PDA

View Full Version : Halloweenowy Update

Nedin
31-10-2020, 23:06
„W całym mieście panowała niezwykła cisza, wszyscy byli zaniepokojeni co to może oznaczać.. Nagle zgasły wszystkie pochodnie oświetlające główną świątynie i zrobiło się chłodniej. Wszystko stało się jakieś mroczne… Mieszkańcy miasta zaczęli się zmieniać w potwory, to mogło oznaczać tylko jedno.. Pojawiły się nowe nieznane do tej pory siły ciemności... Generałowie wojsk Ankaros zaczęli szukać miejsc, z których wydobywały się te złe moce. Niestety, na nic się to zdało… Nikt nie wiedział kto za tym stoi. Generałowie jednak podejrzewają, że za tą całą sprawą może stać Stiff i jego armia. Czy zdołamy pokonać ciemne moce? Czy może polegniemy? Czy znajdą się bohaterowie, którzy pomogą nam pokonać mrok? Miejmy taką nadzieje…”

Już dzisiaj na serwerze zostanie wprowadzony Halloweenowy Update!

https://i.imgur.com/PxntSpL.png

Czeka na Was kilka zmian i nowości:

- Wprowadzono dwa dodatkowe stroje u naszego kochanego Warda Robe'a, będziecie potrzebować do nich nowych przedmiotów. Zapomniane potwory będą tu rozwiązaniem wielu zagadek.

- Wprowadzono dwie lokacje "Vercossta Island" oraz "Purgatory", a na nich nowe respy wraz z nowymi potworami - poszukiwania czas rozpocząć! Niektóre z nich wymagają jednak od graczy czegoś więcej! Kryją też one swoje tajemnice! Bacznie się rozglądajcie!

- Wprowadzono lekkie modyfikacje w potworach - głównie poprawa loota, dodanie nowych itemów, w niektórych przypadkach zwiększenie expa. Dotyczy to również bossów.

- Pojawił się nowy boss! Strzeżcie się albowiem nie znacie jego umiejętności specjalnych!

- Poprawiono piekło.

- Poprawiono buga przedmiotu Scroll of Escape

Do akcji "Przebierz się na Halloween" dołączyły również niektóre NPC.

Pozdrawiamy i życzymy mrocznej zabawy!

Ekipa APO.

Natsu
31-10-2020, 23:09
i tak można zacząć weekend
najbardziej super ze piekło naprawione +

Jojne
31-10-2020, 23:11
Szok! Czas wybrać się do krawca :D

TuK!
31-10-2020, 23:12
No ***** w końcu, gratulacje. :tancze:

Szok! Czas wybrać się do krawca :D

Gorzej jak kolejny kostium wymaga left horna. :v

MichaS
31-10-2020, 23:12
Fajny Update!
Mortiis wyłącz bota, wiem że bocisz na ratach

Damballa
31-10-2020, 23:14
Fajna sprawa! Ciekaw jestem jak to wszystko będzie wyglądać. Moim zdaniem standardowo urozmaicenie na wielki +.

Zaczynamy... ;)

Artis
31-10-2020, 23:16
Czekam aż ktoś zacznie płakać, że macie update.
Pozdro.

Edward12
31-10-2020, 23:16
No w końcu, coś się w końcu dzieje gratulacje, teraz proszę się zająć Exurą max u ms strasznie lubi się zacinać i wchodzić z opóźnieniem. Mam nadzieje ze loot z ahmedowych został poprawiony bo teraz to jakiś dramat wejście na shamana za 10uc a loot max 2uc, na ahmedowych zawsze na -. A i byłbym zapomniał jakiś Resp z nowym przedziałem lvlowym bo na Crackach to słabo już.

