View Full Version : Propozycja
Zapewne wielu z was pamięta jak administracja czasami włączała osobny serwer, gdzie logowanie odbywało się na innym porcie. Proponuje dodanie/uruchomienie tego, abyśmy mogli sie logować i normalnie bić się ITD bo jak wiadomo były tam nicki knight, druid itd i z takim samym EQ i LVLEM mozna było się bic, robic questy itd.
W skrócie:
Uruchomienie serwera, gdzie może się każdy logować (bić się, czyli zabawa 4fun).
Moon Red
29-12-2020, 16:14
To był test serwer, a nie pvp 4 fun. Opcja zbędna bo większość ludzi tam pójdzie się bić xD
Sasha Rookslayer
29-12-2020, 16:16
Z jednej strony jestem na tak, a z drugiej na nie.. Jedna strona to taka, że przetestowalibyśmy balans wszystkich profesji i byśmy się pobawili bijąc się, a druga sprawa to taka, że grałoby zapewne sporo osób na teście przez co ucierpiałby główny serwer. Nie mam zdania.
#edit
Chyba, że zrobili by same miasto (Capital City), 4 profesje na pasach 1/1 po 5k poziom i można byłoby się wtedy bawić. ;)
1st R. Boonek
29-12-2020, 16:24
Z jednej strony jestem na tak, a z drugiej na nie.. Jedna strona to taka, że przetestowaliśmy balans wszystkich profesji i byśmy się pobawili bijąc się, a druga sprawa to taka, że grałoby zapewne sporo osób na teście przez co ucierpiałby główny serwer. Nie mam zdania.
Rozwiazaniem tego problemu byloby uruchomienie testa na jakis okreslony czas np miesiac? Mozliwe, ze przyciagneloby graczy : ]
#t ja zawsze jestem na tak jesli chodzi o test server
Darkside Czarodziej
29-12-2020, 18:32
Jestem na tak pod warunkiem żeby na tym serwerze mogły grać maksymalnie 4 osoby - 4 rożne profesje zasada kto pierwszy ten lepszy . Ktoś padnie lub wyloguje nie ma możliwości zalogować się ponownie na serwer w przeciągu 10-15 minut < w ten sposób każdy będzie mógł spróbować swoich sił i nie wpłynie to na liczbę grających na głównym serwerze. Passy 1/1,2/2,3/3,4/4 5 k lvle z profesjami ams/sed/iek/urp na każdej postaci full shaman set / kaptur / b robe / gold ringi /energy ringi /might ringi / i inne tego typu
Jestem na tak. Proponuję umożliwić wejście na serwer przez ostatni tydzień albo ostatni weekend każdego miesiąca.
Damballa
29-12-2020, 20:02
Jestem na TAK.
Propozycja wałkowana nie raz ale myślę że tym razem przejdzie.
Na szczawiórku się to sprawdza
Do zabawy w pvp
dla nowych graczy
Szczególnie nowych graczy, Ktoś kto chce zacząć grać na APO i nie wiedział by jaka profesja jest najlepsza to poprostu wbija na każdą, sprawdza hity jakie mają i obrażenia pvm i pvp i po sprawie.
@edit
#edit
Chyba, że zrobili by same miasto (Capital City), 4 profesje na pasach 1/1 po 5k poziom i można byłoby się wtedy bawić. ;)
i to jest kuzwa propozycja która powinna przejść!
Zapraszam do udzialu osob, ktore daly na NIE :) Bo bez sensu jest dawanie na NIE Bez podania powodu.
Old Player
29-12-2020, 23:48
Zapraszam do udzialu osob, ktore daly na NIE :) Bo bez sensu jest dawanie na NIE Bez podania powodu.
Nie możesz nikogo zmusić żeby podał powód dla którego zaznaczył opcje na NIE. Również jestem na nie, jest to zbędne zamieszanie na OTS'ie który i tak już umarł i raczej nikt nie chce wrócić skoro Administracja nie chce współpracować, mają i tak zbyt mało czasu żeby na e-mail odpisać a co tu dopiero mówić o test serverze
Dominikaa
30-12-2020, 16:53
Administracja nie chce współpracować, mają i tak zbyt mało czasu żeby na e-mail odpisać a co tu dopiero mówić o test serverze
Potwierdzam tydzień czasu ciężko odpisać cokolwiek na mejla...
Dudo Wielki Ziomal
31-12-2020, 16:12
Jestem na NIE było już to kiedyś...
Spoko, zrobienie serwa war byłoby fajnym pomysłem. Ale tu już chodzi tylko o zainteresowanie graczy, więc jestem na nie.
hakka123
04-01-2021, 00:01
To nie lepiej stworzyć na tutejszym serwerze arenke na której każdy ma obrazenia jak 1klvl i hp/mane zalezna od swojej profy?
Zarexoholik?
07-01-2021, 15:42
To nie lepiej stworzyć na tutejszym serwerze arenke na której każdy ma obrazenia jak 1klvl i hp/mane zalezna od swojej profy?
:rotfl:
#topic
Nie skorzystałbym nawet raz. Naucz się grać i wbij jakiś poziom to zaczniesz się bić, od tego masz np. eventy pvp. Administracja włączała takie test serwery w celu testowania balansu profesji.
NIE.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.