View Full Version : To jest skandal!
Sasha Rookslayer
02-11-2020, 12:06
No cześć, dlaczego bez żadnej informacji zablokowaliście wychodzenie mojej bratniej duszy (klona) z mojego domku? Gracze chcą nadal klona..
Ja za to zapłaciłem, oddawać hajsiwo! :xd:
:nauka: Z powodu stanu epidemicznego oraz narażania graczy na zarażenie chorobą COVID-19 potwór o nazwie Sasha został skierowany na izolację domową do odwołania. :cool:
Bardzo dobrze ze w końcu to zrobili bo nie raz nie było jak przejść tyle tego chodziło po city.
#nizej
OK ale niech by go puścił czasem a nie specjalnie drzwi zostawiał otwarte żeby mob ciągle wychodził i wkurwiał ludzi. Było tak że chodziło tego ponad 10 sztuk...
Damballa
02-11-2020, 12:57
Moim zdaniem glupota. Odbieracie komuś coś za co ludzie zapłacili. W planach nie było nic mówione o zablokowaniu mobów żeby nie mogły wychodzić z pz. Nie po to Sasha wydał dodatkowy hajs za xxx hp żeby stał ten mob w pz i nikt go nie bił.
Tiki Tenii
02-11-2020, 14:33
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=138487&highlight=pasha
82% na tak, 8% na tak :co: :co:
szkoda, że nie zmienili wyglądu tego moba z okazji halloween https://tibiopedia.pl/images/static/monsters/pig.gif
https://i.makeagif.com/media/5-28-2020/s3_GTJ.gif
1st R. Boonek
02-11-2020, 16:24
No i dobrze, gdy było to robione nikt nie przewidywał ze stanie się to tak irytujące. Jak grubas płacze to usuńcie to całkiem oddajcie mu kasę i niech waruje, koniec tematu.
Nie lepiej było zrobić tak, że drugi się nie zrespi zanim pierwszy nie zostanie zabity?
Ktoś za coś płaci, "doładowuje" HP, a teraz takie zmiany z dupy.
Pisalem to juz w poprzednim temacie, idealne rozwiazanie i wszyscy zadowoleni.
Dudo Wielki Ziomal
02-11-2020, 16:36
Bardzo dobra postawa gdyś inni nie mają możliwości stworzenia np. siebie w tym "ja" - jednak trochę sprawiedliwości.
Sasha możne dlaczego JA nie?
Zablokować na stale, jestem na Tak!
aż tak pusto teraz w temple jestem za przywróceniem potwora o imieniu sasha :D
Kowal’1.0
03-11-2020, 00:33
Bardzo dobra postawa gdyś inni nie mają możliwości stworzenia np. siebie w tym "ja" - jednak trochę sprawiedliwości.
Sasha możne dlaczego JA nie?
Zablokować na stale, jestem na Tak!
Tobie to w trainerze powinni trolla postawić :)
@topic
W zasadzie to koło ch... mi to lata, czy chodzi czy nie, nie przesiaduje w temple wiec w niczym mi to nie przeszkadza
Bardzo dobrze, jeszcze by schudł od tego ciągłego przemieszczania się po City...
#Topic
A tak serio, to wszystko mi jedno, czy on chodzi, biega czy stoi w domku.
Nie lepiej było zrobić tak, że drugi się nie zrespi zanim pierwszy nie zostanie zabity?
Ktoś za coś płaci, "doładowuje" HP, a teraz takie zmiany z dupy.
Sasha Rookslayer
03-11-2020, 23:33
Jeżeli Wam tak przeszkadza ten klon to może oddacie 700-800uc (tyle chyba za niego dałem, o ile dobrze pamiętam) i możecie go usuwać całkowicie.
Albo oddajcie za te hp, ile to było? 300uc? ;)
Miłego wieczoru.
:spie:
Podszyfacz
05-11-2020, 02:37
Resp do zabicia albo np. max 3 zrespione i po sprawie. Nie trzeba od razu aresztu stosować. Ja tam lubię czasem wejść dla zabawy i gran mas mortem się pobawić dla czystej satysfakcji, chociaż na main nie gram od lat :D
Moim zdaniem skoro zapłacił za danego potworka oraz za takie hp to powinno zostać tak jak było. Można by jedynie ograniczyć respawn do kilku sztuk.
Old Player
07-11-2020, 09:35
Uważam że skoro zapłacił za coś to nie powinniście od tak zmieniać zasad tego za co było zapłacone, to jak z umową za mieszkanie skoro wynajmuje mieszkanie to nie może mnie nikt z niego wyrzucić gdy płacę.
Uważam że skoro zapłacił za coś to nie powinniście od tak zmieniać zasad tego za co było zapłacone, to jak z umową za mieszkanie skoro wynajmuje mieszkanie to nie może mnie nikt z niego wyrzucić gdy płacę.
Z tego co wiem to potwór cały czas jest, tyle ze nie biega po mieście..
#t
To chyba najlepsza cześć aktualizacji haloweenowej ;)
Zarexoholik?
08-11-2020, 00:09
Moby z własnymi nazwami, które chodziły po mieście kojarzą mi się z noobots'ami. Chyba lepiej, że mob respi się w domku niż sztucznie nakręca ilość osób w city. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.