View Full Version : Nowy update, kilka poprawek
Sasha Rookslayer
19-11-2020, 18:26
Cześć proponuje poprawienie/ dodanie kilku opcji, dzięki którym będzie się lepiej i przyjemniej grało. Mianowicie:
1. Wejście na Death Wish dla 3-4 osób.. Aktualnie może tam wejść 1 osoba, a zebranie 100 dusz zajmuje 10 godzin?
2. Zrobienie automatycznego najazdu z Raging Mage, w końcu teren najazdowy jest zrobiony pod danego bosa.
3. Poprawienie Hydronów, nie rozumiem po co robił ktoś tego respa skoro nawet nie ma z tego loota ani expa.
Są to małe poprawki, a na pewno ucieszą grono ludzi i będzie zainteresowanie tymi rzeczami. ;)
Swoją wypowiedź uzasadnij.
C9 Fanboy
19-11-2020, 19:18
nie masz prawa wymagac argumentacji pączusiu
nie nowe respy są super zajebiste expie z kolegami calymi nocami nie zmieniajcie ich prosze
Od czasu dodania update expię tam cały czas, jest wszystko ok, więc zmiany są niepotrzebne. Hydrony najlepsze pod expa i loota, nie wiem o co Ci chodzi.
Wszystko jest dobrze tak jak jest!!
na pewno ucieszą grono ludzi i będzie zainteresowanie tymi rzeczami. ;)
Swoją wypowiedź uzasadnij.
XDD wiem ze robisz za cale GRONO ale nikt inny nie steka kilkanascie dni po upie. Chlopie wyjdz na dwor bo wszystko jest bardzo dobrze zrobione...
Ketanol Dencabre
19-11-2020, 20:33
Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, fajny zarobek i exp, nic nie zmieniac.
Orson_Pall
19-11-2020, 21:10
jak zwykle pączusiowi coś nie pasuje :cool: :cool: :cool: jestem na nie. jakby byla melina to by nie bylo mieli kotletu
Old Player
20-11-2020, 06:05
Update nie jest robione pod Ciebie koleżko więc przestań płakać, nikomu nic nie przeszkadza, wszystko jest super pięknie tylko Ty zawsze jęczysz :rzygi:
@jestem na nie
1st R. Boonek
20-11-2020, 11:32
Gracze chyba nigdy wczesniej nie byli tak zgodni :jupi:
#narazie niech nic nie zmieniaja, trzeba czasu
Święty Janusz
20-11-2020, 14:44
Mi się expi bardzo przyjemnie na hydronach, niesamowity exp i drop. Jestem na nie
Tiki Tenii
20-11-2020, 17:19
na nie
powinni osłabić lota i expa z nowych potworów + powinni zrobić wejście na bosa za 200 dusz
wszystko byś chciał mieć podane na tacy tacy jak ty nie powinni mieć prawa wypowiadania się :spoko:
złotowłosy wojownik i jego propozycje be like:
https://media1.giphy.com/media/BBkKEBJkmFbTG/giphy.gif?cid=ecf05e47d1a6893021545cdb8c53d72e6d8c 6c79753cb584&rid=giphy.gif
1. To boss dla jednej osoby - taki bonus exp i loota ;>
2. Być może już jest, ale nie trafiłeś na niego? :)
3. No jasne, poexpił 10 minut i stwierdził, że nic nie leci :)
Ogółem napisałbym 3x nie, ale druga propozycja tak jakby jest :cool:
Za dużo ułatwienie jak dla mnie, poza tym ja bym tam jeszcze wcisnął yielothaxy jak chcesz raging mage xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.