PDA

View Full Version : Brak możliwości zalogowania - postać zalogowana na innym serwerze.

Squid
07-11-2020, 12:29
Witajcie,

z pytaniem wychodzę - w jakiej sytuacji spotkaliście się z takim komunikatem? Chodzi o znalezienie dokładnej przyczyny jego powstawania - np. padliście na jakimś respie i już się nie mogliście zalogować, czy może w innej sytuacji?

Z góry dziękuję za konstruktywne komentarze.

Sasha Rookslayer
07-11-2020, 12:41
Kilka razy na respowisku, a kilka razy na schodach na Rookgardzie w depozycie. Grałem wtedy na kliencie APO, może to była przyczyna, bo odkąd gram na OTC nie ma takich sytuacji.

Natsu
07-11-2020, 13:22
Mi się to stało ostatnim czasem sytuacją wyglądała tak że wyrzuciło mnie z gry i po zalogowaniu miałem Red hp i potwór zabił mnie na strzała, z tego co pamiętam też to resp cave skeletonow np po restarcie logujesz i cave zabija cie na hita to też był ten komunikat

Tirell
07-11-2020, 13:41
Zalogowanie się na respie cave skeletonów gdy nie działa kamień, i po zgodnie od sdka, zawsze lub bardzo często nie można się zalogować.

Edward12
07-11-2020, 16:13
Na otc w temple wyrzuciło mnie z nieznanego powodu i pare razy próbowałem się zalogować wyskakiwał ten komunikat zrestartowałem klienta i zaczęło działać, było to wtedy jak na test serwie robiliście i lagowało.

MichaS
07-11-2020, 17:09
Spotkałem się z takim czymś dwa razy, raz jak padłem po zalogowaniu "gdy mob zabił mnie na hita", a drugi raz jak schodziłem ze schodków

Damballa
07-11-2020, 19:43
W moim przypadku było to przy zejściu ze schodów i to jeszcze za czasu gdzie res był co 21h

Showtek
08-11-2020, 09:51
Najczęściej zdążą się to przy padnięciu czy to od moba czy tez podczas pvp padniesz nie możesz się zalogować tak jakby był server off próbujesz ponownie i już jesteś na innym serwerze zalogowany.

Master Lucas ban
08-11-2020, 10:59
3 razy po tym jak padlem od moba i 2x na schodach rook kolo dp

Creati
08-11-2020, 11:23
Na Rooku na schodach w dp obok npc Rino, miałem tak kilka razy.

Old Player
08-11-2020, 13:29
Jak się zalogowałem na serwer to pierwszego kicka miałem na rook'u na schodkach koło DP ale zdarzyło się to tylko raz omijałem później to miejsce, ale raz zdarzyło mi się że jak padłem na respie Brave Witch to miałem informacje że jestem zalogowany na innym serwerze.

1st R. Boonek
08-11-2020, 14:20
Zazwyczaj jak debug od schodów albo ppm to się tak robiło.

Sillasek
14-11-2020, 15:26
Jesteś zalogowany z tego konta na innym serwerze.

Złapał mnie restart na cave skeleton, po restarcie zalogowałem dostałem oneshoota i nie mogę się zalogować. Na stronie jest napisane, że jestem online, a w grze w vip liście offline.

Podszyfacz
15-11-2020, 04:57
Na schodach obok depo Rook, o których piszą wszyscy. Ogólnie stało się to jakieś 4-5 lat temu kilka razy, więc przestałem ich używać. Kiedyś któryś admin napisał, że nie da się usunąć tego buga, bo istnieje od początku skryptu. Skoro się nie da to może rozważyć usunięcie schodów tam i zrobienie na przykład drabiny z kratką zamiast tego? Wydaje mi się to rozsądne i proste rozwiązanie.