D
Ale trzeba przyznać Quest of the nine też kozacki queścik
Zarexoholik?
05-08-2020, 20:43
Quest of Destiny - wprowadzenie w tamtych czasach golden bolta/silver wanda to było coś!
Cursed Cowl Quest - pierwotnie ten przedmiot dawał 50% ochrony od obrażeń z magii. Zrobił go Torus i gość był nieśmiertelny... :S
QoD, zdecydowanie. Na drugim miejscu piraty, ale ciezko mu wbic sie w topke, bo nagroda glowna przez dlugi czas byla bezuzyteczna.
Sunarrem
06-08-2020, 13:24
Qod, Klapki i zamek z bally i niewidoczne kafle.
Shield of empire quest
Napewno jeszcze jakies quesciki sa fajne ,zalezne od upodoban czlowieka.
Wnorekkk
06-08-2020, 16:08
Mi się osobiście najbardziej podoba quest w temple. Te nagrody już na samym początku przygody z Mainlandem bardzo pomagają w rozwijaniu naszego pikselowego przyjaciela.
Pozdrawiam cieplutko
Master Lucas ban
06-08-2020, 16:35
Jesli chodzi o main to Mam dwa typy, klapki i quest of the nine ciężko wybrać ale klapki postawie na pierwszym miejscu
Rook jak najbardziej rabbit present
Ketanol Dencabre
06-08-2020, 18:09
Ahmed jest najlepszym questem na apo, kazdy kto zrobi potwierdzi moje slowa, widac jakie przedmioty spadaja z bossow, ba sa jeszcze trainery! nie ma lepszego questu, polecam kazdemu.
Master Lucas ban
06-08-2020, 18:13
Ahmed jest najlepszym questem na apo, kazdy kto zrobi potwierdzi moje slowa, widac jakie przedmioty spadaja z bossow, ba sa jeszcze trainery! nie ma lepszego questu, polecam kazdemu.
Ale Ty zadna postacia nie wykonales ahmeda :confused: wiec jak ktos ma potwierdzac twoje slowa..
1st R. Boonek
06-08-2020, 18:17
Mi najbardziej podobał sie quest of the nine, profesja nowy czar itd szacun dla Santana.
Ketanol Dencabre
06-08-2020, 18:19
Ale Ty zadna postacia nie wykonales ahmeda :confused: wiec jak ktos ma potwierdzac twoje slowa..
Jestem na tyle cwany, ze nie musialem robic tego questa, a mam do niego dostep, i bardzo bogate doswiadczenie w zabijaniu bossów :)
Ta jak ty z rooka jestes klamco pospolity
Rook to tylko dodatek, sobek ;]
Jestem na tyle cwany, ze nie musialem robic tego questa, a mam do niego dostep, i bardzo bogate doswiadczenie w zabijaniu bossów :)
Ta jak ty z rooka jestes klamco pospolity
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.