PDA

View Full Version : Zmiana teleportu Event Point COD Dark Lordy

Sir Mastah
17-12-2020, 16:54
Cześć,
proponuję zmianę teleportu (teren Event Point w City) prowadzącego na Dark Lordy COD. Istnieje drugi, który odsyła do północnej bramy miasta, a różnica między nimi jest bardzo znikoma (zdjęcie w spoilerze, należy przesunąć nieco obraz, oba są w nim zawarte):
https://i.imgur.com/jGUO3OG.png

Dlaczego tak? Teleporty umożliwiają doskonałą mobilność po mapie, więc nie trzeba trzymać dwóch wysyłających w niemalże to samo miejsce :)
Ze swojej strony sugeruję dwa przykładowe:
-także Dark Lordy, ale tym razem na Darkness, łatwiejszy dostęp do nowej wyspy
-Las COD czy jakakolwiek inna nazwa, szybkie przeniesienie na najazd automatyczny ze Stiffem
https://i.imgur.com/B8POjK2.png

Aktualnie celem jest sprawdzenie, czy taka zmiana jest potrzebna. Jeśli ktoś także chciałby zmiany, to zachęcam do dzielenia się swoją sugestią co do nowego miejsca teleportacji (odpowiednia opcja nr 2 oraz napisanie postu z własną propozycją).
EDIT: Nie chodzi o wymuszenie przeniesienia teleportu na nową wyspę - jak wspominałem, to są tylko sugestie, zupełnie jak z lasem na COD. Decyzja co do nowego miejsca nie musi być w tej propozycji rozpatrzona, głównie zależy mi, żeby przeszła z wynikiem pozytywnym zgodnie z podanymi wyżej argumentami. Jeżeli ktoś także popiera temat, a nie podoba mu się żadna z opcji, ani nie ma pomysłu co do nowego miejsca, to wystarczy zaznaczyć opcję nr 2. Jeśli natomiast nie odpowiada komuś zmiana, to raczej nie korzysta najzwyczajniej z teleportów :)

Rekrut
17-12-2020, 17:23
NIe wiem kto wymyślił te 2 tp, przecież sa bardzo blisko siebie a po co tak? Ten z dark lordów w cod zmienić na dark lordy na dark, było by fajnie :)

Jestem za 3 propozycją

Sasha Rookslayer
17-12-2020, 23:38
Zmienienie jednego teleportu na Dark Lordy Darkness to bardzo dobry pomysł.
Przydatna rzecz, tym bardziej że 2 teleporty praktycznie prowadzą w jedno i to samo miejsce. ;) Jestem na tak.

Może by tak zrobić kolejne, nowe teleporty? Trochę tych eventowych punktów się uzbierało. :)

Tiki Tenii
18-12-2020, 00:29
ofc na nie

smierc na apo nic nie znaczy
przynajmniej 30 sek dluzej idziesz na respa jak zaliczysz glebe
wydaje mi sie ze ktos nieprzypadkowo zrobil nowe respy na darknes.... do tej pory na wszystkie respy h lvl szło się max 30sek.... teraz aż 67sek :o

MichaS
18-12-2020, 09:28
Skoro są dwa praktycznie identyczne to czemu jednego nie zmienić?
Jestem za opcją z Darkness :)

Panda Palladyn
20-12-2020, 05:56
Podoba mi się ten pomysł, choć bardziej pasowałby teleport na coś bardziej przydatnego niż dark lordy na darkness.

Inpacto
20-12-2020, 23:29
Podoba mi się ten pomysł, choć bardziej pasowałby teleport na coś bardziej przydatnego niż dark lordy na darkness.

Tu nie chodzi o dark lordy tylko nowe respy dla ekipy aka dzem.

Widze ze kazdy potrafi tylko skopiowac;D
Ja jestem na tak ale jesli zmienic to cos dla low lvl ( obojetnie byle nie darknes)

Zarexoholik?
28-12-2020, 12:46
Po aktualizacji Darkness uzyskało nowe życie. Zmiana np. na las w obrębie CoD też byłby ciekawym rozwiązaniem, jednak najpierw musiałby się pojawić powód dla którego ktoś chciałby się tam w ogól teleportować. Stiff jest takim powodem? Może i tak, ale przy okazji może warto poprawić tamtejsze respy np. fire woman?