Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Licznik postow

1st R. Boonek
17-11-2020, 14:59
Proponuje wlaczyc licznik postow na calym forum (z wyjatkiem piaskownicy) :piwo:

#down zadaj to samo pytanie w druga strone, czemu jest zablokowane?

Nie widzę sensu żeby w ogóle wyłączać licznik postów. Komu ten licznik i w czym przeszkadzał?

To wlaczyc wszedzie albo wylaczyc calkiem. Po co te sztuczne ograniczenia?

Angelusion
17-11-2020, 15:40
https://i.ibb.co/v435PPk/42805cee023948813205b4c19ee80cc4.jpg

Sasha Rookslayer
17-11-2020, 16:09
Mają włączać licznik postów, aby był płacz, że znowu nabijam bezczelnie posty?!
Szczerze, mi to rybka.. Ale gdyby włączyli to robiłbym więcej tematów, aby dogonić Demon! :xd:

Zarexoholik?
17-11-2020, 16:12
Nie widzę sensu żeby w ogóle wyłączać licznik postów. Komu ten licznik i w czym przeszkadzał?

Old Player
17-11-2020, 17:09
Zbędna propozycja, w niczym licznik nie przeszkadza i wyłączenie go też nic nie zmieni, po co robić coś co jest bez sensu?

Voltan
18-11-2020, 02:24
Można to przemyśleć. W tym momencie nie wiem czy ktokolwiek na to patrzy, ale jeśli faktycznie miałoby to dla kogoś coś zmieniać... :)

1st R. Boonek
18-11-2020, 08:43
Można to przemyśleć. W tym momencie nie wiem czy ktokolwiek na to patrzy, ale jeśli faktycznie miałoby to dla kogoś coś zmieniać... :)

Bardziej chodzi tu o sama istotę blokowania, jak dla mnie takie przedszkole. Wiesz, paru debili nabijało posty wiec zablokowali to dla wszystkich. Nie spotkałem się z czymś takim na żadnym forum licznik albo jest włączony wszędzie albo nigdzie. :p

Damballa
18-11-2020, 13:41
Jestem za, mało roboty a w ku*** przyjemności

Święty Janusz
18-11-2020, 17:05
Śmieszne jest to, że czatboks dostępny od 10 postów, tylko weź to wbij na tym martwym forum jak mało gdzie liczą się posty a jak skomentujesz jakiś stary poradnik itp to taki nedin wjebie Ci warna za odświeżanie tematów. Beczka Xd

Week
19-11-2020, 10:22
Śmieszne jest to, że czatboks dostępny od 10 postów, tylko weź to wbij na tym martwym forum jak mało gdzie liczą się posty a jak skomentujesz jakiś stary poradnik itp to taki nedin wjebie Ci warna za odświeżanie tematów. Beczka Xd

Osobiście te 10 postów, aby odblokować chatbox to śmiech na sali. W czym gorszy jest użytkownik, który się zarejestrował 10 minut temu i ma 0 postów od tego, który zarejestrował się godzinę temu i wypisuje "super poradnik, 10/10 w chuj przydatny", aby tylko wklepać te marne 10 postów? Niczym. Zarejestrowali się oboje, aby móc korzystać w pełni z forum.

#Topic

Wracając do tematu, posty mogą zostać wyłączone, ale chatbox powinien być od początku zarejestrowania konta (potwierdzenia na poczcie).

Voltan
19-11-2020, 23:07
Osobiście te 10 postów, aby odblokować chatbox to śmiech na sali. W czym gorszy jest użytkownik, który się zarejestrował 10 minut temu i ma 0 postów od tego, który zarejestrował się godzinę temu i wypisuje "super poradnik, 10/10 w chuj przydatny", aby tylko wklepać te marne 10 postów? Niczym. Zarejestrowali się oboje, aby móc korzystać w pełni z forum.

#Topic

Wracając do tematu, posty mogą zostać wyłączone, ale chatbox powinien być od początku zarejestrowania konta (potwierdzenia na poczcie).

Troszeczkę offtopując i odnosząc się do tego chatboxa, o którym piszecie to weź pod uwagę jedną kwestię - bana na konto, na chatboxa... Nie jedna osoba by cały czas łamała regulamin i zakładała nowe konta, uwierz, że ma to sens. Sam licznik postów był włączany bądź wyłączany już bardzo dawno temu, zapewne były ku temu jakieś konkretne powody.

Zii Baba noblista
02-12-2020, 20:52
Zdecydowanie tak, lubie patrzec jak mi licznik postow rosnie i mam nowa range.