#Leus# <3
31-10-2020, 23:18
@up co ty chcesz od exury zmien profe jak Ci nie pasuje
@topic
W koncu sie doczekałem jak najbardziej na +++!!!!!!!! :tancze::tancze::tancze:

Kowal’1.0
31-10-2020, 23:25
No i fajno, sprawdzamy :D

szkoda ze respy od 4200 poziomu :|

Napisałeś ze „respy” od 4200 poziomu, jeśli chodzi o respy to jest ich z tego co odkryłem to 5, tylko jeden jest od 4200, jeden od 3700 :) reszta nie wiem dokładnie bo wszedłem ale należy użyć odpowiednich kostiumów.

Podsumowując Twoja wypowiedz, wprowadziłeś ludzi w błąd pisząc ze „respy” od 4200, a ponieważ to nie jest prawda to masz żółta karteczkę :)
Mam nadzieje ze Ci wyjaśniłem?

@edit
Po kilku dniach od update jestem zaskoczony na plus, ciekawe to wszystko i fajnie ze kostiumy trzeba mieć :) naprawdę brawa dla Administracji za prace, narazie takie małe brawa czekamy na wiecej

Sunarrem
31-10-2020, 23:53
Dokladnie, dla jakich przedzialow lvl nowe potwory??
Oraz ktore bossy zostaly poprawione Squid

Sasha Rookslayer
01-11-2020, 02:10
Każde nowości dodawane na serwer są na plus. Mam nadzieje, że wykorzystacie ten czas pandemii na wprowadzenie kolejnych urozmaiceń. Nie popełniajcie błędu z kwietnia. Wykorzystajcie ten czas. ;)

Co do nowych terenów, mobów.. Na razie się nie wypowiem, ale mapka fajnie robiona, podoba mi się! :spoko:

Rekrut
01-11-2020, 09:58

fajnei ze coś robićie +

Radzę dokładnie sprawdzić zanim coś napiszesz. :cool:

radzic to ty se możesz czaisz?

byłem pod bramką i widziałem napis

No więc trzymaj kartkę za wprowadzanie ludzi w błąd :)

chyba nie wiesz wszystkiego o tym smiesznym upie typie, byłem na dark i bramka lvlowa od 4200 lvla więc jakie wprowadzanie w błąd typie?
dla twojej swiadomosci tak miałem strój wiedzmy /Inquso on go robił w większości więc wie :)

"13:52 Aby przejsc przez te drzwi nalezy posiadac 4200 poziom lub wyzszy."

dalej może wprowadzam w błąd?

Nedin
01-11-2020, 10:04

fajnei ze coś robićie +

Radzę dokładnie sprawdzić zanim coś napiszesz. :cool:

#edit
No więc trzymaj kartkę za wprowadzanie ludzi w błąd :)

Zii Baba noblista
01-11-2020, 13:09
Bla bla bla, wole se poogladac pieklo kobiet niz zagrac na tym serwerku. Jakis boss, jakies respy, szkoda tylko, ze tak pozno i nie pottafiliscie spiac dupy zeby zrobic upa jak byl pierwszy lockdown. Wtedy moze bylo by z kim tu grac, bo konkurencja na respach jest tu zadna i ciagle widac te same nicki. Wiecej godnosci maja Julki i streamerki na Twitchu niz administracja tego serwera, pozdrawiam.

hakka123
01-11-2020, 13:32
Słaby upek, nie ma squida to sie nic ciekawego nie dzieje, on by dojebał jakies ahmedy znowu xD

_Pablo_
01-11-2020, 21:14
Fajnie, że w końcu coś się ruszyło zobaczymy co będzie dalej.

Pamareno073
01-11-2020, 21:45
szkoda ze nic nowego dla 1k +

Gouriester
02-11-2020, 07:01
Przestańcie narzekać, to jest niepotrzebne, doceńcie zmiany.

Dobra robota, ekipo APO. :)

Week
02-11-2020, 09:45
Znowu nic ciekawego dla 500 lvli, tylko dla tych hlvlowców...

