PDA

View Full Version : Powrót ek vs rp

Murawek
28-08-2020, 13:19
Siema. Chciałbym wrócić na apo po paru latach. Kim byście polecali grać? Jakieś plusy i minusy ek i rp? :) bardziej chodzi mi o szybszy exp

Rekrut
28-08-2020, 13:46
Oczywiście ze RP. Większe hity sporo hp i many. Ek jest nudny i tylko dla tych co nie ogarniają innej profy

JDWD
28-08-2020, 14:00
RP daje radę na pvp swietnie. Ciężka profesja do zabicia.

A jeśli chodzi o expa to ms jest najszybciej expiaca profesja, choć palladyn dobrze również napierdala. Kwestia chęci.

Lecz pomiędzy tymi dwoma profesjami Ek/RP jednak bym wybrał RP

A odnośnie Ciebie Rekrut to mimo wszystko jesteś hipokryta. Ty mając takiego RP w większość podałeś od wszystkich ;D „przez laga” bądź „ring temple” wiec jeśli możesz to milcz.

Powodzenia w expieniu Murawek !!!

Week
28-08-2020, 14:05
Z tych dwóch, o które pytasz to polecam RP.
Jeśli chodzi o wszystkie profesje, to polecam zostać na Rookgardzie, najwięcej osób, jest co robić i się nie nudzisz jak na tym mainie.

1st R. Boonek
28-08-2020, 15:41
Zdecydowanie rp, knight to profesja dla słabeuszy.

Tylko ms mordo, nic innego nie wykreci takiego exp/h jak ta maszyna, a rp i ek w chuj nudne

Nie prawda, wszystko zależy od programów jakich używasz, potworów jakie bijesz i na jakim lv to robisz - przykładowo 300 rp full eq może jechać po 2 min lv bez deda na kingach magic a sorc nichuja tyle nie wyexpi bo padaka co chwile. Inny przykład na 4,5k z siocherem 3,5k zarexem używając g bolta wbijałem lv o 5 min szybciej niż yeshilem ofc lutowanie dwarfow bez tarczy to prawie samobójstwo wiec musiałem podmieniać, ale różnica czasowa z boltem a bez wynosiła ponad 15 min ;) trzeba sposób znaleść dobry i nie pokazywać

Murawek
28-08-2020, 15:47
A możecie podpowiedzieć na czym expic rp tak od 250 lvla? Bo poradniki niektóre wygasły. I z tego co wiem to trochę nowych respow się pojawiło :)

djakon
28-08-2020, 16:51
Tylko ms mordo, nic innego nie wykreci takiego exp/h jak ta maszyna, a rp i ek w chuj nudne

Zarexoholik?
03-09-2020, 23:23
A możecie podpowiedzieć na czym expic rp tak od 250 lvla? Bo poradniki niektóre wygasły. I z tego co wiem to trochę nowych respow się pojawiło :)

Monster skeletony na ank - płatny resp.

MichaS
05-09-2020, 22:27
Od 250 poziomu polecam Ci iść na Ice Golemy tak do 300+ poziomu, a później możesz powoli próbować płatne Monster Skeletony.

Co do poradników to tutaj masz pokazaną drogę na ice golemy i na monster skeletony.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=136817

A tutaj spis działających poradników:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=138691