Roftl Master
12-09-2020, 12:17
pisałem z dudem na game chacie, a ten napisał:
12:08 Dudo Wielki Ziomal: [333]: ty ja po odziale z lapkiem chodze i gram :)) to jest zycie
a ja sobie pomyślałem, że przecież to jest niebezpieczne:
12:11 Janusz Poczatkujacy: [1538]: skoro masz zolte papiery, czyli dosc powazne problemy psychiczne, to czemu pozwalaja ladowac ci laptopa za pomoca kabla, ktorym mozesz zrobic krzywde sobie albo komus? xD
dudo odparł, że:
12:12 Dudo Wielki Ziomal: [333]: biore leki, poza tym jeden salowy ktory daje mi lapka z kablem jest z mojej oski
12:13 Dudo Wielki Ziomal: [333]: biorac leki nie mam atakow.
imo to tłumaczenie nie trzyma się kupy
zakłada, że tamtejsi opiekuni mają niby ufać pacjentom z chorobami psychicznymi, że te leki grzecznie połykają/nie zwracają ich 5 minut później w toalecie, co jest jakimś absurdem xD
ponadto uważam, że to mistyfikacja i dudo wcale nie ma problemów mentalnych
szanuję jednak całym serduszkiem ten performens
PS.
mam tutaj opinię wiarygodnie brzmiącego użytkownika
12:27 Terech: [350]: ogolnie to nigdy nie widzialem zeby na otwartym ktyos mial lapka z netem telefon tak ale nie lapka wiec cos tu smierdzi i to nie piard z 4 liter :D
12:28 Punisheer: [113]: bo nie ma
12:28 Punisheer: [113]: tylko ze na otwartym moga miec telefon
12:28 Punisheer: [113]: ale nawet sznurowek nawet nie maja
12:29 Punisheer: [113]: tymbardziej w choroszczy bo mieszkam blisko i mam kumpla ktory ma dziewczyne ktora tam pracuje :D wiec sie troche nasluchalem
z tym kumplem, który ma dziewczynę to trochę kek, ale czuć realizm
12:08 Dudo Wielki Ziomal: [333]: ty ja po odziale z lapkiem chodze i gram :)) to jest zycie
a ja sobie pomyślałem, że przecież to jest niebezpieczne:
12:11 Janusz Poczatkujacy: [1538]: skoro masz zolte papiery, czyli dosc powazne problemy psychiczne, to czemu pozwalaja ladowac ci laptopa za pomoca kabla, ktorym mozesz zrobic krzywde sobie albo komus? xD
dudo odparł, że:
12:12 Dudo Wielki Ziomal: [333]: biore leki, poza tym jeden salowy ktory daje mi lapka z kablem jest z mojej oski
12:13 Dudo Wielki Ziomal: [333]: biorac leki nie mam atakow.
imo to tłumaczenie nie trzyma się kupy
zakłada, że tamtejsi opiekuni mają niby ufać pacjentom z chorobami psychicznymi, że te leki grzecznie połykają/nie zwracają ich 5 minut później w toalecie, co jest jakimś absurdem xD
ponadto uważam, że to mistyfikacja i dudo wcale nie ma problemów mentalnych
szanuję jednak całym serduszkiem ten performens
PS.
mam tutaj opinię wiarygodnie brzmiącego użytkownika
12:27 Terech: [350]: ogolnie to nigdy nie widzialem zeby na otwartym ktyos mial lapka z netem telefon tak ale nie lapka wiec cos tu smierdzi i to nie piard z 4 liter :D
12:28 Punisheer: [113]: bo nie ma
12:28 Punisheer: [113]: tylko ze na otwartym moga miec telefon
12:28 Punisheer: [113]: ale nawet sznurowek nawet nie maja
12:29 Punisheer: [113]: tymbardziej w choroszczy bo mieszkam blisko i mam kumpla ktory ma dziewczyne ktora tam pracuje :D wiec sie troche nasluchalem
z tym kumplem, który ma dziewczynę to trochę kek, ale czuć realizm