Sir Mastah
03-11-2020, 00:21
Super, że macie chęci do tworzenia nowych terenów, każde urozmaicenie rozgrywki na pewno będzie docenione :ok: Dziękuję za poświęcony czas

Creati
03-11-2020, 18:35
Fajnie że coś się dzieje i widać że coś robicie.
Nawet najmniejsze zmiany zawsze na +++

Zarexoholik?
04-11-2020, 02:19
- Wprowadzono lekkie modyfikacje w potworach - głównie poprawa loota, dodanie nowych itemów, w niektórych przypadkach zwiększenie expa. Dotyczy to również bossów.

Czy mógłbym uzyskać informację o jakie dokładnie moby chodzi? Sprawdziłem loot/exp z wardów, returnedów, cracków, apocalypto, doom casterów, devil atomy i nadal tragedia.

Sasha Rookslayer
04-11-2020, 02:26
Czy mógłbym uzyskać informację o jakie dokładnie moby chodzi? Sprawdziłem loot/exp z wardów, returnedów, cracków, apocalypto, doom casterów, devil atomy i nadal tragedia.

Zgodze sie, to samo tyczy sie bossow ahmedowych. Procz zwiększenia hp to nadal nie widac poprawy w expie/ loocie. :v

Zii Baba noblista
05-11-2020, 07:29
Zgodze sie, to samo tyczy sie bossow ahmedowych. Procz zwiększenia hp to nadal nie widac poprawy w expie/ loocie. :v

Modyfikacje zaszly, tak jak sugerowala propozycja. Jak mozna zauwazyc - badz i nie, zmiany sa tak subtelne, ze roznicy nie uswiadczysz. Nastepnym razem ktos propozycje doprecyzuje. :confused:

Belmondo
08-11-2020, 09:08
Moze mi ktos w skrocie wymienic co zostalo dodane jakie itemki co daja potworki itp

Bo widze ze chujnie dodali a mieli na to duzo czasu xD

Old Player
08-11-2020, 11:02
Fajne zmiany duży + że coś robicie, ale szkoda że nie chcecie współpracować w odzyskaniu konta, czekam na e-mail zwrotny już od ponad tygodnia...

zmiany 9/10

Week
08-11-2020, 11:43
Moze mi ktos w skrocie wymienic co zostalo dodane jakie itemki co daja potworki itp

Bo widze ze chujnie dodali a mieli na to duzo czasu xD

Potwór Sasha nie biega już po mieście.
Tylko tyle udało mi się odkryć z tego update, jak ktoś wie coś więcej to napiszcie.

Zarexoholik?
10-11-2020, 18:28
Ponawiam pytanie. Czy może ktoś z administracji wymienić w punktach co i w jakich mobach zostało zmienione tak by można było to przetestować/ocenić? Jak na razie nie widzę żadnych zmian.

1st R. Boonek
10-11-2020, 19:03
Dziwie się, ze coś zrobiliście. No, ale fajnie, fajnie. Idźcie za ciosem.

Kowal’1.0
10-11-2020, 20:30
Ponawiam pytanie. Czy może ktoś z administracji wymienić w punktach co i w jakich mobach zostało zmienione tak by można było to przetestować/ocenić? Jak na razie nie widzę żadnych zmian.

Nie widzisz zmian? Białe materiały po 5uc, niebieskie tez drogie, zrobienie ducha jest tak nieopłacalne w tym momencie ze szok, a kontener na nowego bossa zeby zapełnić duszami wymaga +/- 7h bicia undead humanow. Taki Soller który expi tylko na wardach chyba jest milionerem :)

Święty Janusz
14-11-2020, 17:18
Super bo właśnie wracam do gry. Mam nadzieje, że nie będzie kolejek przy logowaniu.

Sayn
25-11-2020, 20:32
Zobacz jak szanowna administracja długo robi te update, dlatego że po prostu są one bardzo dopracowane, więc na pewno nic nie jest do zmiany XD